• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık erkekte kadında sorun yok ama yine de hamile kalamayanlar neler yapıyosunuz??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

RosaFrida

Hareket etmeyen zincirlerini göremez. R.Luxemburg
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
112
Puanlar
18
kızlar sorun olmadığı halde 1 yıldır hamile kalamıyorum
nelere dikkat ediyorsunuz neler yapıyorsunuz?

Cnm sorunun ne olduğunu ve kimde olduğunu anlayamadığımız için hiçbirşeyde yapamıyoruz malesef.... sebepsiz infertelite olunca kalıyorsun öyle. Herşey normal ama 27 Ay oldu bi düşük var başka da birşey Yok. Bi sorun olsa ona odaklanırdık

Akışına bırakkkk:) diyosun
Aynen cnm ben iki gün önce adet takvimimi sildim artık Yok yumurtlama günü Yok adete 5 gün kaldı Yok gebe miyim diye düşünmiycemm canım isterse birliktelik yaşıycam yumurtam çatladı diye degil. Evlilikten soğudum resmen bu çocuk mevzusundan dolayı ya. Olacaksa olur olmayacaksa da varsın olmasın imtihan deyip geçeriz.

Özele gidiyorum bütün testlerimi yaptırdım hsg bile çektirdim herşeyim temiz çıktı eşiminde sperm sayısına bakıldı onunkide iyi.

Klomen çatlatma iğnesi vuruldum olmadı.Tekrar çatlatma vurukdum oda olmadı, nisan 21.22.23 menogon iğnesi vuruldum 21.28 femara kullandım bugün kontrole gittim salı gününe kadar femara kullan 28.29.30 menogon iğnesi verdi çarşamba çatlatma iğnesi vurulucam 6 tane yumurtam oluşmuş

Siz ne kadar süredir deniyosunuz

Valla bende bıktım herkes bişey diyo sonuçta sorun olmadığından eminiz bu bile rahatlatmıyo insanı nasıl bi durumdur bu
Benim de özel bi çabam yok kürler vs hiçbişey yapmıyorum
Sadece yumurtlama günlerimi biliyorum düzenli ilişkiye dikkat ediyorum işte görev gibi oluyo ne kadar sağlıklı onu da bilmiyorum

Bu işin reçetesi sanırım kasmamak rahat olabilmek çok fazlaca düşünmemek
Beyinle hormon arasında doğrudan bi ilişki var etkisi çok fazla
Taktik maktik de pek işe yaramıyor giibi
İstisnalar var belki şunu yaptm oldu şunu denedim tuttu falan yine de nasip nasip nasip

tamamen psikolojik her hanği bir sorun yoksa akışına bırakmak lazım bende aynı durumdayım çünkü

bildiğim kadarıyla 6 ay filan gibi denemelerde çatlatma iğnesi öneriliyo
Ben o evreyi geçtim 1 yılı geçiyor nerdeyse
doktor bize isterseniz aşılama yapalım dedi kabul etmedim
Bide o strese girmek istemedim

Valla bende bıktım herkes bişey diyo sonuçta sorun olmadığından eminiz bu bile rahatlatmıyo insanı nasıl bi durumdur bu
Benim de özel bi çabam yok kürler vs hiçbişey yapmıyorum
Sadece yumurtlama günlerimi biliyorum düzenli ilişkiye dikkat ediyorum işte görev gibi oluyo ne kadar sağlıklı onu da bilmiyorum
Doktorlar yada kimileri kafaya takmayın diyor bunu nasıl becerecegimizi de söyleseler bari valla bazen eşime diyorum ki birşey olsada vakumla beynimden çocuğum olmuyor psikolojisini alsalar ne güzel olurdu.

bildiğim kadarıyla 6 ay filan gibi denemelerde çatlatma iğnesi öneriliyo
Ben o evreyi geçtim 1 yılı geçiyor nerdeyse
doktor bize isterseniz aşılama yapalım dedi kabul etmedim
Bide o strese girmek istemedim
Hiç alakası yok canım testleri yaptırdıktidan sonra bile klomen vb. Kullanıp iğneyi vurduranlar var

Anladım canm bilmiyordum teşekkür ederim

O psikolojiden çıkmak ne yazık ki çok çok zor
Belki zaman geçtikçe bıkkınlık başlıyor ya hafifliyor biraz stres
Her ay beklenti hayal kırıklığı düzenszlk vs sebep oluyor
Kendime telkinlerde bulunuyorum düşünme düşünme sakin ol rahatla diye :)
Ne hallere düştük şaka gibi valla:)
Tabi sonuçta iş kendinde bitiyor çok yüklenmemek lazım yoksa errorr:)

O psikolojiden çıkmak ne yazık ki çok çok zor
Belki zaman geçtikçe bıkkınlık başlıyor ya hafifliyor biraz stres
Her ay beklenti hayal kırıklığı düzenszlk vs sebep oluyor
Kendime telkinlerde bulunuyorum düşünme düşünme sakin ol rahatla diye :)
Ne hallere düştük şaka gibi valla:)
Tabi sonuçta iş kendinde bitiyor çok yüklenmemek lazım yoksa errorr:)
Aynen öyle ben bu ay çok ümitliyim inşallah olur rabbim sesimi duyar

İnşallaahhh canım bekleyen herkes o mutluluğu yaşar.
Bende bu ay çok ümitliyim hislerim olacak diyor bu ay bakalım moralimizi yüksek tutalım:)

Bu ay hangi gün regl tarihin?
Benim 14 mayıs görünüyo

Back