- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
Sanmam
ne olduki hayırdır
adaçayı canım.erkeklerin içmemesi gerekiyor. (ama yine de bir kez daha emin olmak için araştır istersen)
çünkü içinde östrojene var.2 fincandan fazlası erkeğe zararlı.
kesip atmak lazım aslında daazaltmayı anlarımda hepten yok etmesin be yazıktır
bildiğim bi yöntem yok canım şap yediriyolar askerde?
58 yaşında, eşinden farklı kadınlarla birlikte olan bir adamdan bahsediyoruz.50 yas bana fazla gelmedi. Azaltmak neyse ne de tamamen ortadan kaldirmak? Orta cagda sesleri bozulmasin diye erkek cocuklarini hadim ederlermis. Bir insan baska bir insana bunu nasil yapar diye hep dusunurdum.
58 yaşında, eşinden farklı kadınlarla birlikte olan bir adamdan bahsediyoruz.
58 yaşında, eşinden farklı kadınlarla birlikte olan bir adamdan bahsediyoruz.
gencliginden beri boyle aslinda bi ara durulmus simdi yine ayniHmm ben eşi vefaat ettikten sonra azanlardan olduğunu düşünmüştüm aslında. Gençliğinde böyle bir durum var mıydı yoksa cidden 58 yaşından sonra mı aldatmalar başladı?
Eşi pipisi düşesice diye beddua etsin :)
Şaka bir tarafa bunu yapmak adama haksızlık, kadın yapılanları içine sindiremiyorsa yası kac olursa olsun boşanacak, bir insanın sağlığyla oynamak cok yanlış. hele hele erkeklik organı
sosyo-ekonomik sebeplerle bosanmasi mumkun degil, bence de bosansalar ama adami duzeltmekten baska care yok. sanirim muta nikahiyla evlenip zina gorup bosaniyor ustune para veriyor yani bu kisilere. ask mesk olayi da degil
eşi kaç yaşlarında acaba eşi onu eve bağlamak için cinselliğe daha düşkün görünse siz gençseniz yardımcı olun gecelik falan aldırın süsleyin karısı ilgisini çekerse belki yapmaz bidaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?