erkekte cinsel istegi gercekten yok edecek bir ilac vs var mi?

azaltmayı anlarımda hepten yok etmesin be yazıktır :1:
bildiğim bi yöntem yok canım şap yediriyolar askerde?

adaçayı canım.erkeklerin içmemesi gerekiyor. (ama yine de bir kez daha emin olmak için araştır istersen)

çünkü içinde östrojene var.2 fincandan fazlası erkeğe zararlı.

Son düzenleme:
adaçayı canım.erkeklerin içmemesi gerekiyor. (ama yine de bir kez daha emin olmak için araştır istersen)

çünkü içinde östrojene var.2 fincandan fazlası erkeğe zararlı.

hmm ben geçen eşime adaçayı içirdim bayağı bilmiyordum ama bu yonde etkisi olmadı pek :50:

hemen araştırma yaptım..

libidoyu düşüren besınler;
maydonoz
nane
soya fasulyesi
bamya
meyan kökü
ton balıgı
ve özellıkle ılk sırada cin tonik denmıs..

50 yas bana fazla gelmedi. Azaltmak neyse ne de tamamen ortadan kaldirmak? Orta cagda sesleri bozulmasin diye erkek cocuklarini hadim ederlermis. Bir insan baska bir insana bunu nasil yapar diye hep dusunurdum.

50 yas bana fazla gelmedi. Azaltmak neyse ne de tamamen ortadan kaldirmak? Orta cagda sesleri bozulmasin diye erkek cocuklarini hadim ederlermis. Bir insan baska bir insana bunu nasil yapar diye hep dusunurdum.
58 yaşında, eşinden farklı kadınlarla birlikte olan bir adamdan bahsediyoruz.

Eşi pipisi düşesice diye beddua etsin :)

Şaka bir tarafa bunu yapmak adama haksızlık, kadın yapılanları içine sindiremiyorsa yası kac olursa olsun boşanacak, bir insanın sağlığyla oynamak cok yanlış. hele hele erkeklik organı :ssz:

Hmm ben eşi vefaat ettikten sonra azanlardan olduğunu düşünmüştüm aslında. Gençliğinde böyle bir durum var mıydı yoksa cidden 58 yaşından sonra mı aldatmalar başladı?
gencliginden beri boyle aslinda bi ara durulmus simdi yine ayni :(
Eşi pipisi düşesice diye beddua etsin :)

Şaka bir tarafa bunu yapmak adama haksızlık, kadın yapılanları içine sindiremiyorsa yası kac olursa olsun boşanacak, bir insanın sağlığyla oynamak cok yanlış. hele hele erkeklik organı :ssz:

sosyo-ekonomik sebeplerle bosanmasi mumkun degil, bence de bosansalar ama adami duzeltmekten baska care yok. sanirim muta nikahiyla evlenip zina gorup bosaniyor ustune para veriyor yani bu kisilere. ask mesk olayi da degil

eşi kaç yaşlarında acaba eşi onu eve bağlamak için cinselliğe daha düşkün görünse siz gençseniz yardımcı olun gecelik falan aldırın süsleyin karısı ilgisini çekerse belki yapmaz bidaha

sosyo-ekonomik sebeplerle bosanmasi mumkun degil, bence de bosansalar ama adami duzeltmekten baska care yok. sanirim muta nikahiyla evlenip zina gorup bosaniyor ustune para veriyor yani bu kisilere. ask mesk olayi da degil

O zaman bıraksın kendi haline 5 sene sonra o sey de kalmayacak nasılsa :1:

eşi kaç yaşlarında acaba eşi onu eve bağlamak için cinselliğe daha düşkün görünse siz gençseniz yardımcı olun gecelik falan aldırın süsleyin karısı ilgisini çekerse belki yapmaz bidaha

yok canim esini zaten ayda bir gormeye gidiyor, ayrica kadinin rahmi alinmis bilmiyorum cinselllik konusu nasildir. bir de bu kisiler cok cok yakinim. o sebeple soruyorum.

belki iktidarsizlik yasarsa gitmez ona buna :47: kendi oz kizi hasta olsun diye dua ediyor :(

Back
X