Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanı bu ot sayesınde mı kılo verdın yoksa dıet mı uyguladın dudaklar için de super bu arada bi tasta ıkı kuş yanı hem gogus hem dudak sevındım senın adına darısı basımıza dıyorum ben diyet ve spor yapıyorum su sıralar yanı anlıcan zaten kucuk lerdı artık hıcc kalmıcak kılo verıncebenneyaptımkibenneyaptımki ben bugun çörek otu yagını alıp ılk masajımı uyguladım insallah en kısa zamanda sonuç alırımben 2.5 ayı geçkin kullandım hayıtı göğüslerimde öyle aman aman bir büyüme olmadı biraz dolgunluk oldu ama 2 ayda 4-5 kilo verdim karın bölgem çok sıkılaştı ve dudaklarımda dolgunluk oldu hatta bu otu kullandığımı bilmeyen bir akrabam dudaklarını mı şişittirdin ne oldu sana dedi ama ben de bir yan etki yaptı o da ter kokusu yaz sıcaklarına denk gelmesi kötü oldu kışın içenlerde o kadar olmaz sanırım ama resmen tenim baharat koktu ne yaptımsa engelleyemedim ben de çok rhatsız olduğum için 3 ayı tam doldurmada bıraktım.bırakınca düzeldi ama göbekteki sıkılıkta gitti daha çok erken kiloları geri alırmıyım bilemiyorum alırsam yazarım.yaşadıklarım bunlar öptüm hepiniziŞeniz
o halde super bır ot bu hem zayıfla hem de gosuslerı sısırrrr çorek otu yagını kullanmaya basladım bı sure devam edıp bır de bunu deneyeyım bakalım hepımıze kolay gelsınbenim de tek çözümüm o oldu zaten canım karbonat olmasaydı ne yapardım bilmiyorum bioderin yeni çıkan tüyleri azaltan koltukaltı rolonnundan da aldım ama daha kötü oldu sürüyorum terleyip baharat kokusu çıkınca rolonun kokusuyla birleşti iğrenç oldu bir gün kullanabildim karbonat gerçekten işime çok yaradı herkese tavsiye ediyorum yalnız karbonatı küçük bir kapaklı bişeye koydum zıcık su koydum krem gibi oluyo bir nevi temiz ve kuru koltuk altına sürüyorsun peeling gibi oluyor ve kokmuyorsun.zayıflama meselesine gelince yanında hiçbir şey yani diyet uygulamadım benim kilom zaten iyiydi zayıflayınca annem falan kızdı hala bırak bu otu diye şimdi birkaç kilo almak istiyorum hatta
arkadaslar öncelikle bu bilgiye nasıl ulastıgımı acıklayayım guclubacismile:
ablam rahminde kist olusumundan dolayı doktora gitti ve erkeklik hormonunun fazla oldugu ortaya cıktı... doktor insaflıymıs ilac vermek yerine dogal bir yöntem önerdi
hayıt yapragı!!!!!:lepi:
kesinlikle mükemmel...göğüsleri büyüdü,kist önemli ölcüde küçüldü,regli düzene girdi,yüz hatları bile daha dişileşti aynı zamanda bayanlarda libido artırıcı etkiye sahipmiş ve menopozu geciktiriyomus
ben de 3 gündür kullanıyorum reglimi düzenlemesi icin 3 gün icinde gögüslerim dolgunlastı denemekte fayda var derim...nasıl olsa hiç yan etkisi yok :))):enbuyukkk:
hayıt östrojen ile progestronu dengeler bu da büyük ölçüde iyileşme sağlar fakat ısırgan otu erkeklik hormonun dht e dönüşmesini engeller. hayıt saç döker ısırgan saç çoğaltır.istenmeyen tüyler de daha geç ve daha az çıkmaya başlar.
kesinlikle saç dökülmesi yapıyo kızlar gürr olan saçlarım nasıl döküldü anlatamam size ( baya oldu hayıtı bırakalı ama saçlarım hala dökülüyo pöffffffffffffff :2::2:açıkcası ben de cevap istiyorum kızlar saç dökülmesinden bahsedilmiş emin msiniz ?
desiree ablanda öyle bişey oldu m şekerim ?
hemen yarın ben de alıyorum gidip yoksa :)
ya uzun süre kullanan kimse yok mu içimizde tek örneğimiz desiree nin ablası mı? :87: