Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne sürüyorsunuz?
3 ayda varabileceğin son noktayı görüyormussun 6.aydan sonra kullanmana gerek yok kalıcı etki yapıyo...evet bende bi aktardan alıyorum...etkisini ilk haftada gösteriyo diyebilirim...dudakları da dolgunlastırıyo her halinle dişileşiyosun:)sengözlerimebaksanab
benim dudaklarım zaten çok dolgun acayip bi şekil alır mı acaba korktum şimdi? ben de kullanmak istiyorum bilmiyorumkismile
benimde dudaklarım dolgun 1 aydır içiyorum ama öyle bi etki görmedim bişey olmadı dudaklarıma yani.
peki göğüslerin büyüdü mü kilo yaptı mı kıllanma oldu mu yada saç dökülmesi filan bilmiyorumkismile?
81 cmden 84 cme çıktı tüylenme falan yapmadı. hiç bi yan etkisini görmedim şimdiye kadar çok şükür. içerken içine çörekotu yağı damlatıyorum bu arada. bide aktardan aldığım dandik bi göğüs büyütme yağıylada masaj takviyesi yapıyorum. şimdilik çok memnunum inşallah böyle dewam eder :Saruboceq:
peki göğüslerin büyüdü mü kilo yaptı mı kıllanma oldu mu yada saç dökülmesi filan bilmiyorumkismile?
kızlar bu tohumun tadı nasıl yaa ben rezene bile pek içemedim çok midemi bulandırdı bide içinee çemen tohumu tozu atıyordum bööööggggg:s:s:s artık bıraktım bu nasıl içilebilcek gibi mi yaa...ayrıca içine şeker atıyor musunuz ben bu tarz bitki çaylarına hiç şeker atmadan içmeye çalışıyordum ama berbat yaa....:s