Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu konuda ben birşey söylemek istiyorum çörek otu yağı kesinlikle kıllanma yapıyor kısa bir süre kullanmama ragmen göğüslerimde siyah siyah kıllarım oldu vatana millete hayırlı olsun
3 ayda varabileceğin son noktayı görüyormussun 6.aydan sonra kullanmana gerek yok kalıcı etki yapıyo...evet bende bi aktardan alıyorum...etkisini ilk haftada gösteriyo diyebilirim...dudakları da dolgunlastırıyo her halinle dişileşiyosun:)sengözlerimebaksanab
tadı çok acı boğaz yakıo tatlandırmak için e yapabiliriz?
:1shok: demişlerdi kullananların bazıları kıllanma yaptı diye...dolunayda al artık onları...kökleri zayıflasın...
minecim sende durumlar neler sen uzun zamandır kullanıyosun hala aynı mı? yani sadece bi dolgunluk mu var? sen onun için kullanmıyosun ama yine de etkisi olmuştur.
minecim sende durumlar neler sen uzun zamandır kullanıyosun hala aynı mı? yani sadece bi dolgunluk mu var? sen onun için kullanmıyosun ama yine de etkisi olmuştur.
arkadaslar öncelikle bu bilgiye nasıl ulastıgımı acıklayayım guclubacismile:
ablam rahminde kist olusumundan dolayı doktora gitti ve erkeklik hormonunun fazla oldugu ortaya cıktı... doktor insaflıymıs ilac vermek yerine dogal bir yöntem önerdi
hayıt yapragı!!!!!:lepi:
kesinlikle mükemmel...göğüsleri büyüdü,kist önemli ölcüde küçüldü,regli düzene girdi,yüz hatları bile daha dişileşti aynı zamanda bayanlarda libido artırıcı etkiye sahipmiş ve menopozu geciktiriyomus
ben de 3 gündür kullanıyorum reglimi düzenlemesi icin 3 gün icinde gögüslerim dolgunlastı denemekte fayda var derim...nasıl olsa hiç yan etkisi yok :))):enbuyukkk:
aslında bende corekotuyagı damlatmak ıstıyorum cayın ıcıne ama bırbırının ıcerıgını ters etkı edermı dıye dusunuyorum...
boşver sen aktarı.. her yerde baktım ben ezip demleyin yazıyo. 1 tatlı kaşığı ekle 5-10 dk beklet iç.