Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
göğüsler zaten 17 yaşına kadar büyüyor kilo alınca göğüsler büyür ama çok değil.
valla benimkiler en son halini 19 yaşında falan aldı..17 deyken küçücüktü 19 yaşındayken büyüdü bayağa şimdi 95 takıyorum kaydirigubbakcemile3
Bence önemli olan büyüklüğü değil böyle top top yani dik dik durması gibi geliyor.Daha 17 yaşındaymışsın.Ben 17ken 75 ti.Evlendim 80 oldu.Şuan hamileyim 85 oldu.Hep kilom aynı .Zamanla yaşımla o da büyüdü herhalde
vücut gelişiminde normalde 17 de bitmesi lazım ben şuan 18 im benim göğüs gelişimim 15 te tamamlandı üstelik.15 yaişından beri büyük göğüslüyüm.
elbette görmezden gelinemeyecek bir hakikat bu..Ve tüm bu dertler arasıdan unuttuğumuz çok büyük bir değer var. o da:
SEVDİĞİMİZ İNSANA, BİZİ HER DAİM DİĞER KADINLARDAN HOŞ BULMASINI SAĞLAYAN BİR SEVGİ VE SADAKATIN RABBİMİZ TARAFINDAN BAHŞEDİLMİŞ OLMASIDIR. UNUTMAYIN BİZ DAHA DOĞMADAN SEVECEĞİMİZ İNSAN, EŞİMİZ KADERİMİZDE YERİNİ ALMIŞTI. sadece biz bunu zamanla tanıyıp idrak ediyoruz ve seviyoruz
meLekLer.. :)
evLiyseniz veya erkek arkadaşlarınız varsa küçük göğüs hakkında neler düşünüyor?
benm yaşım daha ufak 17 yasındaym,ama çok takıntıLıym bu konuda.evlendgmde sorun oLurmu..? yada daha büyürmü ? sütyen takmadgmda nerdeyse dümdüz.. cok kafama takıyorum .. yardım edin
ya genelde erkekler derler ya avcumu doldursun yeter falan die
beni de artık karşı cinsin ne dış görünüşü ne de kişiliği ilgilendiriyor sadece ellerine bakıyorum küçükse tamam evlenelim olalım falan diycem nerdeyse bi cüceyle mi evlensem ne yapsam
kızlar benim göğüslerimde çok küçük 2 doğum yaptım süt birikince biraz büyüdüler ama tekrar eski haline döndüler süngerli 80 takıyorum ve eşim her defasında takılıyo ister istemez moralim bozuluyo..ilişkiyi etkiliyo çünkü bende biraz büyük olsun isterdim ama napalım Allah vergisi sonuçta