Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sna katlyrum bncede öyle ama arkdş erkek görüşünü sormuş bnde okuduklarmı yazdım ama bnde sna katlyrum kaydirigubbakcemile5
yahu daha 17 yaşındasın dert ettiğin şeye bak.. bikaç sene de büyür onlar.
bazısı küçük sever ...
mankenlerin ki mesela küçük ,ki düşünün onlar askı..
ama ideal ölçülerde 90-60-90 dimii!
millet sanıyor ki mankenlerin göğüsleri büyük hayr onların sırtı geniş memişleri küçük ..kaydirigubbakcemile3
oyyy sırt ağrın çok oluyordur tuba dimi :sinifsinif:evet aynen öyle bendede tam tersi sırt dar göğüsler büyük:roflol:
oyyy sırt ağrın çok oluyordur tuba dimi :sinifsinif:
benimkiler normal ne küçük ne büyük orta kıvamda ama bende omuz ve sırtta geniş...:kedi:
ne güzel ,o halde gögüs büyüklüğün bedenine uygun ağırlıkta olmalı ..yok öyle bir ağrım çok şükür yani ama belki bu ağrılar flan sütyene bağlıdır çünkü hiç sırt ağrısı çekmedim bu güne kadar:uhm:
ne güzel ,o halde gögüs büyüklüğün bedenine uygun ağırlıkta olmalı ..
bir arkadaşım var garibim kısa boylu narin yapılı 105 takıyor,patriot füzesi gibi mübarekler...çok derdi bana kıyamam, ''nil sırtım çok ağrıyor ''diye :sinifsinif:
senin ideali bence tuğbacım ,ne mutlu sanahımm ama benim o kadar büyük göğüslerim yok boyum 1.70 göğüslerim 90 beden sütyen kullanıyorum.
senin ideali bence tuğbacım ,ne mutlu sana
olumunekankayizsmile:roflol::roflol:hee sanki kendilerinde baklava var ..bizde baklavalı ,üçgen vücutlu istiyoruz o zaman :lepi:kızlar erkekler meme boyutundan çok yüz güzelliğine genel endama bakıyorlar
o yüzden "güzel" bi bayansanız hiiiç takılmayın şu işlere
he yüz güzelliği yanında güzel memeli hatun da olsun isterler ama sanki kendileri mükemmel de bizden mükemmeli beklicekler
olumunekankayizsmile:roflol::roflol:hee sanki kendilerinde baklava var ..bizde baklavalı ,üçgen vücutlu istiyoruz o zaman :lepi:
evet yaa!
üstelik onların gerçekleşebilcek bi hayal
bizim sporla olcak olsa şuan bütün kadınların kafam kadar memesi vardı :lepi:
dur canım yaşın küçük daha sen büyüdükçe onlarda büyür bide zayıfsın heralde kilo almaya bak