Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnce drek nolursa olsun moduna grme uğraş çabala eğer olmazsa en azından ben uğraştım elimden geleni yaptım dersn a.s
canım sen ne kullandın tam olarak?yaklaşk tam hatrlmyrum şmdi ama 48.günüm hç aksatmadan hergün sürdüm ya zaten ben desteksz 75 bedeni tam doldruyodum artık desteksiz 80 b yi tam doldryorum kaç cm in kaç bedene denk geldğini blmyrum bilmiyorumkismile
ben denedim şerbetçi otu falan bi işe yaramadı göğüslerim boyuma vucuduma göre baya kötü duruo 1.70 boy 50 kilo destekli 80 kullanıyorum kalçalarımda biraz geniş kısaca göğüs kötü duruyo.silikonu çok isterim fakat ameliyattan korkarım feci:d napalım böle idare etcez ben anlamıyorum o unlulerin nerdeyse hepsi silikonlu nası dayanıyolarkafamçokkarıştı
bide çörek oyu yağı kullan tavsye ederm :))
bende 17 yaşındayım we gögüslerim küçük takıntım oldu artık çörek otu yağına başladım dün inş büyür gerçekten kendimi rahatsız hissediom bide ben çok takıntılıyımdırbu konuda ama hiçbi erkeğinde gögüsleri küçük die sewgilisini terk edeceğini sanmiyom bütün ailemdeki kadınların gögsü maşallah bense((( uf ya napılabilir ki başka
allah sukur 90 bedenden zayıfladım ve 85 bedene dustum kızlar buyuk goguste cıplakken iyi ama badıyle falan o kadar kotu duruyorkı bıyere falan sıgmıyor cekıstıre cekıstıre sudyenın ıcıne sokmaya calısıyosun falan fılannnn.... bencede erkekler tamamen buyuk gogus delısı bazen bırısıyle konusuyorsun sen adamın suratına bakıyorsun adma gozler senın goguslerde kalas herıflerrr
Allah allahh yaradılışdandır büyük yada küçük olması
küçük olmasını sevmemesi pekde umrumda olmaz yani.
her şeyimiz onlara endeksli olmak zorunda değil sempatiksalakcinni
alkisalkisalkisalkisalkisalkisvereliniortak