Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri erkekLerin küçük göğüs hakkında fikri ?

bnce drek nolursa olsun moduna grme uğraş çabala eğer olmazsa en azından ben uğraştım elimden geleni yaptım dersn a.s

ben denedim şerbetçi otu falan bi işe yaramadı göğüslerim boyuma vucuduma göre baya kötü duruo 1.70 boy 50 kilo destekli 80 kullanıyorum kalçalarımda biraz geniş kısaca göğüs kötü duruyo.silikonu çok isterim fakat ameliyattan korkarım feci:d napalım böle idare etcez:KK43: ben anlamıyorum o unlulerin nerdeyse hepsi silikonlu nası dayanıyolarkafamçokkarıştı

yaklaşk tam hatrlmyrum şmdi ama 48.günüm hç aksatmadan hergün sürdüm ya zaten ben desteksz 75 bedeni tam doldruyodum artık desteksiz 80 b yi tam doldryorum kaç cm in kaç bedene denk geldğini blmyrum bilmiyorumkismile
canım sen ne kullandın tam olarak?

ben denedim şerbetçi otu falan bi işe yaramadı göğüslerim boyuma vucuduma göre baya kötü duruo 1.70 boy 50 kilo destekli 80 kullanıyorum kalçalarımda biraz geniş kısaca göğüs kötü duruyo.silikonu çok isterim fakat ameliyattan korkarım feci:d napalım böle idare etcez:KK43: ben anlamıyorum o unlulerin nerdeyse hepsi silikonlu nası dayanıyolarkafamçokkarıştı

bide çörek oyu yağı kullan tavsye ederm :))

silikonlu göğüsdler, çıplak iken çok çirkin duruyorlar.
bir erkek dokundğunda hemen silikon olduğunu farkeder. kimseye tavsye etmem. bir arkadaşım yaptırdı, kas altına, izsiz v.s. ama gerçekten çok yapay duruyor, ve eşinin de hoşnut olmadığını söylüyor. doğal yöntemler denemek lazım, sonuçta saf doku dışında yapay bir doku rahatsızlık verir.

yaa bence de erkekler büyük gögüs istiyor yani çok olmasada çatal istiyolar yani bnm görüşüm... maalesef o da bi çoğumuzda yok onlardan biride benim :KK43: bi avuc bile değil normal 75 i bile doldurmuyor yaa off :'( :KK43:

kızlar şöyle birşey var..erkeklerin %90i büyük göğüs ister..çatal olsun falan.bu böyledir yani çünkü onlarda olmadıgı ıcın merak uyandırıyormuş :KK1: ben çörekotu yağıni denicem 75c suanda 80i tamamlasın ıstıyorum umaırm işe yarar..

bende 17 yaşındayım we gögüslerim küçük takıntım oldu artık çörek otu yağına başladım dün inş büyür gerçekten kendimi rahatsız hissediom bide ben çok takıntılıyımdırbu konuda ama hiçbi erkeğinde gögüsleri küçük die sewgilisini terk edeceğini sanmiyom bütün ailemdeki kadınların gögsü maşallah bense:KK43:((( uf ya napılabilir ki başka

ya ben de bu konuda herhangi bir takıntı yoktu öncesinde..
75 bedendi ve sıkıntı da değildi gayet memnundum..çünkü birçok arkadsım sırf büyük göğüsleri yüzünden rahat kıyafet badi giyemediklerinden yakınır..ve çok göze batmasını da acıkcası istemem..
fakat son birkaç aydır zayıfladım ve drekt malesef üst taraftan gidiyor benden..bacaklardan falan değil de karın göğüs kısmından..bu yüzden su an 75i dolduramıyorum:KK43:
fakat yinede sıkıntı yapmıyordum..ta ki sevgilim bunu dile getirene kadar..
zayıflama göğüslerin de küçülüyor dedi..:uhm: o an anladım gercekten büyük göğüs sevdiklerini..
sevgisi azalır mı yada baska sey olur mu hayır tabiki de..fakat memnuniyet ve beğenileri de önemli..
sonra benim biraz taktığımı görünce boşver evlenince alırsın kilo ozaman büyür nasılsa takma dedi dedi dedi de rahat ettim :asigim: hem çocuklarımız olunca daha da fazla dolar..
kendimi şuanda böyle inandırıyorum..
ama bence sevgi herşeyi aşar..istiyorlar doğru bu bir gercek ama bunu problem yapmıyorlar..gercekten seven de yapmaz..zira bizim elimizde olan birşey değil..:1rolleyes:

bende 17 yaşındayım we gögüslerim küçük takıntım oldu artık çörek otu yağına başladım dün inş büyür gerçekten kendimi rahatsız hissediom bide ben çok takıntılıyımdırbu konuda ama hiçbi erkeğinde gögüsleri küçük die sewgilisini terk edeceğini sanmiyom bütün ailemdeki kadınların gögsü maşallah bense:KK43:((( uf ya napılabilir ki başka

yahu daha 17 yaşındasın dert ettiğin şeye bak.. :nazar: bikaç sene de büyür onlar.

allah sukur 90 bedenden zayıfladım ve 85 bedene dustum kızlar buyuk goguste cıplakken iyi ama badıyle falan o kadar kotu duruyorkı bıyere falan sıgmıyor cekıstıre cekıstıre sudyenın ıcıne sokmaya calısıyosun falan fılannnn.... bencede erkekler tamamen buyuk gogus delısı bazen bırısıyle konusuyorsun sen adamın suratına bakıyorsun adma gozler senın goguslerde kalas herıflerrr

allah sukur 90 bedenden zayıfladım ve 85 bedene dustum kızlar buyuk goguste cıplakken iyi ama badıyle falan o kadar kotu duruyorkı bıyere falan sıgmıyor cekıstıre cekıstıre sudyenın ıcıne sokmaya calısıyosun falan fılannnn.... bencede erkekler tamamen buyuk gogus delısı bazen bırısıyle konusuyorsun sen adamın suratına bakıyorsun adma gozler senın goguslerde kalas herıflerrr

aynen katılıyorum.. bizim göğüslerimiz küçük olsa ne olcakki okşamıorz snçta. Erkekler bunları bu kadar önemsemese bnce sorun olmz .. dediğin gibi kalaslar brz ! :eek:klava:

walla benim nişanlım hiç sorun etmiyo o beni her halimle seviyo biliyorum ama insanın kendine güveni için sanrım ben çok takıyorum.sonuçta kadınlığın dıştan görülebilen tek simgesi oda yok bizde ee napıcazzmafoldumben kendimi geceliklerin içinde sexi bile hissedemiyorum ki ben bu adamı nasıl mutlu edicem:icecream: herşeyden geçtim kendim için istiyorum keennndddiiimmm aklinialirimsmile

küçük olunca da çıplakken kötü duruyo.heveslenip gecelik filan alsan içini doldurmadığından güzel durmuyo giyemiyosun

hanımlar, bir kadının değeri asla küçük göğüs/büyük göğüs diye ölçülemez.. ancak erkeklerin görüşü konusunda bende çoğu arkadaşıma katılıyorum.. bizede karın kaslı bi manken resmi ve yağlı göbekli bi erkek resmi gösterseler, karın kasları süper olanı seçerdik.. erkekler de böyle düşünüyo bence. ama gercekten seven, göğüsleri asla sorun etmez diye düşünüorum.. büyütmeyi erkekler için değil, kendinizi öyle daha iyi hissedeceğinizi düşünüosanız bunun ıcın uğraşın..

Allah allahh yaradılışdandır büyük yada küçük olması
küçük olmasını sevmemesi pekde umrumda olmaz yani.
her şeyimiz onlara endeksli olmak zorunda değil sempatiksalakcinni

Allah allahh yaradılışdandır büyük yada küçük olması
küçük olmasını sevmemesi pekde umrumda olmaz yani.
her şeyimiz onlara endeksli olmak zorunda değil sempatiksalakcinni

alkisalkisalkisalkisalkisalkisvereliniortak

X