Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri erkekLerin küçük göğüs hakkında fikri ?

Gerard sen büyüttüm diyordun çörek otuyla .^^ bende başlayacağım yakında ^^

kızlar sizi seven bir adam bulun, gerisini boşverin... mükemmelin sonu yok zaten, olsa güzel olur elbet ama olmaması sizi eksik yapmaz, seksapelinizi yok etmez. herkes güzel göğüslü, uzun boylu, güzel kalçalı, güzel yüzlü olamaz. sizi gerçekten seven biri olsun, bunların hiçbirini takmaz... takıyorsa bir sorun vardır...

ben iç güzelliğin dış güzelliğine yansıyacagı inancındayım. bence göğüs hiçbir zaman tercih sebebi olamaz. zevkler ve renkler tartısılmaz sözüne göğüsler de giriyo bence zaten sana yaklasacak erkek seni görüp o halinle begenipte geliyor...

erkekLerde nankör be bacım,göğüs ister büyük olur sakarlar begenmezler,küçük olur begenmezler.
kesinLikse severse bunLarı takmaz asLnda.dışardanda zaten belli oluor.

erkekLerde nankör be bacım,göğüs ister büyük olur sakarlar begenmezler,küçük olur begenmezler.
kesinLikse severse bunLarı takmaz asLnda.dışardanda zaten belli oluor.

evet yahu erkekler büyük olunca bu ne kafam kadar diyor küçük olunca gene bu ne dümdüz diyor ama yani hiçbi erkek göğüslerine bakıpta bi kızla evlenmiyo sonuçta hatta evlencekleri zama n en son baktıkları yer orası bence

nasıl büyüttün cnm çörekotuyla bende büyütmek istiyorum

hergece yatmdan çörek otuyla masaj yaptım 1 beden büyüttüm çörek otu yağı mucize die başlık var orada çk yazdım ordanda okuyablrsn göğüslerm 83 cm di şimdi 85.5 86 civrnda artık 80 beden kullanıyorum tavsye edrm opuyorumnanaktan

yaklaşk tam hatrlmyrum şmdi ama 48.günüm hç aksatmadan hergün sürdüm ya zaten ben desteksz 75 bedeni tam doldruyodum artık desteksiz 80 b yi tam doldryorum kaç cm in kaç bedene denk geldğini blmyrum bilmiyorumkismile

Bir bedenin karşılığı 2-3 cm evet. Gerard cım 75 C 'yi dene tatlım. 80 bedenin sırtı göğüs altın 75 cm den büyük değilse kavramaz seni. Hazır büyütmüşsün sarkmasınlar dimi ama opuyorumnanaktan

göğüs altım 70 cm ama şöyle bi şey var bana adet dönemndeyken 80 zor oluy yani çok sıkıyo ve üstten taşıyo bnce 75 c küçük olrbilmiyorumkismile

Doğal büyük göğüsler ileride sarkacağı için ben çok da büyük olmasını istemem. Çok küçük de olmamalı bence en iyisi 80 beden (benimki 75) Her erkeğin fantezi hayalleride koca memeli sexy hatunlar vardır. Ama sanmayın ki bu hatunları evlenirken de kollarına takmak istiyorlar.... Onlar kendilerinin çok sexy ve çekici bulduğu bir hatunu diğer erkeklerin de aynı şekilde göreceklerinin farkında olacak kadar zekiler, bu yüzden evlenecekleri kadında ilk sırada gelmiyor bu tür gösterişli vücudu olan hatunlar, ancak yatak kadını aradıklarında ilk tercihleri oluyor. Siz kendinize evlenecek bir sevgili arıyorsanız sorun etmeyin, ama yok benim arayışım farklı diyorsanız yeni yöntem arayışlarına devam...

göğüs altım 70 cm ama şöyle bi şey var bana adet dönemndeyken 80 zor oluy yani çok sıkıyo ve üstten taşıyo bnce 75 c küçük olrbilmiyorumkismile

Canım çünkü senin 80 dediğin 80B. Yani cup ölçün yani meme büyüklüğün iyi ama sırtın 80 ene göre değil. Sütyenler 75'den 80'ene geçerken orantılı geçiyor. Yani meme büyüklüğü olarak 75C, 80B'ye denk geliyor yaklaşık olarak. Sen sırtı sabit tutup cup ı büyütceksin. Sırtın büyümedi çünkü memen büyüdü. Pazar sütyenlerinin çoğu cup a göre üretilmez.Hepsi genelde B cuptır. Yani 75 alıyorsan 75B 80 alıyorsan 80B'dir. Çünkü genelde birçok kadın B cup takar. 70 cm sırtınla 80 takman olmaz. O yüzden maddi durum çok sorun değilse, cup ı belli olmayan sütyenlerden alma. Deformasyon yapar ilerde. 34C / 75C olur sana bak bir dene sen almak zorunda değilsin sonuçta. Bolluk olmaması lazım çünkü sırtta balen göğsü alttan düzgünce kavramalı ki sarkmasın. La senza veya marks&spencer a bakabilirsin canım. Dene bir farkı gör. Araştırma yapılmış kadınların %70 i yanlış sütyen kullanıyor deniyor. Hatta bu dediğim iki mağazada da bedenini ölçüyor bayan arkadaşlar. 75C küçük olursa 75D yi denersin. Onun küçük olmasına imkan da yok zaten :)

Son düzenleme:

verdiğin blgiler için gerçekten çok saol :1hug: ben hep nbb kullanıyrum ama bide şöyle bi durum var sırtımıda tam kavrıyo yani ne bi bolluk nede bi skma duruma var yani tam oluyo hç bi abeslik yok bilmiyorumkismile

bencede katılıyorumalkisalkisalkis

verdiğin blgiler için gerçekten çok saol :1hug: ben hep nbb kullanıyrum ama bide şöyle bi durum var sırtımıda tam kavrıyo yani ne bi bolluk nede bi skma duruma var yani tam oluyo hç bi abeslik yok bilmiyorumkismile

tamam o zaman canım bilgilendirme amaçlı söylemiştim boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…