Gerard sen büyüttüm diyordun çörek otuyla .^^ bende başlayacağım yakında ^^
erkekLerde nankör be bacım,göğüs ister büyük olur sakarlar begenmezler,küçük olur begenmezler.
kesinLikse severse bunLarı takmaz asLnda.dışardanda zaten belli oluor.
nasıl büyüttün cnm çörekotuyla bende büyütmek istiyorum
göğüs altım 70 cm ama şöyle bi şey var bana adet dönemndeyken 80 zor oluy yani çok sıkıyo ve üstten taşıyo bnce 75 c küçük olrbilmiyorumkismile
Canım çünkü senin 80 dediğin 80B. Yani cup ölçün yani meme büyüklüğün iyi ama sırtın 80 ene göre değil. Sütyenler 75'den 80'ene geçerken orantılı geçiyor. Yani meme büyüklüğü olarak 75C, 80B'ye denk geliyor yaklaşık olarak. Sen sırtı sabit tutup cup ı büyütceksin. Sırtın büyümedi çünkü memen büyüdü. Pazar sütyenlerinin çoğu cup a göre üretilmez.Hepsi genelde B cuptır. Yani 75 alıyorsan 75B 80 alıyorsan 80B'dir. Çünkü genelde birçok kadın B cup takar. 70 cm sırtınla 80 takman olmaz. O yüzden maddi durum çok sorun değilse, cup ı belli olmayan sütyenlerden alma. Deformasyon yapar ilerde. 34C / 75C olur sana bak bir dene sen almak zorunda değilsin sonuçta. Bolluk olmaması lazım çünkü sırtta balen göğsü alttan düzgünce kavramalı ki sarkmasın. La senza veya marks&spencer a bakabilirsin canım. Dene bir farkı gör. Araştırma yapılmış kadınların %70 i yanlış sütyen kullanıyor deniyor. Hatta bu dediğim iki mağazada da bedenini ölçüyor bayan arkadaşlar. 75C küçük olursa 75D yi denersin. Onun küçük olmasına imkan da yok zaten :)
Doğal büyük göğüsler ileride sarkacağı için ben çok da büyük olmasını istemem. Çok küçük de olmamalı bence en iyisi 80 beden (benimki 75) Her erkeğin fantezi hayalleride koca memeli sexy hatunlar vardır. Ama sanmayın ki bu hatunları evlenirken de kollarına takmak istiyorlar.... Onlar kendilerinin çok sexy ve çekici bulduğu bir hatunu diğer erkeklerin de aynı şekilde göreceklerinin farkında olacak kadar zekiler, bu yüzden evlenecekleri kadında ilk sırada gelmiyor bu tür gösterişli vücudu olan hatunlar, ancak yatak kadını aradıklarında ilk tercihleri oluyor. Siz kendinize evlenecek bir sevgili arıyorsanız sorun etmeyin, ama yok benim arayışım farklı diyorsanız yeni yöntem arayışlarına devam...
verdiğin blgiler için gerçekten çok saol :1hug: ben hep nbb kullanıyrum ama bide şöyle bi durum var sırtımıda tam kavrıyo yani ne bi bolluk nede bi skma duruma var yani tam oluyo hç bi abeslik yok bilmiyorumkismile