orası öyle ama yine vogueda cok güzel bayan mankenlern gögüsleri 75 80 ...yani hersy gögüs dgl.vücuttaki tek güzel yer orası degil
sana şu şeklde yardım edeblrm vogue dergsnde bi erkek yzar bir syfa bu knuyla ilgli yazı yazmştı ve bu koca sayfda sdce erkeklern göğüslre bayıldğı yazıyodu.bende 17 yaşındayım bnmde çok kçk olmsda küçük.moralni bomzk istemem ama bugünde gaztde okudum ingltrde bir profsr araştrma yapmış ve bir erkek bir kdının direk göğüslerne bkıyomuş Çok üzgünüm çoook
aynen öyle bencede..
yok canım ne gerek var küçük göğüslerde iyi yada o kadar takma kafana böylede iyi diyen bi erkeğin samimi olduğuna inanmıyorum ben.
büyüse içine düşerler. silikon taktırsan yada başka yollardan büyütsen yok küçük hali daha iyiydi diyecek bi erkek yoktur bence. dediğim gibi içine düşerler
sna katlyrum bncede öyle ama arkdş erkek görüşünü sormuş bnde okuduklarmı yazdım ama bnde sna katlyrum kaydirigubbakcemile5
vogue da adam diyoki küçük göğüsünz olucağna silikon taktrın dio skın küçük göğüslernz olmasın kesnlkle büyütün dio mongol herif ağzmı bzdrcak ramazan ramazanalsanaalsanasmile
adam abartms o adam km buarada?
ben hep şunu derim türkiyede güzel bir sürü kadın var sokağa çıksan en aşağı on tane görür de dönersin eve. ama birgün boyunca karış karış gezsen bir tane yakışıklı zor bulursunonu söyleyen sanki voguedaki erkek mankenlerden biri allah bilir hem kel hem foduldur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?