Erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği parfümler hangileri ?

kızlarrrr herkesin bu kadar parfümü var mı yaa. ben kendimi çok fukara hissettim şimdi. ben de bir iki tane var. yoksa ben bakımsız mıyım:26::26::26::26::26::26:

Ben biraz takıntılıyım tatlım, yoksa normal olan seninki tabıkı. Benim ruh halime, psikolojime, nereye gideceğime, havaya göre bile parfüm tercihim değişebiliyor.Gece yatarken bile sıkıyorum düşün artık :))

bana da gönderirmisin? online satışı var mı senin bahsettiğin yerin?

mesaj attım sana canım

bende ısterım bendee :)

Canlarım yeni konu açtım ORİJİNAL TESTER PARFÜM SATAN YERLER VE ONLİNE SİTELER diye orada tarif ettim bakabilirsiniz, sizde aldığını yerleri paylaşabilirsiniz. Ankette yaptım cevaplarsanız sevinirim

Ben şu an pur blanca kullanıyorum ama perceive ve slip into da harika. Çiceksi ve hafif kokulara her zaman bayılırım

Calvin Klein Beauty, ile oldukça olumlu tepkiler aldım, hem gündüz iş ortamında kullanılabilir tipte hem geceye de uyabiliyor. Elie Saab'ı çok isteyerek almama rağmen nedense kullandığımda başımı ağrıtıyormuş hissine kapılıyorum. Gucciby Gucci ye de güzel tepkiler aldım ama biraz ağır ortamlara daha doğrusu klasik giyinen hanımlara uygunmuş gibi geliyor bana.

Calvin Klein Escape..hangi erkeğe sorduysam ve kokusunu aldıysa bayıldı resmen..çok kalıcı aynı zamanda..(orjinalini kullanın muhakkak)

Chanel chance benim favorim.. erkek iş arkadaşlarım bile öğrenmek istediğinde başarılı olduğunu anladım..:128:

Bizzat erkeklerin ağzından duyduğuma göre calvin klein- euphoria. Bayılıyorlarmış bu kokuya :) Ben de bayılıyorum fakat çok ağır geliyor kokusu.

Kızlar buram buram kokan çekici bir parfüm istiyorum.Şekerli kokular hariç çiçeksi baharatlı oryantel ferah hepsi olabilir.Orjinal hypnotic poisonum var ama çokta günlük kullanmak istemiyorum.Bu parfümün açığıda berbat anason kokuyor.Bu tarz parfümler önerebilirmisiniz bana kullanıp kışlık beğendiğim parfümler Givenchy ange ou demon,Alien armani code,versace bright crystal,gucci guilty Orjinal olarak kullandıklarım bunlar ama bu sefer açık parfüm almayı düşünüyorum bu kokulardan daha güzeli yada içlerinden kesinlikle şunu kullan dediğiniz parfüm hangisi Gloria'yıda çok övmüşler???

Bizzat erkeklerin ağzından duyduğuma göre calvin klein- euphoria. Bayılıyorlarmış bu kokuya :) Ben de bayılıyorum fakat çok ağır geliyor kokusu.

euphoria güzel ama bencede çok ağır biraz da şekerli gibi ne kadar beğenilse de kullanamam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…