[SUB][/SUB]
bende çekicem çok kıskandım
kızlarrrr herkesin bu kadar parfümü var mı yaa. ben kendimi çok fukara hissettim şimdi. ben de bir iki tane var. yoksa ben bakımsız mıyım:26::26::26::26::26::26:
Tatlım ben de öğrenciyim orjinal tester satan yerler var, sonra indirimleri takip ediyorum. özelden yazarsan sana online site adresi atabilirim. Hem o kadar da pahalı değiller, sahte parfümlerle içinde ne olduğunu bilmediğimiz kimyasal maddelerle sağlığınızı riske atmayın canım benim
bana da gönderirmisin? online satışı var mı senin bahsettiğin yerin?
mesaj attım sana canımTatlım ben de öğrenciyim orjinal tester satan yerler var, sonra indirimleri takip ediyorum. özelden yazarsan sana online site adresi atabilirim. Hem o kadar da pahalı değiller, sahte parfümlerle içinde ne olduğunu bilmediğimiz kimyasal maddelerle sağlığınızı riske atmayın canım benim
Tatlım ben de öğrenciyim orjinal tester satan yerler var, sonra indirimleri takip ediyorum. özelden yazarsan sana online site adresi atabilirim. Hem o kadar da pahalı değiller, sahte parfümlerle içinde ne olduğunu bilmediğimiz kimyasal maddelerle sağlığınızı riske atmayın canım benim
Bizzat erkeklerin ağzından duyduğuma göre calvin klein- euphoria. Bayılıyorlarmış bu kokuya :) Ben de bayılıyorum fakat çok ağır geliyor kokusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?