Erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği parfümler hangileri ?

çok teşekkür ediyorum ricciyi aldım dpden bekleyince güzel hoş bir koku oluyor fakat ilk sıkınca beni rahatsız eden birşeyler var yazın da şekerli çok tercih etmiyorum.bargellodan 300 numaralı parfüm aldım hoşuma gitti bakalım :)

yazdım light blueyu da :)

ben armani mania kullanıyorum kokusu çok güzel tavsiye ederim. bir çok kişi durdurup parfümümün markasını soruyolar. ferahlatıcı bir kokusu var tavsiye ederim.

bi sürü parfüm denedim diyebilirim. tenim açık olduğu için ağır kokular bana hiç gitmiyor. nişanlıma koklattığım ve benim de sevdiğim kadarıyla şöyle bi sıralama olabilir:
1-Jadore
2- Paco Rabanne
3-Avon Incandessence
bunlar genelde çiçekçi kokular....
nişanlım paco rabanneyi kokladıktan sonra vaaay dedi, sanırım en çok onu beğendi
Jadore baya bi tuzlu ya fiyatı yüksek o yüzden ancak DPden falan alabildim şu ana dek...
Avon Incandessence de paramız azsa dardaysak diğerlerine yakın bir koku bence

her mevsim kullanılabilecek kokular bence... ama açık tende daha güzel duruyorlar altını çizeyim

Son düzenleme:
1-givency very irresistible sensual
2-hermes kelly caleche
3-bvlgari pour femme
4-burberry beat
5-tommy dreaming
6-nina ricci premier jour
7-jadore
8-ysl babydoll
9-oriflame enigma

bu kokular diğer klasik kokulara benzemez kendine has değişik bi tarzları var ve mükemmeller :) senelerdir hiçbirinden vazgeçmem

klasik bir koku olmasına rağmen calvin clein-europhia, bvlgari-jasmin noir, azzaro duo bence seviliyorrr. yani öyle söyledi biri ismi lazım değil

kızlarrrr herkesin bu kadar parfümü var mı yaa. ben kendimi çok fukara hissettim şimdi. ben de bir iki tane var. yoksa ben bakımsız mıyım:26::26::26::26::26::26:
haha çok güldüm bu yoruma
benimde öyle canım olanlarda öyle çok pahalı şeyler değil
napıyım bunları anca çalışmaya başlayınca alabilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarrrr herkesin bu kadar parfümü var mı yaa. ben kendimi çok fukara hissettim şimdi. ben de bir iki tane var. yoksa ben bakımsız mıyım:26::26::26::26::26::26:

aslında normal olan seninki gibi. ama insanda parfümler ve kokular takıntı derecesinde olmaya görsün. hiç bir şey durduramıyor.

aslında normal olan seninki gibi. ama insanda parfümler ve kokular takıntı derecesinde olmaya görsün. hiç bir şey durduramıyor.

Aynen öyle ne yalan söyleyeyim, o günkü psikolojime, hava durumuna, gideceğim yerei giyeceğim kıyafete göre bile parfüm tercihim değişebiliyor,Şuan yazlık, kışlık diye iki rafa ayırdım. Herkesin bir takıntısı vardır benimkiside parfüm

haha çok güldüm bu yoruma
benimde öyle canım olanlarda öyle çok pahalı şeyler değil
napıyım bunları anca çalışmaya başlayınca alabilirim

Tatlım ben de öğrenciyim orjinal tester satan yerler var, sonra indirimleri takip ediyorum. özelden yazarsan sana online site adresi atabilirim. Hem o kadar da pahalı değiller, sahte parfümlerle içinde ne olduğunu bilmediğimiz kimyasal maddelerle sağlığınızı riske atmayın canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…