çok teşekkür ediyorum ricciyi aldım dpden bekleyince güzel hoş bir koku oluyor fakat ilk sıkınca beni rahatsız eden birşeyler var yazın da şekerli çok tercih etmiyorum.bargellodan 300 numaralı parfüm aldım hoşuma gitti bakalım :)Ricci Ricci Bana biraz kış kokusu gibi gelir sanki , şekerli ve meyveli ancak odunsu notaları da duyuyorum , kalıcı ve yoğun benim tenimde kaldıkça ck euphoria yı andırdı , kendi teninde denemelisin mutlaka ...
detaylar icin alttaki linke gözatabilirsin
Mrs.Busy Bee: NINA RICCI
DKNY women ' i bir dene istersen çok fresh ,ferah ancak pek fazla rastlanmayan bir koku geçen yaz istisnasız herkes sormustu , bir de dolce gabbana light blue ,eski bir koku imiş bana hediye gelmişti öyle keşfettim bu da beğenildiği için tavsiye ediyorum , ben de begendim ancak ilk söylediğim daha kalıcı durmustu benim tenimde..
çok teşekkür ediyorum ricciyi aldım dpden bekleyince güzel hoş bir koku oluyor fakat ilk sıkınca beni rahatsız eden birşeyler var yazın da şekerli çok tercih etmiyorum.bargellodan 300 numaralı parfüm aldım hoşuma gitti bakalım :)
Eki Görüntüle 725356 Bunların hepsi. 3yıllık bir ilişkim var tastiklenmiş onaylanmıştır
Eki Görüntüle 725356 Bunların hepsi. 3yıllık bir ilişkim var tastiklenmiş onaylanmıştır
haha çok güldüm bu yorumakızlarrrr herkesin bu kadar parfümü var mı yaa. ben kendimi çok fukara hissettim şimdi. ben de bir iki tane var. yoksa ben bakımsız mıyım:26::26::26::26::26::26:
kızlarrrr herkesin bu kadar parfümü var mı yaa. ben kendimi çok fukara hissettim şimdi. ben de bir iki tane var. yoksa ben bakımsız mıyım:26::26::26::26::26::26:
aslında normal olan seninki gibi. ama insanda parfümler ve kokular takıntı derecesinde olmaya görsün. hiç bir şey durduramıyor.
haha çok güldüm bu yoruma
benimde öyle canım olanlarda öyle çok pahalı şeyler değil
napıyım bunları anca çalışmaya başlayınca alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?