• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği parfümler hangileri ?

Naomi Campbell'a bayılırlar. :12::12:
Misler gibi kokar. Hem sonbahar da geldi.
Tatlı tatlı kokma vakti. :))

canım ben bunu çok merak ediyorum nasıl bir koku:)

“Naomi Campbell”, üst notalarında kırmızı biber, portakal çiçeği, bergamot ve Hindistan cevizi;
kalp notalarında manolya, orkide, sümbül, şeftali, gül;
baz notalarında ise amber, sandal ağacı, sedir, vanilya, karamel barındırıyor.

Baz notalarında yazanlar baskın daha çok. Yani tatlı ve sımsıcak bir koku.
Benim bu koku için kullanabileceğim sıfatlar; buram buram ve sımsıcak. :12:

Bu sayfada da yorumlar var.
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-parfumleri/476999-naomi-campbell-kullananlar-yada-fikri-olanlar.html

Son düzenleme:
“Naomi Campbell”, üst notalarında kırmızı biber, portakal çiçeği, bergamot ve Hindistan cevizi;
kalp notalarında manolya, orkide, sümbül, şeftali, gül;
baz notalarında ise amber, sandal ağacı, sedir, vanilya, karamel barındırıyor.

Baz notalarında yazanlar baskın daha çok. Yani tatlı ve sımsıcak bir koku.
Benim bu koku için kullanabileceğim sıfatlar; buram buram ve sımsıcak. :12:

Bu sayfada da yorumlar var.
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-parfumleri/476999-naomi-campbell-kullananlar-yada-fikri-olanlar.html

çook teşekkür ederim canım yarın hemen denicem:)

arkadaşlar merhaba.. :) haftaya sevgilim geliyor buluşacağız birazcık gezeceğiz falan inşallah :) ama güzel parfümüm yok ve ben güzel kokmak istiyorum. kokum üzerine sinsin ve kokumu özlesin, içine çeksin istiyorum. iz bırakmak anlayacağınız. :) bende D&P den armani she var. Mystical den Ecada collection ve Lolita lift var. armani she yeni aldım tamam yorumlarda güzel diyor ben de beğendim ama çok klasik bi kokuymuş herkeste varmış, sanki klasik spor ferah pudramsı bi koku. günlük anlayacağınız ama ben özel bi parfüm istiyorum.. collection ve lift 1 yıldır bendeler belki kokuları bozulmuştur diye sıkmak istemiyorum. öğrenci olduğum için de D&P den alabilirim parfümlerimi.. sevgilim aslan burcu romantik biri. ben de 19 yaşında esmer bi kızım. bana önerebileceğiniz D&P parfümleri var mı? liste yaptım hatta :)

- miss dior cherie
- britney spears fantasy
- escada magnetism
- ck euphoria
- tommy girl

hangisi olabilir?? ha bu arada havalar bi sıcak bi soğuk ona göre de 4 mevsim uyabilen bi koku olursa sevinirim :)

Son düzenleme:
Benim de nişanlım armani code parfümüne bayılıyor. Doldurmasını almıştım ama onu beğenmemişti.
E haklı da hiç bir yer yapamıyor.

merhaba ben
avon satışı yapıyorum sizinde bildiğiniz gibi herve leger satışta değil artık.ve bana bu parfüm lazım elinizde varmıdır?

Narcisso Rodrigues edp olan olcak. cok bilinmiyor ama herkes sordu bu ne guzel koku diye.. harika fakat biraz pahalı ama azıcık sıksanız bile kalıyor.

Kizlar almanyaya gittigimde aldigim markasi bruno banana turkiyedee yok ama o kadar guzelki baya bi etkileyici bu gune kadar en begendgm parfum

Lacoste Touch Of Pink Kullanıyorum. Yıllardır Kullandığım Parfüm. Lacoste'un erkek kokuları da çok güzel.

Son düzenleme:
Hypnotic poison cok takip ediliyor taraflarindan😉

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

clinique happy benim favorim :21: ferah, çiçekli, çok hoş bir kokusu var, bayılıyorum :) o parfumu kullandıgımda sevgilim kokusuna bayılıyor :52:

Oriflameden iki koku mükemmel herkes hayran kalıyor :) kesinlikle öneririm. Eclet Weekend ve Precious. Mükemmell diyorum başka bişey demiyırum kalıcı ve farklı

Benim parfumlerim Cecile diva ve Lacoste classic..ikiside sozlumun hediyesi,bende bayiliyorum Bu kokulara :)

212 sexy açık parfümde bile harika tavsiye ederim orjinal olarakta armani si üstüne tanımam yok böyle bi koku 😇birde duş jeli ve vücut losyonuyla kullanırsanız hareket etmeniZle cazibeniz kokar bayanlar :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

la petite robe noir, la vie est belle, flowerbomb,insolence ve hic sevmem ama coco mademoiselle ve alien

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back