• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği parfümler hangileri ?

Eşim bana hediye olarak Avon'dan Far Away'in setini almıştı o günden beri o parfümü kullanıyorum...
Eşim bu kokuyu çok seviyor tenimde çok hoş oluyormuş :)

hypnotici abartılı sıkmana gerek yok canım zaten yeterince günlük kullanım için abartılı bir koku ben duyar duymaz o kokudan kaçacak yer arıyorum çok ama çok boğucu hatta bence en boğucu parfüm özellikle kalabalık alanlarda çok rahatsız edici olabiliyor.birçok insanaın kim sıktı bu kokuyu diye sorduğuna şahit oldum.
ayy evet cnm katılıyorum sna gecen gün otobuste yanımdakı kız sıkmış bayılcaktım off ya tamam bende kullandım hediye geldı ama yarıya geldıgınde verdım birine çekici gelmıyor nedense banadaguclubacismile

birde canım zaten yoğun bir koku bir de abartılı sıkıyorlar o da kapalı alanda inanılmaz bayıcı oluyor inana herkes aynı tepkiyi verdi otobüste.

birde canım zaten yoğun bir koku bir de abartılı sıkıyorlar o da kapalı alanda inanılmaz bayıcı oluyor inana herkes aynı tepkiyi verdi otobüste.
evet bende sevmiyorum o kokuyu bayiyor haklisiniz bunaltici parfum kokladikca koklayasin gelicek oyle olmali bunlari deneyebilirsiniz ben cok begeniyorum tavsiye ederim cok guzel kokuyorlar
Eki Görüntüle 37640
Eki Görüntüle 37641

erkekler en cok angel guccı rush ve euporıa yı begenıyolar hı bıde hıpnotıc posın addıct sız nekadarda ıgggggg desenız saydıklarımıa bunlara erkekler bayılıyor

Chanel Chance.. Uzun zamandır bunu kullanıyorum ve erkek arkadaşım hediye etti bunu ve bu kokuya bayılıyorlar, bir arkadaşımdan da duydum sevgilisi hediye almış, tescillendi benim için bu parfüm artık. yerimseniben

süper bu parfümben de bayılıorum herkes:utangac: soruo sıkınca

Chanel Chance bu parfümün açığı satılıo mu çok pahalı bu yaaaaalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3

günlük kullanım için jil sunder sun-diamonds - the one
gece dısarı cıkıosaaak gucci by gucci-hypnotic poison
kışın thery mugler alien-deep red
yazın 212 - naomi cat deluxe bayanssulusmile

Chanel Chance bu parfümün açığı satılıo mu çok pahalı bu yaaaaalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3

hemde çok benziyor orjinalindende kalıcı bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
hiç gerek yok o kadar parayı vermeye yazık valla acıyorum parfümlere verdiğimiz paralara

Ben daha önce D&G klasik kulandım şimdi ise CK Euphoria kulanıyorum internetten aldım sahte çık kalıcı diil ama koku güsel orjinalini kulanırkende herkes soruyodu Yaz kokumda Jill sanders sports tavsiye ederim

merhabalar,

Channel Chance, Armano Code ve Lolita Lempika Kullandım. Esmer tenliyim hepside çok güzel etki gösterdi. Tavsiye edebilirim.
Ayrıca Donna Karan New York Kullanan var mı? merak ediyorum tavsiye edenler oldu.

amore cacharel, hypnothic poison kırmızı olanı,escada magnetisim,gaultier2 ,bide kenzo jungle bunlar acayipler ve inanılmaz çekici

Candy kullanıyorum bayadır..
Eşim çok seviyo bu kokuyu evden tam çıkarken sıkıyorum oğluma bakıp..
__ oğlum annen yine çilek gibi kokuyor
diyorkaydirigubbakcemile3
Hoşuma gidiyor
Kolay kolay koku beğenmez bi çok parfüm denedim beğendiremedim şimdilik cady:lepi:

Back