Erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği parfümler hangileri ?

sevgilim benim kokuma bayılıyor.aramızda kalsın kimseye söylemeyin tabiki escada collection yanık şeker kokulu hemde

erkelerin kadınlarda en çok sevdiği kokular odunsu ve odunsu oriantal kokular bence geçenlerde erkek arkadaşımla birlikte cacharel gloriaya baktık çok beğendi kokusunu koku odunsu bir koku ve tam kışlık bir koku ve çok kalıcı farklı bir koku bende aldım tabi.şuan onu kullanıyorum birde armani sensi odunsu oriantal bir koku bu da çok beğenilen bir koku erkekler tarafından kızlar.ayrıca hepinizin bildiği gibi hypnoze da odunsu ve oriantal bir koku ve erkekler bunada bayılıyor kısacası erkekler kendi kokularındaki notaları kadınlarda aldıklarında beğeniyorlar odunsu kokular genelde erkek parfümlerinde kullanılır ama kadınlarında kullandığı odunsu kokular erkekleri cezbediyor.çiçek kokuları ve sadece baharatlı koukları çekici bulmuyorar.

önerebileceğim ve yapışıp kaldığım güzel kokular:

givenchy - very irresistible
c.k. - in2u
lancome - oui!
theirry mugler - angel innocent (bunu biraz teredüütlü aldım ama fena kokmuyor)

tabi bunları açık parfüm olarak alıyorum.içlerinden en çok tavsiye ettiğim vazgeçilmezlerim ilk ikisi; in2u ve very irresistible. ikisi de parfümler konusunda deneyimli ve burnu çok iyi olan bir erkek arkadaşım tarafından koklanıp onaylandı.

Son düzenleme:

ın2u cok hafıf dıılmı... meyve kokusu... okadar guzelmı.. edp mı edt mı

benımkı ne kullansam bayılıyorkaydirigubbakcemile3
ben celebre kullanıyordm ck güzel kokusu vardı, nişanlımda çok begenıyordu .. o bitti wish of love kullanıyorum..bayanssulusmile
parfüm degiştirmek iyi degil tavsiye etmem..kafamçokkarıştı

kış için en güzel kokular

1- Gloria Cacharel (ki bu artık orjinal oalrak bulunmuyor maalesef açık alıyorum ama oda aynı şekilde kokuyor ve mutlaka soruluyor çok dikkat çekici bir koku içinde vanilya badem tonka tohumu misk sedir ağacı ve amber var.)bayanssulusmile
2- Wish Chpoard (bu koku durdukça bebek gibi kokmaya başlıyor o kadar yumuşak ve kalıcıki ben hayranım bu kokuya içinde bal süt vanilya karamel misk hanıeli orkide amber misk sandal ağacı var ve yine bu da çok soruluyor etraftan.)bayanssulusmile

yaz için ise en güzel kokular

1- Amour Kenzo (tek kelime ile harika bir koku çiçek kokusu bir kere ama tam yaz kokusu içinde vanilya misk sandal ağacı amber beyaz çay jopan kirazı güneş çiçeği var ve yine çok sorulan bir koku boğmayan ama kalıcı kenzoların bence en iyisi.)bayanssulusmile
2- Sense Armani ( bu kokuda çiçeksi değil ama hem yaz hem kış kullanılacak bir koku kalıcı ve she gibi pek kullanılmayan bir koku olduğu için dikkat çeken farklı olunabilecek bir koku içinde ıhlamur yasemin badem buğday aselbent gül var durdukça pudramsı bir kokuya dönüşüyor.)bayanssulusmile

bunları bir deneyin arkadaşlar bence eğer sırf çiçek kokusu sevmiyorsanız bu kokuları farklı ve güzel bulacaksınız.opuyorumnanaktan

ben birde D&G Sicilyi merak ediyorum nasıl bir kokusu var? kullananlar yardım ederseniz sevinirim.kaydirigubbakcemile3

ın2u cok hafıf dıılmı... meyve kokusu... okadar guzelmı.. edp mı edt mı

Valla bitanecim bilmiyorum hani böyle kokladığında "evvet işte bu benim kokum" dersin de ruhunla özdeşleşir o koku, o şekilde beğendim valla ben de bayanssulusmile bana uygun geliyor burnum çok hassas malesef rahatsız ediyor çok aromalı kokular beni..

ve evet greyfrut kokulu çok güzel birşey, orjinali daha iyi kokuyor tabii ki tekin acar dan bakmıştım. ama ben açığını kullanıyorum :kedi:

angelı çok soruyorlar ama çok agır geliyor bana ya 1 fıs bile agır geliyorbayanssulusmile

bende angelı ağır buluyorum ama gerçektende kış kokusu ve şeker gibi kokmak isteyenlerin vazgeçilmezi olabilir ben beğeniyorum bu kokuyu ama hiç kullanmadım.:umursamaz:

britney spears fantasy serisini tek geçerim pembe +mor şişe müthiş --müthişşş vee kalıcı

erkelerin bir diğer beğendiği kokular chanel allure chopard cashmir kızlar bilginize Şeniz.

burberry Weekend çok klasık bir koku artık çok demode ama ralph lauren gerçekten çekici bir parfüm .. seçim yapmakta güçlük çekenler parfümcüye uğrarsanız sadece bunu sıkın karıştırmadan farkını anlıyacaksınızboshayallersmile

angel güzel bir koku aslında ama günlük kullanım için değil tam bir salon kokusu özel gecelerin parfümü bence.

bende parfümünü bulamamışlardanım her gördüğüm parfümüde alırım o yüzden. bi ara oriflame volare kullanıodum sonra bitmişti başka parfüm kullanmıştım. aşkımm bana gitmiş volare almış o çok beğeniomuş onu opuyorumnanaktan Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…