- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.516
- 748
- Konu Sahibi miniminimarg
-
Tamam müslüman olmayabilir ama bi insanı yaptığı yanlışla ilgili uyarmak yanlış mı?Söylemek zorunda degilsiniz. Bu forumda herkes müslüman değil.
Gayrimesru çocuk doğursun o zaman herkes evlenmeden önce cinsellik ve ardından gayrimesru çocuklar bunun neresi akıllıcaSöylemek zorunda degilsiniz. Bu forumda herkes müslüman değil.
Evet kimligimizde yazılı kalmamalı islam tabiri dinimiz islam ve İslamın gerektirdiği ölçüde yaşamak lazım dediğin gibi canım herkesin evladı var burdakilere soruyorum Kızınız evlenmeden sevgilisiyle birlikte olsa aferin mi dersiniz?
Günah olduğunu bilmeyen Müslüman var mıdır sizce? Yoksa kıllık olsun diye mi uyarıyorsunuz?dilsiz şeytan mı olalım
Helal olsun devam et mi diyelim yaniGünah olduğunu bilmeyen Müslüman var mıdır sizce? Yoksa kıllık olsun diye mi uyarıyorsunuz?
Gayrimesru çocuk doğursun o zaman herkes evlenmeden önce cinsellik ve ardından gayrimesru çocuklar bunun neresi akıllıca
bak kardeşim bunlar konuşulmadıgı için evli parklı insanlar eşlerini aldatıyor hiç düşünmedenGünah olduğunu bilmeyen Müslüman var mıdır sizce? Yoksa kıllık olsun diye mi uyarıyorsunuz?
Bişey soyluycem olmuycak biriyle sevgili ol onla birlikte ol ondan ayrıl diğeriyle ol Ohh ne ala bu nedir ya insan namusu için yaşar onla bunla sevişmekle namus olmazNiye, korunma diye biseyden haberiniz yok mu? Bir sürü yöntemi var bunun,tavsiye ederim.
Evlenip bosanip 10 kez kocalarimla sevissem namuslu oluyor muyum?Bişey soyluycem olmuycak biriyle sevgili ol onla birlikte ol ondan ayrıl diğeriyle ol Ohh ne ala bu nedir ya insan namusu için yaşar onla bunla sevişmekle namus olmaz
kardeşinizin veya bir sevdiğinizin bile bile kendini ateşe atmasına göz mü yumar yoksa onu gerimi çevirmeye çalışırdınız bakın hepimiz adem ve havvadan geldik nihayetinde kardeşiz bir nevi müslümanlığın geregi budurAnlamıyorum yani konu sahibi burda "biri var cinsellik istiyor sevişeyim mi?" Ya da "evlenmeden cinsellik yaşasam günah mı?" Diye sormamış ki?
Neden her cinsellik konusunda bu tartışılıyor?
Mesela bende evlenmeden önce cinsellik yaşamak istemem ama x kişisi ister yapar. Bana ters diye niye eleştireyim ki beden onun zevk onun günahta onun.
Burası yorum yapılan, yapılan diğer yorumlara saygı duyulması gereken bir forum.
Çok gereksiz bunların tartışılması.
Bir erkegin yasi kac olursa olsun korktugu belki de tek sey evliliktir. (Bazi) kadinlarin da yasi kac olursa olsun korktugu belki de tek sey bekaretini evlenmeden kaybetmektir. Sen ona korktugu seyden bahsetmissin o da sana aynisini yapmis odesmissiniz. Sen mantik evliligi dusundugun icin tuhaf gelmis sana. 5 yil once sevgilim (1 aydir beraberdik) evlilik kelimesini agzina almazdi ama cinsellikten bahsetmisti ve yasadik da. 2 yildir evliyiz cunku biz mantikli oldugu icin beraber olmadik sevdigimiz icin olduk.Allah allah yaa bir adminden de bu kadar önyargılı okuyup konuyu buraya çekmesini beklemezdim doğrusu...
Sıkıntım cinsellik istemiş olması değil, bu kadar çabuk ve bodoslama istemiş olması., başta niyetimin evlilik olduğunu söylediğim halde evlilikten hiç bahsetmeyip sadece ona odaklanması ve benimle sohbet etmeden, ikinci defa buluşmadan, daha elimi bile ttmadan cinsellik istemesi sıkıntı...
nikahlı kocanızla yaşadıgınız şey neden günah olsun ki ? saçma bir yorum olmuşEvlenip bosanip 10 kez kocalarimla sevissem namuslu oluyor muyum?
Kocalarinizi sevisip secmediniz ve cinsel/kisisel sorunlariniz var diye bunun hirsini sevip sevisip mutlu evlilik yapabilen insanlardan cikarmaya calismayin din adi altinda.kardeşinizin veya bir sevdiğinizin bile bile kendini ateşe atmasına göz mü yumar yoksa onu gerimi çevirmeye çalışırdınız bakın hepimiz adem ve havvadan geldik nihayetinde kardeşiz bir nevi müslümanlığın geregi budur
kaldı ki zinaya diğer dinlerde sıcak bakmıyorlar
nikahlı kocanızla yaşadıgınız şey neden günah olsun ki ? saçma bir yorum olmuş
Bu yorumunu yeni gordum ben. Oyle dusunuyorsan (cinselligi altina yatmak olarak goruyorsan) 30 yasina gelmis ve hala bakir olan birini bulmaya calis benceKullanıcı adı kırmızı olunca öyle anladım. Tamam hissetsin de her şeyin bir adabı var bence. İkinci buluşmada adamın altına yatacak da değilim.herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?