Erkeklerin ilişkilerde cinsellik beklentisi

Kocalarinizi sevisip secmediniz ve cinsel/kisisel sorunlariniz var diye bunun hirsini sevip sevisip mutlu evlilik yapabilen insanlardan cikarmaya calismayin din adi altinda.
kocamla mutsuz oldugumu nerden çıkardınız kaldı ki mutsuzda olsam çok şükür ki günaha bulaşmadım der sineye çekerim saçmalıyorsunuz

nikahlı kocanızla yaşadıgınız şey neden günah olsun ki ? saçma bir yorum olmuş
Gunah olur mu demedim. Namuslu olur muyum dedim.
Evlensem de evlenmesem de 10 farkli kisiyle sevisiyorum. Sevismek beni namussuz yapmaz, nikahlanmak da namuslu yapmaz.
Gunaha gelirsek de senin haddine degil. Allah ile benim arama giremezsin.

Bir önceki konumda bahsettiğim ıssız adam tiplemesi benimle konuşmaya başladı.
Kısaca özet geceyim. Seninle tanışmayı çok istiyor deyip tanistirildim, konuşmaya basladim ama hiç ilgilenmiyordu yazmıyordu aramıyordu ben de sinir kupune dönüyordum surekli.
Hiç benim gibi biriyle tanışmadığı için, hiç düzenli ilişkisi olmadığı için nasıl davranacağını bilememis, acemilik çekmiş vs. Bi sans daha istedi. Baya da konusmaya, ilgilenmeye başladı hoşuma gitti ben de tamam dedim, kabul ettim. Ama ona çok çekici geldiğimi söyleyip tatile çıkmayı teklif edince yine kafam karıştı. Benimle daha fazla şey paylaşmak istiyormuş ama evlilik konusunda kesin bisey demiyor. Birbirimizi tanıdıkça karar verileceğini düşünüyor.
Evlilikten korkuyor "ya anlasamazsak" diyor her defasında.
Bana yaklaşımının sadece cinsellik üzerine olduğunu dusundugum icin tamamen iletişimi kestim. Ona açıklama yapmadım bizde gelecek gormedigimi söyledim sadece. Sen bilirsin karar senin dedi.
Onun için cinsellik nefes almak kadar doğal. Ve evliliği şart gormuyor. Benimle birlikte olmaya başlarsa tek gecelik ilişki olarak değil sevgili olucaz ama evlenmekten bahsetmeyisi beni çok soğuttu.
Konusmayi bugün itibariyle kestim. Tek sorunum kendimi değersiz hissetmekten alıkoyamıyorum. Beni basit biri olarak mi görüyor neden ve nasil böyle yaklaşabilir? Yaşım otuz oldu bundan sonra tanıştığım erkekler hep 30 ve üzeri olcagi için hepsi mi biseyler yaşamış olacak ve benden de bekleyecek yani?

issiz adamlardan uzak durun madem evlilik oncesi cinsellik yasama taraftari degilsiniz.
o adami da kafaya takmayin herkes oyle olacak diye bir kaide yok ama 30 ve ustu yaslardaki erkekler tabiki bakir olarak gelmeyecek size,kimi gercekten sizinle cinsellik istedigi icin konuyu acacak kimisi de denemek icin.
bastan cizginizi belli edin,karsi tarafta ona gore yol aliyor zaten.

Kocalarinizi sevisip secmediniz ve cinsel/kisisel sorunlariniz var diye bunun hirsini sevip sevisip mutlu evlilik yapabilen insanlardan cikarmaya calismayin din adi altinda.
bide konu sahibiyle ne sorunum olabilir ki ona hırslanayım yani
bakın dinimiz açık ve net
susmayacaksın diyor

kardeşinizin veya bir sevdiğinizin bile bile kendini ateşe atmasına göz mü yumar yoksa onu gerimi çevirmeye çalışırdınız bakın hepimiz adem ve havvadan geldik nihayetinde kardeşiz bir nevi müslümanlığın geregi budur
kaldı ki zinaya diğer dinlerde sıcak bakmıyorlar
Yaşıyorsa ve hayatından memnunsa banane yahu?
Herkesin kendi hayatı kendi tercihi.
O sorumluluğu alabilen yaşasın.
İnsanların tercihlerine saygı duymak lazım.

Gunah olur mu demedim. Namuslu olur muyum dedim.
Evlensem de evlenmesem de 10 farkli kisiyle sevisiyorum. Sevismek beni namussuz yapmaz, nikahlanmak da namuslu yapmaz.
Gunaha gelirsek de senin haddine degil. Allah ile benim arama giremezsin.
Allah aşkına başımdan gidermisin sana günahkar mı demişim

Kısaca özet geceyim. Seninle tanışmayı çok istiyor deyip tanistirildim, konuşmaya basladim ama hiç ilgilenmiyordu yazmıyordu aramıyordu ben de sinir kupune dönüyordum surekli.
Hiç benim gibi biriyle tanışmadığı için, hiç düzenli ilişkisi olmadığı için nasıl davranacağını bilememis, acemilik çekmiş vs. Bi sans daha istedi. Baya da konusmaya, ilgilenmeye başladı hoşuma gitti ben de tamam dedim, kabul ettim. Ama ona çok çekici geldiğimi söyleyip tatile çıkmayı teklif edince yine kafam karıştı. Benimle daha fazla şey paylaşmak istiyormuş ama evlilik konusunda kesin bisey demiyor. Birbirimizi tanıdıkça karar verileceğini düşünüyor.
Bana yaklaşımının sadece cinsellik üzerine olduğunu dusundugum icin tamamen iletişimi kestim. Ona açıklama yapmadım bizde gelecek gormedigimi söyledim sadece. Sen bilirsin karar senin dedi.
Onun için cinsellik nefes almak kadar doğal. Ve evliliği şart gormuyor. Benimle birlikte olmaya başlarsa tek gecelik ilişki olarak değil sevgili olucaz ama evlenmekten bahsetmeyisi beni çok soğuttu.
Konusmayi bugün itibariyle kestim. Tek sorunum kendimi değersiz hissetmekten alıkoyamıyorum. Beni basit biri olarak mi görüyor neden ve nasil böyle yaklaşabilir? Yaşım otuz oldu bundan sonra tanıştığım erkekler hep 30 ve üzeri olcagi için hepsi mi biseyler yaşamış olacak ve benden de bekleyecek yani?
en nefret ettiğim erkek tipi gitsin kendisi gibi birini bulsun ya anlaşamazsak demiş bendece anlaşamazsınız boşverin.

Nice ıssız adamlar evlendiler

Sağolsun bazı arkadaşlar sayesinde evlilik öncesi cinsellik içeren her türlü konu otomatik olarak kapanıyor.Acaba neden ?
Yeter artık gerçekten.Dünya tek bir inançtan,tek bir doğrudan ibaret değil.Belki benim inancımda herkes evlilik öncesi sevişmek zorunda.Ben bunu dile getiriyor muyum ? Hayır.Siz de aynı hassasiyeti gösterin lütfen.Konu sahiplerine haksızlık ediyorsunuz,konuları sırf siz kendi doğrularınızı konuşacaksınız diye kapanıyor.

Eğer illa söylemeliyim,ona bunun yanlış olduğunu anlatmalıyım diyorsanız özel mesaj denen şeyi kullanın.Cevabını direk konu sahiplerinden alın.

Yaşıyorsa ve hayatından memnunsa banane yahu?
Herkesin kendi hayatı kendi tercihi.
O sorumluluğu alabilen yaşasın.
İnsanların tercihlerine saygı duymak lazım.
tamam haklısınız ama bu mevzu derin ve karışık bakın birine niye bu renk giydin diyemeyiz ama birisi zina yapıyor veya buna benzer bişey yapıyorsa kardeşim bak yanlış yoldasın bu gidişin sonu yok der uyarırız tatlı dille yani biraz karışık ama anlatabildim mi bilmiyorum
mesela uyusturucu hem günah hem saglıksız bunu kullanan kişi için banane mi demeliyiz

konu bence çok farklı bir yere gitmeye başladı . dine getirmek yanlış bence ve yasak bu sitede bildiğim kadarıyla .
ben piskolojik olarak yaklaştım olaya .bir kadın iki günde tanıştığı bir adamla birşeyler yaşayıp ayrılırsa büyük bir travma yaşayabilir kendini kullanılmış olarak hissedebilir . bu olayında evlilikle filanda ilgisi yoktur . kimse illa bu adamla evlenicem diye çıkmaya başlamıyor tabi öyle olsaydı yüz kere evlenirdik şimdiye kadar . ama çok hoşlandığın biriyle iyice tanıyayım belki kafam uyarsa evlenebilirim diye düşünür herkes kimse kimseye masal anlatmasın . kendi adıma evlilik diye ölen biri değilim olsaydım evlenirdim zaten çok adam var ortada evlenmek isteyen . ama insanın kendine denk birini bulması zor .
konu sahibide ciddi bir ilişki olsun diye tanıştırılmış daha iki günde iyice tanımadan hemen tatile çıkalım demesi saçma olmuş . güven verici değil .bir erkek bir kere karşısındakine saygı duymalı iki günde neyine aşık olucak bu adamın adam sanki brad pitt mi ?bu ne özgüven yahu ?bir insanı tanırsın görüşürsün çıkarsın sonra bazı şeyler yaşanır bir kadın isterse . herşeyin bir sırası var . sırf adam istedi diye henüz ısınamadığın bir adamla birşey yaşamak mantıksız . eğer sende o kafadaysan yaşarsın kime ne ki .ama istemiyorsada saygı duyması lazım. böyle pazarlıkla olucak birşey değil bu .

Olabilir bu çok doğal zira erkek ile de sinirli değil kadının da olabilir beklentisi kişiye uymaz ise uzak durur bu kadar basit

tamam haklısınız ama bu mevzu derin ve karışık bakın birine niye bu renk giydin diyemeyiz ama birisi zina yapıyor veya buna benzer bişey yapıyorsa kardeşim bak yanlış yoldasın bu gidişin sonu yok der uyarırız tatlı dille yani biraz karışık ama anlatabildim mi bilmiyorum
mesela uyusturucu hem günah hem saglıksız bunu kullanan kişi için banane mi demeliyiz
Bir kez dersin dost olarak uyarırsın ha o tek lafınla hayatını değiştirir mi hayır.
Noldu uyarmış oldun dinlemedi artık birşey demezsin.
Ama kalkıp dini anlatıp önüne hadisler sunarak ikna edemezsin.
Bu baskı olur çünkü. Sen uyarma gereği duymuşsun uyarmışsın ama abarttın inan.
Ha kendi akrabanı kardeşini gönlünce uyar saatlerce öğüt ver ama burası bir site ve burada fikrini sunarsın diğer yorumlara da saygı duyarsın bu böyle olmalı.

Ben de 30 yaşında bir kadının cinsellikten bu kadar uzak durmasını anlamıyorum.

Adamın yaklaşımı normal, her ilişki evliliğe gidecek diye bir kural yok. Denersiniz baktınız çok iyi ilişki evlenirsiniz, olmazsa ayrilirsiniz. İki sene sonra evlenelim diye ilişkiye baslanmaz ki.

Cinsellik yaşamak, sevmek, sevişmek kimseyi degersizlestirmez.

+1
20 yaşında kızın beklentisi el ele gezip kampüste dolaşmaksa mesela bu normal. Ama 25+ bir kadının ilişkisinden şehvet beklentisi olmaması normal değil. İnsanın cinselliği bu kadar bastırması , kendi vücuduna yabancılaşması demek ve hiç sağlıklı değil.

Bilmiyorum ama bence artik evlilik oncesi cinsellige sicak bakmiyorum pek okudugum konulara gore hele de daha iliski yeni baslamissa daha birbirini tanimadan. O zaman oyle icimden geldi yasadim pisman değilim falan diye dusunursen tabi ki kendi secimin ama kadinlar erkekler gibi degil biz daha duygusal dusunuyoruz güven istiyoruz. Hele de iliskinin daha ilk basinda cinsellik isteyen bir adam bana hic guven vermez acikcasi

konu bence çok farklı bir yere gitmeye başladı . dine getirmek yanlış bence ve yasak bu sitede bildiğim kadarıyla .
ben piskolojik olarak yaklaştım olaya .bir kadın iki günde tanıştığı bir adamla birşeyler yaşayıp ayrılırsa büyük bir travma yaşayabilir kendini kullanılmış olarak hissedebilir . bu olayında evlilikle filanda ilgisi yoktur . kimse illa bu adamla evlenicem diye çıkmaya başlamıyor tabi öyle olsaydı yüz kere evlenirdik şimdiye kadar . ama çok hoşlandığın biriyle iyice tanıyayım belki kafam uyarsa evlenebilirim diye düşünür herkes kimse kimseye masal anlatmasın . kendi adıma evlilik diye ölen biri değilim olsaydım evlenirdim zaten çok adam var ortada evlenmek isteyen . ama insanın kendine denk birini bulması zor .
konu sahibide ciddi bir ilişki olsun diye tanıştırılmış daha iki günde iyice tanımadan hemen tatile çıkalım demesi saçma olmuş . güven verici değil .bir erkek bir kere karşısındakine saygı duymalı iki günde neyine aşık olucak bu adamın adam sanki brad pitt mi ?bu ne özgüven yahu ?bir insanı tanırsın görüşürsün çıkarsın sonra bazı şeyler yaşanır bir kadın isterse . herşeyin bir sırası var . sırf adam istedi diye henüz ısınamadığın bir adamla birşey yaşamak mantıksız . eğer sende o kafadaysan yaşarsın kime ne ki .ama istemiyorsada saygı duyması lazım. böyle pazarlıkla olucak birşey değil bu .

+1
Ben bu adamı hiç beğenmedim. Güven veren bir tip değil.

O sizin hayat tarziniz sizin dusunceniz.Allah korkusu olan ve dinine bagli insanlar kullar dan deyil Allahtan korkarlar ve evlilik nikah gibi helal dairesinden cikmazlar.bir kadin evlenince sevisir ve cinsellik yasar diledigince kocasiyla.gerisi size gayet basit ancak bize haram oluyor bilmem anlatabildimmi...

yalnız o dediğiniz sadece kadınlara özel bir durum değil.. gerçi o dediğiniz şekliylede değil ya neyse..

Back
X