Bir önceki konumda bahsettiğim ıssız adam tiplemesi benimle konuşmaya başladı.
Kısaca özet geceyim. Seninle tanışmayı çok istiyor deyip tanistirildim, konuşmaya basladim ama hiç ilgilenmiyordu yazmıyordu aramıyordu ben de sinir kupune dönüyordum surekli.
Hiç benim gibi biriyle tanışmadığı için, hiç düzenli ilişkisi olmadığı için nasıl davranacağını bilememis, acemilik çekmiş vs. Bi sans daha istedi. Baya da konusmaya, ilgilenmeye başladı hoşuma gitti ben de tamam dedim, kabul ettim. Ama ona çok çekici geldiğimi söyleyip tatile çıkmayı teklif edince yine kafam karıştı. Benimle daha fazla şey paylaşmak istiyormuş ama evlilik konusunda kesin bisey demiyor. Birbirimizi tanıdıkça karar verileceğini düşünüyor.
Evlilikten korkuyor "ya anlasamazsak" diyor her defasında.
Bana yaklaşımının sadece cinsellik üzerine olduğunu dusundugum icin tamamen iletişimi kestim. Ona açıklama yapmadım bizde gelecek gormedigimi söyledim sadece. Sen bilirsin karar senin dedi.
Onun için cinsellik nefes almak kadar doğal. Ve evliliği şart gormuyor. Benimle birlikte olmaya başlarsa tek gecelik ilişki olarak değil sevgili olucaz ama evlenmekten bahsetmeyisi beni çok soğuttu.
Konusmayi bugün itibariyle kestim. Tek sorunum kendimi değersiz hissetmekten alıkoyamıyorum. Beni basit biri olarak mi görüyor neden ve nasil böyle yaklaşabilir? Yaşım otuz oldu bundan sonra tanıştığım erkekler hep 30 ve üzeri olcagi için hepsi mi biseyler yaşamış olacak ve benden de bekleyecek yani?