- 19 Eylül 2013
- 435
- 403
- 123
- Konu Sahibi miniminimarg
-
Erkeklerin doğası bu malesef aman sapık insanlardan uzak durun ilişkide cinsellik arayan insandan uzak durun hersey evlendikten sonra olmalı yoksa evliliğin hiç bi önemi yokkkk
Cinsellik isteyen herkese "sapik" diyemeyiz.Erkeklerin doğası bu malesef aman sapık insanlardan uzak durun ilişkide cinsellik arayan insandan uzak durun hersey evlendikten sonra olmalı yoksa evliliğin hiç bi önemi yokkkk
Erkeklerin doğası bu malesef aman sapık insanlardan uzak durun ilişkide cinsellik arayan insandan uzak durun hersey evlendikten sonra olmalı yoksa evliliğin hiç bi önemi yokkkk
Sevgiliye cinsel duygular hissetmek tabii ki çok normaldir hatta olmaması anormaldir, isteyen yaşar isteyen yaşamaz bunun sapıklıkla alakası yoktur.Erkeklerin doğası bu malesef aman sapık insanlardan uzak durun ilişkide cinsellik arayan insandan uzak durun hersey evlendikten sonra olmalı yoksa evliliğin hiç bi önemi yokkkk
a seninle cinsellik istediği için basit mi oluyorsun
cinsellik yaşayanlar basit mi ?
O zaman biz evliler tescilli basitiz
çıkın lan şu kafadan....
Basit hissettiren şey bunu istemesinin şekli ve aceleciligi.Cinsellik insanı basitlestirmez. Size böyle yaklaşması da sizi basit gördüğü anlamına gelmez. Hayat görüşü olarak birbirinize uygun değilsiniz sadece.
Yorum için teşekkürler. Aynen öyle. Belki adım adım gitsek sorun yapılacak bir şey değil ama daha duygusal bir şeyler hissetmeden istemesini sıkıntı yapıyorumBence adamla iletisimi kesin. Sevmek sevismek kimseyi basit yapmaz tabiki. Ama bir erkegin bastan niyetinin cinsellik oldugunu soyleyip kadinin da belki sever umuduyla yaklasmasi basitlestirir. Ha sizin de niyetiniz sadece cinsellik uzerine olsaydi bu da sizi basitlestirmezdi cunku sevismeyen bir insan zaten yok. Asıl bir iliskide boyle isteklerinin olmamasi anormal ama siz duygusal bir seyler istiyorsaniz sonunda uzulursunuz. Durust davranmasi da guzel, zira erkekler genelde kadinlarin cogunun sevmeden sevismedigini bildigi icin ask gibi kutsal bir duyguyu bile kirletip seviyorum yalanlariyla bizimle bir seyler yasayip sonunda niyetini belli ediyor uzulen taraf yine kadin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?