Erkeklerin ilişkilerde cinsellik beklentisi

miniminimarg

Bir umut lazım şimdi bana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
435
403
123
Bir önceki konumda bahsettiğim ıssız adam tiplemesi benimle konuşmaya başladı.
Kısaca özet geceyim. Seninle tanışmayı çok istiyor deyip tanistirildim, konuşmaya basladim ama hiç ilgilenmiyordu yazmıyordu aramıyordu ben de sinir kupune dönüyordum surekli.
Hiç benim gibi biriyle tanışmadığı için, hiç düzenli ilişkisi olmadığı için nasıl davranacağını bilememis, acemilik çekmiş vs. Bi sans daha istedi. Baya da konusmaya, ilgilenmeye başladı hoşuma gitti ben de tamam dedim, kabul ettim. Ama ona çok çekici geldiğimi söyleyip tatile çıkmayı teklif edince yine kafam karıştı. Benimle daha fazla şey paylaşmak istiyormuş ama evlilik konusunda kesin bisey demiyor. Birbirimizi tanıdıkça karar verileceğini düşünüyor.
Evlilikten korkuyor "ya anlasamazsak" diyor her defasında.
Bana yaklaşımının sadece cinsellik üzerine olduğunu dusundugum icin tamamen iletişimi kestim. Ona açıklama yapmadım bizde gelecek gormedigimi söyledim sadece. Sen bilirsin karar senin dedi.
Onun için cinsellik nefes almak kadar doğal. Ve evliliği şart gormuyor. Benimle birlikte olmaya başlarsa tek gecelik ilişki olarak değil sevgili olucaz ama evlenmekten bahsetmeyisi beni çok soğuttu.
Konusmayi bugün itibariyle kestim. Tek sorunum kendimi değersiz hissetmekten alıkoyamıyorum. Beni basit biri olarak mi görüyor neden ve nasil böyle yaklaşabilir? Yaşım otuz oldu bundan sonra tanıştığım erkekler hep 30 ve üzeri olcagi için hepsi mi biseyler yaşamış olacak ve benden de bekleyecek yani?

hayır hep böyle olmayacak tabii ki. görüştüğün kişinin hayattan ve senden beklentisine göre değişir bu. kimi evlilik, aşk, düzenli bi yaşam der kimi evliliği gereksiz ve aşkı öldüren bi olgu gibi görür yada böyle söyler sonra da gider annesinin bulduğu kızla evlenir. genelleme yaparak kendine zulmetme lütfen.

Klasik erkek bu ama en azindan durust biri. Bu sekil yaklasiyorlar ozellikle belli bir yasin uzerindeysen ama bu sekil dusunmemelerini saglamak senin elinde.

Bir iliskiye direk evlilik niyetiyle baslama ama bu tarz iliskileri benimseyenlerden de uzak dur. Onlari degistiremezsin ama en azindan kendini bu tiplerden koruyabilirsin.

Her evliligi dusunuyorum erkekte mutlaka evlilik dusunmez. Bazisi acik kapi arar. Erkekler ne istedigini tam soylese , kadinlar da ona gore davransa daha dogru olur. Kadinlarimiz henuz cinsel icerikli iliskilere hazir degil ama erkekler de bunu kabul etmemeye.

Bir de evlenmeyi dusunmuyorum derler ama her ne hikmetse ayrildiktan 1-2 ay sonra daha genc , namuslu bir kizla evlenirler. Buna gore uyanik olmak gerek.

Son düzenleme:
Oyle dusunme hepsi ayni olmayacak tabiki. Ben 24 yasindayim mesela nişanlım 31. Oyle bir beklentisi olmadi benden bu gune kadar. Cogu erkegin evlenmeyi düşünmüyorum zamana birakalim deyip cinsellik yasamak istemesi her yas icin gecerli su anda. Dogru insan elbette cikacaktir karsina.

Ben de 30 yaşında bir kadının cinsellikten bu kadar uzak durmasını anlamıyorum.

Adamın yaklaşımı normal, her ilişki evliliğe gidecek diye bir kural yok. Denersiniz baktınız çok iyi ilişki evlenirsiniz, olmazsa ayrilirsiniz. İki sene sonra evlenelim diye ilişkiye baslanmaz ki.

Cinsellik yaşamak, sevmek, sevişmek kimseyi degersizlestirmez.

Adam cinsellik üzerine ilişki yaşadığı için düzenli ilişkisi olmaz tabi.
İlgisizmiş aramıyor sormuyormuş sende o ışık var mı diye bi bakayım demiş tatile hayır deyince de sen bilirsin demiş.
Bırakmakla en iyisini yapmışsın.

Erkeklerin doğası bu malesef aman sapık insanlardan uzak durun ilişkide cinsellik arayan insandan uzak durun hersey evlendikten sonra olmalı yoksa evliliğin hiç bi önemi yokkkk
Cinsellik isteyen herkese "sapik" diyemeyiz.
Ayrica nasil evliligin bir önemi yok. Evlilik yalnizca sevismek icin mi yapilir?

Erkeklerin doğası bu malesef aman sapık insanlardan uzak durun ilişkide cinsellik arayan insandan uzak durun hersey evlendikten sonra olmalı yoksa evliliğin hiç bi önemi yokkkk

Evlendikten sonra bile sevismiyoruz biz bacım sen ne diyon. En namuslu benim. Kocamla bile cinsellik yaşamıyorum.

Sevgiliye cinsel duygular hissetmek tabii ki çok normaldir hatta olmaması anormaldir, isteyen yaşar isteyen yaşamaz bunun sapıklıkla alakası yoktur.

Cinsellik ilişkide tabi ki önemli ve olack bir şey ama daha doğru düzgün konuşmadan , ikinci defa buluşmadan bunu söylemesi tuhaf. Ve ben onunla barda tanışıp konuşmaya baslamadim, birileri bizi tanıştırdı evlilik için konuşmaya başladım. Ama onun niyeti galiba evlilik değil. Benim niyetim de sevgili yapıp yıllar geçirmek degil. Artık bir düzen kurmak istiyorum.

a seninle cinsellik istediği için basit mi oluyorsun
cinsellik yaşayanlar basit mi ?
O zaman biz evliler tescilli basitiz
çıkın lan şu kafadan....

Allah allah yaa bir adminden de bu kadar önyargılı okuyup konuyu buraya çekmesini beklemezdim doğrusu...
Sıkıntım cinsellik istemiş olması değil, bu kadar çabuk ve bodoslama istemiş olması., başta niyetimin evlilik olduğunu söylediğim halde evlilikten hiç bahsetmeyip sadece ona odaklanması ve benimle sohbet etmeden, ikinci defa buluşmadan, daha elimi bile ttmadan cinsellik istemesi sıkıntı...

Bence adamla iletisimi kesin. Sevmek sevismek kimseyi basit yapmaz tabiki. Ama bir erkegin bastan niyetinin cinsellik oldugunu soyleyip kadinin da belki sever umuduyla yaklasmasi basitlestirir. Ha sizin de niyetiniz sadece cinsellik uzerine olsaydi bu da sizi basitlestirmezdi cunku sevismeyen bir insan zaten yok. Asıl bir iliskide boyle isteklerinin olmamasi anormal ama siz duygusal bir seyler istiyorsaniz sonunda uzulursunuz. Durust davranmasi da guzel, zira erkekler genelde kadinlarin cogunun sevmeden sevismedigini bildigi icin ask gibi kutsal bir duyguyu bile kirletip seviyorum yalanlariyla bizimle bir seyler yasayip sonunda niyetini belli ediyor uzulen taraf yine kadin..

Yorum için teşekkürler. Aynen öyle. Belki adım adım gitsek sorun yapılacak bir şey değil ama daha duygusal bir şeyler hissetmeden istemesini sıkıntı yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…