- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.694
- 798
- Konu Sahibi miniminimarg
-
Ben...admin...??? Allah mı söyletiyor kiAllah allah yaa bir adminden de bu kadar önyargılı okuyup konuyu buraya çekmesini beklemezdim doğrusu...
Sıkıntım cinsellik istemiş olması değil, bu kadar çabuk ve bodoslama istemiş olması., başta niyetimin evlilik olduğunu söylediğim halde evlilikten hiç bahsetmeyip sadece ona odaklanması ve benimle sohbet etmeden, ikinci defa buluşmadan, daha elimi bile ttmadan cinsellik istemesi sıkıntı...
Kullanıcı adı kırmızı olunca öyle anladım. Tamam hissetsin de her şeyin bir adabı var bence. İkinci buluşmada adamın altına yatacak da değilim.herhaldeBen...admin...??? Allah mı söyletiyor ki
İş teklifi mi gelcek bana
Herneyse
benim demek istediğim herkes herkese bişiler hissedebilir bu seni basit yapmaz...o kadar
Hayat görüşünüz farklı işte dediğim gibi. Onun için normal demek ki. Beni basit görüyor diye düşünmeyin. Uygun değil size, görüşmeyin.Basit hissettiren şey bunu istemesinin şekli ve aceleciligi.
Yorum için teşekkürler. Aynen öyle. Belki adım adım gitsek sorun yapılacak bir şey değil ama daha duygusal bir şeyler hissetmeden istemesini sıkıntı yapıyorum
Ben de ilk defa böyle tanistirilmayla konuşmaya başladım o da çok ısrar ettiler diye yani... Ama bu şahıs arkadaşlık sevgililik safhasını atlayıp direk cinsellikten konuşmaya başladı.Ben evlilik amaciyla tanismayi anlayamiyorum, biriyle tanisirsin, once arkadas olursun, sonra bir çekim oluşursa sevgili olursun, iliskiniz guzel gidiyorsa evlenmeye karar verirsiniz.
Biriyle evlilik amaciyla tanismak ya da ilk gunlerden evlilik konusmak bana hic normal gelmiyor.
Isin cinsellik kismina gelince de, eger bu konuda tabulariniz varsa tabulari olan ve beklentisi dusuk biriyle evlenin.
Siz evlenmeden olmaz, cinsellik iliskiyi basitlestirir gibi dusuncelerdeyken adam ten uyumum olmayan biriyle evlenemem, yatakta uyum onemli kafasindaysa zaten hasbelkader evlenseniz bile buyuk ihtimalle cinsel problemler yasarsiniz.
Kullanıcı adı kırmızı olunca öyle anladım. Tamam hissetsin de her şeyin bir adabı var bence. İkinci buluşmada adamın altına yatacak da değilim.herhalde
Üstüne yatınKullanıcı adı kırmızı olunca öyle anladım. Tamam hissetsin de her şeyin bir adabı var bence. İkinci buluşmada adamın altına yatacak da değilim.herhalde
Yorumların için çok teşekkür ederim doğru diyorsun ben de bu açlığını sunepeligine bağlıyorum, hayatta kalan tek dişi benmisim gibi bi beni yatağa atma çabaları nedir baskaBen anliyorum sizi ayni seyleri dusunuyoruz ben de istemezdim boyle bir seyi direk atlaması basitce. Eski konunuzu da hatirliyorum orada da konusmustuk sizinle. Yine ayni seyi soyluyorum adam cool issiz adam tavirlarinda yaklasiyor ama bence sunepenin teki ve hala bakir. Yoksa surekli cinsellik konusmasi baska bir sey ifade etmiyor oyle tek gecelik iliskileri bol olan biri olsa sizin istemediginizi bildigi halde vakit kaybetmezdi
Üstüne yatın
Doğru diyorsunuz sinirden yazdım ama şimdi benim de midem bulandıAlintilamadan edemedim, altina yatmak kadin cinselligi icin kullanilabilecek en igrenc tanim.
Ve genelde altinda gozunu tavana dikmis, erkeginin isini bitirmesini bekleyen bir kadin isteyen, sonra da kahvedeki arkadaslarina nasil s.... ama diye anlatacak erkeklerin kullandigi bir ifade.
Zaten yatma istemiyorsunKullanıcı adı kırmızı olunca öyle anladım. Tamam hissetsin de her şeyin bir adabı var bence. İkinci buluşmada adamın altına yatacak da değilim.herhalde
Ben de ilk defa böyle tanistirilmayla konuşmaya başladım o da çok ısrar ettiler diye yani... Ama bu şahıs arkadaşlık sevgililik safhasını atlayıp direk cinsellikten konuşmaya başladı.
Doğru diyorsunuz sinirden yazdım ama şimdi benim de midem bulandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?