Erkeklerin ilişkilerde cinsellik beklentisi

Ben...admin...??? Allah mı söyletiyor ki
İş teklifi mi gelcek bana
Herneyse
benim demek istediğim herkes herkese bişiler hissedebilir bu seni basit yapmaz...o kadar

Ben...admin...??? Allah mı söyletiyor ki
İş teklifi mi gelcek bana
Herneyse
benim demek istediğim herkes herkese bişiler hissedebilir bu seni basit yapmaz...o kadar
Kullanıcı adı kırmızı olunca öyle anladım. Tamam hissetsin de her şeyin bir adabı var bence. İkinci buluşmada adamın altına yatacak da değilim.herhalde

Ben evlilik amaciyla tanismayi anlayamiyorum, biriyle tanisirsin, once arkadas olursun, sonra bir çekim oluşursa sevgili olursun, iliskiniz guzel gidiyorsa evlenmeye karar verirsiniz.
Biriyle evlilik amaciyla tanismak ya da ilk gunlerden evlilik konusmak bana hic normal gelmiyor.
Isin cinsellik kismina gelince de, eger bu konuda tabulariniz varsa tabulari olan ve beklentisi dusuk biriyle evlenin.
Siz evlenmeden olmaz, cinsellik iliskiyi basitlestirir gibi dusuncelerdeyken adam ten uyumum olmayan biriyle evlenemem, yatakta uyum onemli kafasindaysa zaten hasbelkader evlenseniz bile buyuk ihtimalle cinsel problemler yasarsiniz.

Yorum için teşekkürler. Aynen öyle. Belki adım adım gitsek sorun yapılacak bir şey değil ama daha duygusal bir şeyler hissetmeden istemesini sıkıntı yapıyorum

Ben anliyorum sizi ayni seyleri dusunuyoruz ben de istemezdim boyle bir seyi direk atlaması basitce. Eski konunuzu da hatirliyorum orada da konusmustuk sizinle. Yine ayni seyi soyluyorum adam cool issiz adam tavirlarinda yaklasiyor ama bence sunepenin teki ve hala bakir. Yoksa surekli cinsellik konusmasi baska bir sey ifade etmiyor oyle tek gecelik iliskileri bol olan biri olsa sizin istemediginizi bildigi halde vakit kaybetmezdi

Ben de ilk defa böyle tanistirilmayla konuşmaya başladım o da çok ısrar ettiler diye yani... Ama bu şahıs arkadaşlık sevgililik safhasını atlayıp direk cinsellikten konuşmaya başladı.

Kullanıcı adı kırmızı olunca öyle anladım. Tamam hissetsin de her şeyin bir adabı var bence. İkinci buluşmada adamın altına yatacak da değilim.herhalde

Alintilamadan edemedim, altina yatmak kadin cinselligi icin kullanilabilecek en igrenc tanim.
Ve genelde altinda gozunu tavana dikmis, erkeginin isini bitirmesini bekleyen bir kadin isteyen, sonra da kahvedeki arkadaslarina nasil s.... ama diye anlatacak erkeklerin kullandigi bir ifade.

Yorumların için çok teşekkür ederim doğru diyorsun ben de bu açlığını sunepeligine bağlıyorum, hayatta kalan tek dişi benmisim gibi bi beni yatağa atma çabaları nedir baska

Doğru diyorsunuz sinirden yazdım ama şimdi benim de midem bulandı

Zaten yatma istemiyorsun
ben bakış açına takılmıştım sadece...
kendine eziyet etme ruhen...senin bir suçun yok
adam pür cinsellilk istiyor .... onu da suçlama
beklentileriniz çakıştı sadece

direkt evlencz diye de başlanmaz ki... elbette anlaşabilecekmiyiz diye bir mantık olacak başta..
siz tanımadan bilmezsiniz. baktınız ki cinsellik ön plana giriyor hemen uzaklaşırsınız.
bence kendini yanlış ifade etmiş bu ıssız adam. biraz zaman tanıyın

Hayır basit biri değilsiniz. Ve kimsede sizi öyle görmez. 2 tarafta da hata yok. İstekleriniz görüşleriniz birbiriyle uyuşmuyor sadece. Günün birinde size uygun bir insanla karşılaşırsınız elbet. Karamsarlığa kapılmayın.

Ben de ilk defa böyle tanistirilmayla konuşmaya başladım o da çok ısrar ettiler diye yani... Ama bu şahıs arkadaşlık sevgililik safhasını atlayıp direk cinsellikten konuşmaya başladı.

Doğru diyorsunuz sinirden yazdım ama şimdi benim de midem bulandı

Zaten adamla siz kafadan terssiniz, ne adama sorunlu diyebilirim ne size. Siz basta tanisip anlasacaginiz sonra adim adim ilerleyeceginiz biriyle olmalisiniz, o da kendine once bi seviselim, sonra tanisiriz diye dusunen bir kiz bulmali. Ama bunu basitlik gibi gormeniz, kendinizi hakarete ugramis gibi hissetmeniz yanlis. Sadece size uymayan bir bakis açısına sahip oldugunu dusunup geçin.
Bu tarz kelimeleri de aklinizdan bile gecirmeyin, cinselligi bu kadar erkek aktif, kadin pasif gorurseniz, bu kadar tabulastirirsaniz, ruh sagliginiz bozulur.

Bu insandan uzaklaşmakla doğru olanı yapmışsın. Değersiz değilsin elbetteki bu kafada olan insan herkese karşı aynıdır

Herkesin ilişkiden bi takım beklentileri olabilir taraflar aynı kafada ise her türden beklenti doğaldır, kendi beklentilerine uygun insanlar seç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…