- Konu Sahibi 26yasindayim
-
okurken midem bulandı resmen..bu nasıl bi arkadaş çevresi,ne kadar basitlikler..
çevremde hiç böyle şeyler görmediğim için bana çok garip geldi..
kusura bakma ama o tarz insanlarla arkadaşlık yapıyorsa seninki de öyledir..bir de demişsin genel olarak erkeklerin yapısı böyle..şahsen ben hayatımda bu yapıda bi insanla karşılaşmadım..Allah karşılatmasın,tabiki de vardır ama geneli de böyle demek çok saçma..
ben de arkadaşlara katılıyorum bu insandan sana ancak zarar gelir,üzülen sen olursun..kaçarak uzaklaş bence..
sizin sevgilileriniz çevresinde böyle arkadaşları varmı demişsin
sevgilimin samini 2-3 arkadaşı var ve hepsiyle tanıştım. aynı zamanda kuzenleriyle de tanıştım ama asla böyle garip sözler duymadım. tanıdığım kadarıyla da hepsi efendi insanlar. gayette mesafeliydiler. benim sevgilimin en çok kızdığı şeylerden biridir bişeyleri başkalarıyla paylaşmak. çevresinde ailesinden bi çok kişi beni bilir ama sadece adımı bilir. o da paylaşmayı anlatmayı böyle yorumlamayı sevmez.
senin sevgilinin çevresi nasıl öyle. içip içip garip garip davranışlar. çocuk kıza ne vaatler bulunmuşta sonradan arkasından nasıl konuşmuş. yok fotoğraflar çekilmişte kızlar hakkında garip garip yorumlar. birde siz duyuyosunuz görüyosunuz bunları. o nasıl konuşmalar öyle ben şok oldum valla. sen nasıl bu insanla hala berabersin?
madem erkek arkadaşının normalde bi yanlışını görmedin. çevresi kötü. o zaman o insanlarla görüşmesini istemediğini bazı şeylerin sana yanlış geldiğini belirt. mesafesini koysun o da.
canim her erkek öyle degil... her erkek bir kizin zayif yanina kullanmak icin cabalamiyor.., sevgilin öylemi bilmiyorumda ama kusura bakmada o yazdigin hüseyin yok umut falan tam karaktersiz irenc asalik erkek karakterlerine sahipler gercekten kusura bakma, sana bir lafim yok ama okudum kadariyla bunlar gercekten 5 para etmez bu anlatigin iki erkek...
bütün erkekler kızların zayıf bir yanını görseler hemen kullanmak istiyorlar. hüseyin yani erkek arkadaşımın kuzeni nişanlanmadan önce bana hiç hastanede arkadaşın yokmu benle tanıştırsan falan diyordu bende tanımadağım için bakarım falan diyordum erkek arkadaşım sakın hüseyine kız bulmak için uğraşma dedi. sen şimdi düzgün bir kız bulursun kızı üzer dedi.
benim erkek arkadaşımında çevresinde var böyle bir iki arkadaşı ama kötü çocuklar değil sadece dillerinde var. birçok erkek karşısında faydalanabileceği bir kız varsa kız açık kapı bırakıyorsa kullanmayan erkek çok azdır.
Öyle bir yazmışsınızki çok normal birşeymiş gibi. hem kullanmak nedir. bir insan bir insana zorla birşey yaptırabilirmi? ne yaşanııyorsa iki taraflı yaşanır. açık kapıda nedir? kapıyı zorla kırmanın adı tecavüzdür zaten.. dilinde olanın aklında olur sadece fırsatı olmuyordur. Bir bayandan bunları duymak ne acı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?