• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin iğrenç geyik muhabbetleri

okurken midem bulandı resmen..bu nasıl bi arkadaş çevresi,ne kadar basitlikler..
çevremde hiç böyle şeyler görmediğim için bana çok garip geldi..
kusura bakma ama o tarz insanlarla arkadaşlık yapıyorsa seninki de öyledir..bir de demişsin genel olarak erkeklerin yapısı böyle..şahsen ben hayatımda bu yapıda bi insanla karşılaşmadım..Allah karşılatmasın,tabiki de vardır ama geneli de böyle demek çok saçma..
ben de arkadaşlara katılıyorum bu insandan sana ancak zarar gelir,üzülen sen olursun..kaçarak uzaklaş bence..

okurken midem bulandı resmen..bu nasıl bi arkadaş çevresi,ne kadar basitlikler..
çevremde hiç böyle şeyler görmediğim için bana çok garip geldi..
kusura bakma ama o tarz insanlarla arkadaşlık yapıyorsa seninki de öyledir..bir de demişsin genel olarak erkeklerin yapısı böyle..şahsen ben hayatımda bu yapıda bi insanla karşılaşmadım..Allah karşılatmasın,tabiki de vardır ama geneli de böyle demek çok saçma..
ben de arkadaşlara katılıyorum bu insandan sana ancak zarar gelir,üzülen sen olursun..kaçarak uzaklaş bence..

ben hayatımda abim dışında pek erkeklerin içine girmedim. mesela erkek arkadaşımın burda başka arkadaşlarıda var beraber kaç kere oturmaya gittik. onlarla hiç öyle bir muhabbeti yok. ama bu bahsettiğim üçlü grup bir araya gelince böyle oluyor. erkek arkadaşım böyle konuşmuyor ama mesela kuzeni ve ev arkadaşımın erkek arkadaşı böyle.

bizimkide tabi gülüp eğleniyor. bunları yazınca sanki bana da böyle davranıyormuş gibi geliyordur ama hiç ileriye giden bir davranışı olmadı zaten izin de vermem.
bunları yazmamın sebebi çevrenizde böyle bildiğiniz insanlar varmı yoksa bunlar türlerinin tek örneği mi diye merak ettim.

Bütün erkeklerden aynı yalanlar
Hep diğer arkadaşına atmalar
ben masumum ayakları
Nasıl bir midedir ya bunlardaki ya
Kendine yazık ediyorsun sen bu erkekle
Bugün ayrılmasan yarın aynısı başına gelir..

sizin sevgilileriniz çevresinde böyle arkadaşları varmı demişsin
sevgilimin samini 2-3 arkadaşı var ve hepsiyle tanıştım. aynı zamanda kuzenleriyle de tanıştım ama asla böyle garip sözler duymadım. tanıdığım kadarıyla da hepsi efendi insanlar. gayette mesafeliydiler. benim sevgilimin en çok kızdığı şeylerden biridir bişeyleri başkalarıyla paylaşmak. çevresinde ailesinden bi çok kişi beni bilir ama sadece adımı bilir. o da paylaşmayı anlatmayı böyle yorumlamayı sevmez.

senin sevgilinin çevresi nasıl öyle. içip içip garip garip davranışlar. çocuk kıza ne vaatler bulunmuşta sonradan arkasından nasıl konuşmuş. yok fotoğraflar çekilmişte kızlar hakkında garip garip yorumlar. birde siz duyuyosunuz görüyosunuz bunları. o nasıl konuşmalar öyle ben şok oldum valla. sen nasıl bu insanla hala berabersin?

sizin sevgilileriniz çevresinde böyle arkadaşları varmı demişsin
sevgilimin samini 2-3 arkadaşı var ve hepsiyle tanıştım. aynı zamanda kuzenleriyle de tanıştım ama asla böyle garip sözler duymadım. tanıdığım kadarıyla da hepsi efendi insanlar. gayette mesafeliydiler. benim sevgilimin en çok kızdığı şeylerden biridir bişeyleri başkalarıyla paylaşmak. çevresinde ailesinden bi çok kişi beni bilir ama sadece adımı bilir. o da paylaşmayı anlatmayı böyle yorumlamayı sevmez.

senin sevgilinin çevresi nasıl öyle. içip içip garip garip davranışlar. çocuk kıza ne vaatler bulunmuşta sonradan arkasından nasıl konuşmuş. yok fotoğraflar çekilmişte kızlar hakkında garip garip yorumlar. birde siz duyuyosunuz görüyosunuz bunları. o nasıl konuşmalar öyle ben şok oldum valla. sen nasıl bu insanla hala berabersin?

bunu yapan erkek arkadaşımın kuzeni ve bu olaydan bir hafta sonra nişanlandı. diğer arkadaşı da benim ev arkadaşımla evlenecek.
nasıl berabersin demişsin evet dışardan bakınca çok garip bir durum ama çok seviyorum

madem erkek arkadaşının normalde bi yanlışını görmedin. çevresi kötü. o zaman o insanlarla görüşmesini istemediğini bazı şeylerin sana yanlış geldiğini belirt. mesafesini koysun o da.

madem erkek arkadaşının normalde bi yanlışını görmedin. çevresi kötü. o zaman o insanlarla görüşmesini istemediğini bazı şeylerin sana yanlış geldiğini belirt. mesafesini koysun o da.

erkek arkadaşımın bir yanlışını görmedim o insanla görüşmesin dediğin kişilerden biriyle seneye ev arkadaşım evleniyor anlayacağın erkek arkadaşımla yarın birgün ayrılsam bile diğerini yine göreceğim zaten arkadaşlık anlamında çok iyiler ama mesela eskilerde olmuş bir iki günlük ilişkilerini aralarında geyik muhabbetine döndürüyorlar. yanımızda konuşmayın diye kızıyoruz.

canim her erkek öyle degil... her erkek bir kizin zayif yanina kullanmak icin cabalamiyor.., sevgilin öylemi bilmiyorumda ama kusura bakmada o yazdigin hüseyin yok umut falan tam karaktersiz irenc asalik erkek karakterlerine sahipler gercekten kusura bakma, sana bir lafim yok ama okudum kadariyla bunlar gercekten 5 para etmez bu anlatigin iki erkek...

canim her erkek öyle degil... her erkek bir kizin zayif yanina kullanmak icin cabalamiyor.., sevgilin öylemi bilmiyorumda ama kusura bakmada o yazdigin hüseyin yok umut falan tam karaktersiz irenc asalik erkek karakterlerine sahipler gercekten kusura bakma, sana bir lafim yok ama okudum kadariyla bunlar gercekten 5 para etmez bu anlatigin iki erkek...

bütün erkekler kızların zayıf bir yanını görseler hemen kullanmak istiyorlar. hüseyin yani erkek arkadaşımın kuzeni nişanlanmadan önce bana hiç hastanede arkadaşın yokmu benle tanıştırsan falan diyordu bende tanımadağım için bakarım falan diyordum erkek arkadaşım sakın hüseyine kız bulmak için uğraşma dedi. sen şimdi düzgün bir kız bulursun kızı üzer dedi.

bütün erkekler kızların zayıf bir yanını görseler hemen kullanmak istiyorlar. hüseyin yani erkek arkadaşımın kuzeni nişanlanmadan önce bana hiç hastanede arkadaşın yokmu benle tanıştırsan falan diyordu bende tanımadağım için bakarım falan diyordum erkek arkadaşım sakın hüseyine kız bulmak için uğraşma dedi. sen şimdi düzgün bir kız bulursun kızı üzer dedi.

hayir canim her erkek öyle degil.. benim sevgilim istese beni parmaginda oynatir bütün kozlari eline alir ve kullanir ama asla yapmiyor yapmadi ve yapmaz cünkü kalbi ici temiz.. kalpten seviyor.., senin bulundugun etrafindaki insanlar cok ama cok yanlis uzaklas bence.., erkek arkadasini cok seviyorsun tamam ayrilma tabiki ama o ortamlara girme derim.. cünkü irencccc, iticii yani ne bilim mide bulandirici , ben öyle insanlarin yüzüne bile bakmazdim acikcasi.. birak konusmayi falan.. ne biliyim .. allah yardimcin olsun

benim erkek arkadaşımında çevresinde var böyle bir iki arkadaşı ama kötü çocuklar değil sadece dillerinde var. birçok erkek karşısında faydalanabileceği bir kız varsa kız açık kapı bırakıyorsa kullanmayan erkek çok azdır.

benim erkek arkadaşımında çevresinde var böyle bir iki arkadaşı ama kötü çocuklar değil sadece dillerinde var. birçok erkek karşısında faydalanabileceği bir kız varsa kız açık kapı bırakıyorsa kullanmayan erkek çok azdır.

Öyle bir yazmışsınızki çok normal birşeymiş gibi. hem kullanmak nedir. bir insan bir insana zorla birşey yaptırabilirmi? ne yaşanııyorsa iki taraflı yaşanır. açık kapıda nedir? kapıyı zorla kırmanın adı tecavüzdür zaten.. dilinde olanın aklında olur sadece fırsatı olmuyordur. Bir bayandan bunları duymak ne acı..

Öyle bir yazmışsınızki çok normal birşeymiş gibi. hem kullanmak nedir. bir insan bir insana zorla birşey yaptırabilirmi? ne yaşanııyorsa iki taraflı yaşanır. açık kapıda nedir? kapıyı zorla kırmanın adı tecavüzdür zaten.. dilinde olanın aklında olur sadece fırsatı olmuyordur. Bir bayandan bunları duymak ne acı..

yanlış anlattım heralde. dituse şöyle yazmış iki tarafta o gece sevgilileriyle kavga etmiş kadın önüne çıkan ilk erkekle yakınlaşma içine girmiş bu bayanın yaptığı doğru bişey mi? açık kapı derken bunu demek istedim. erkeklerin zaten ruhunda var böyle şeyler yapmak her erkek aynı demiyorum ama çoğunluk böyle. karşı tarafta bir boşluk gördüğünde kullanabiliyor. yani bayan olarak bizler daha dikkatli davranmalıyız.

Back