Yoo son derece objektif baktım ve yazdım.
Ayrıca bunu 'oyle erkekler' olarak değil, 'oyle insanlar' diye düşünüp yazdım. Çünkü
Chelzy de söylemiş, bunu kadınlar daha çok yAparlar. Tüm sinyalleri 'seni istiyorum,seni seviyorum' olarak verirler, ama adam açıldığında 'aaaa nasıl olur,ben seni arkadaş olarak goruyorum
'
Doğru değil mi?
Kadınların böyle davranmasının başka başka sebepleri olabilir ama erkeklerin ki cidden çok acik: flört etmek istiyorlar ,birlikte birşeyler yapmak,otobüste giderken şöyle bir başını omzuna koy istiyorlar ama sorumluluk almak, naz - trip çekmek, emek vermek, devamlı kendini açıklama ihtiyacı hissetmek istemiyorlar.
Flört halinde ne yapsan güzel görünür. Hiç haber vermeden tatile git, dönüşte 'hep aklıma geldin ya' de, oradan aldığın magnetin ver, senden iyisi yok. Amaaaaa iş sevgililige varınca o tatili geç iki günlük erkek erkeğe bir yere gitmen ilişkide krize neden olur. Gittiğin de burnundan gelir.
Flort ederken haftada iki mesaj atar, pırpır eder kalp. Hafta güzel geçer. Ama sevgiliyken? 'neden iyi geceler demeden yattin', 'meşgulsun de bir dakika mesaj atamayacak kadar mi' cümleleri havada dolaşır durur.
Flört halinde kadın süslenir puslenir buluşma yerine gider, zaman geçtikten sonra da evine döner. Adam 'varinca mesaj at,merak etmeyeyim' dese, ayy ne tatlı diye gözlerde kalpler fışkırır.
Ama sevgililikte adam eve kadar bırakmadı diye içten içe sinir olunur.
Flört halinde adam Facebook'ta görüp duvarına mutlu yıllar güzel kız yazsa kadın mutlu olur ama kadınlar kulübü forumu 'yildonumumuzu hatirlamadi kavga ettim, doğum günümde sadece çiçek almış çok uzuldum' konularından geçilmiyor.
Sevgililik= sonsuz beklenti.
Dediklerimde yanlış birşey var mı?
Ha, siz öyle değilsinizdir. Ama sizin yakın arkadasiniz-evarkadasiniz-kuzeniniz-sinif arkadaşınız da mı 'oyle' değil?
Yapmayın lütfen , iğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batirmazsaniz böyle soruların çözümünü bulamazsınız.
Konu sahibi "neden böyleler" diye soru sormuş, ben de kendimce "cunku boyle" diye bir cevap verdim.