Evet, patlıcan muhabbetini o lafın üzerine yaptım. Eşime saldırı yapılmasına asla dayanamam.hanımlar şimdi karşıdan bakınca bamya patlıcan olayı ooo belatı olmuş, seviyesizlik gibi geliyor haklısınız. ama onlarca sayfayı okuduğunuzda bamya sever misin? sözü gerçekten gülümseten birşey olmuştu.bu sözün gittiği arkadaş gerçekten üzerine fena alınıp kocana söyleye getirmeseydi patlıcana da dönmezdi muhabbet diye düşünüyorum.
Hepsi bir yana da ütü yapan erkek pek cazip gelmedi bana :26:
Elbette yardım etsin ama yukarıda yazdığınız işlerin tamamını da yapmasın
boşa kürek çekiyorsunuz...insanlardaki önyargıyı parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur demiş, einstein..Sayfa sayısına bakın. Konunun başından beri ne kadar sabırla, ne kadar mücadele ettiğimi okuyabilirseniz okuyun. Sayfalarca yazı yazdım ama bir kadını özgür olduğuna inanmaktan daha zor bir şey yok bu hayatta. Kendisine hayatta başarılar diyor, layık olduğu birini bulmasını diliyorum.
Ettiğim hakaret rahatsızlık verdiyse özür dilerim ancak bir erkek ya da erkeklerin üstün olduğunu savunan bir kadının fikirlerine saygı duyamıyorum. Saygı duymadığım birine de sabırla yaklaşamıyorum. Eğer ceza alırsam ya da bu forumdan kovulursam, bir daha gelmem zaten. Haksız olduğumu sanmıyorum, kadın haklarını en çok kadınların savunacağını sanıyordum ben.
Güzel tartışmayı çirkin tartışmaya çeviren beyefendinin kendisidir. Sabırla tüm sayfaları okursanız, görürsünüz. Ama bamya ve patlıcan meselesi yüzünden beni linç edecekseniz, önden buyrun. Linç edilmesi gereken "Kadınlar ikinci sınıftır" düşüncesi iken, linç edilen bamya olsun. Önemli değil. Her görüşe saygı duyalım madem, kadın forumunda bile "Siz ikinci sınıfsınız" diyen birine hak verelim, "bu da görüştür" diyelim.
çok cazip yahu ayrıca çok tatlı oluyo ütü yapan erkek eline yeni yeni alıyorsa ütüyüHepsi bir yana da ütü yapan erkek pek cazip gelmedi bana :26:
neden ama? ben hüç ütü yapmam,bu görev eşime aittir mesela.çok da memnunum
leithia arkadaşım bırak boşver ezilmek isteyen ezilsin
çok cazip yahu ayrıca çok tatlı oluyo ütü yapan erkek eline yeni yeni alıyorsa ütüyü
konu başlığı dikkatimi çekti ilk sayfaya baktım..sonra son iki sayfaya baktım..konu nerden nerelere gitmiş..şurda 2 gün sonra 2013 e giricez..hala kadın erkek eşitliği, kadın hakları tartışlıyorsa vayy ülkemin kadınlarına,analarına hatta gelecekteki doğmamış kız çocuklarının haline...
bence erkek ev işlerinde becerikliyse yardım etsin..
değilse istemem... bazen eşimi pazara yolluyorum
hangi tezgahta kalabalık toplanmışsa, orda ne satılıyosa alıp geliyo ..
istemem benevimin hizmetçisi olurum önemli değil
yanlis anlamissin. sen siz deyil.demek.istedigim. sen yazmayalim bence demissin bende istersen sen yazmayabilirsin dedim. yazmak isteyen devam etsin dedim...oda ben sen dediği için sen diyebilirim sanırım .sen sözünde terbiyesiz birşey yok ayrıca siz dedim genelde .ben anlamadığınız için benim gibi düşünen arkadaşların yazmamasını söyledim sadece .tabiki isteyen yazar .
bence erkek ev işlerinde becerikliyse yardım etsin..
değilse istemem... bazen eşimi pazara yolluyorum
hangi tezgahta kalabalık toplanmışsa, orda ne satılıyosa alıp geliyo ..
istemem benevimin hizmetçisi olurum önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?