erkeklerin eşlerinden sürekli güzel ve işveli olmasını istemesi??*

Her şeyin en iyisini hedeflemiştir hep. Psikolojik olarak da sağlam bir kadın. Bir hedef belirler ve yürür. Zaman zaman şikayetleri oluyordur elbette insan sonuçta ama cidden ruhen kuvvetli.

Yoo çalışan kadın da yapar. Pek çok arkadaşım her şeyi dört dörtlük çekip çevirebiliyor, özel hayat dahil. Eşin şahsiyeti önemli bu noktada.

Hem calisip hem nasil her şey dort dortluk cevriliyor ki? Ben her şeyi çevirmiyorum yani yapmak istesem ceviririm mutlaka ama neden yani ne veriyorlar bunun sonunda? Kocalari niye cevirmiyor?

Benim kendisini mutlu etmemi isteyen adam bana alan ve rahatlik sunmali ki ben guzelligimi gostereyim, neşemi, enerjimi paylasayim.
İş ev cocuk, koca hepsini cevirmek icin kaç sene paralayacaklar kendilerini? Yolun sonunda erken yaşlanacak enerji kalmayacak.

Öyle bir şey yok. Çocuk 3 yaşına kadar 24 saat bakım isteyen bir canlı. Herşey için sana muhtaç. Sen verirsen karnı doyar, sen çıkarırsan gazı çıkar, sen değiştirirsen bezi temiz kalır. Benim 15 aylık olan şu an sürekli dolapları karıştırıyor. Koltuğa çıkıyor. 1 dakika nefes aldırmıyor.
Tek çocuğum varkende herşeyi ben üstlenmedim. İki çocukla zaten imkansız hale geldi. Sizin arkadaşınızda muhakkak bir şeyleri aksatmıştır. Ya çocukla yeterince ilgilenmemiştir, ya uyumamıştır, ya diğer işlerini üstün körü yapmıştır ya da yardım almıştır.

İş hayatının getirdiği maskülen yapıyı evde devam ettirmeyin, evde müdür değil eşinizin karısı gibi davranın herşey hallolur...

Niye erkekler işve cilve isteyince kötü görülüyor ki. Ayrıca işve ve cilve bir erkeği sizde tutmaz, ben sevgililerime flortlerime karşı cinsellik olmasa bile hep çok cilveli olmusumdur sonuç olarak bir şekilde bitti. Tam tersi erkek Fatma gibi davranan arkadaşlarımında ilişkileri uzun süredir devam ediyor. Eşiniz bakımlıysa sizinde biraz daha bakımlı olmanızı istemesi çok normal. Güzel giyinmek illa rahatsız kıyafetler giymek değil ki. Saten elbise gecelikler gayet rahat Mesela. Veya püfür püfür çok güzel elbiseler var.

Kocalarının bu şekilde olması.ne yapalım, koca koca diye anca bunu bulabildim, eee kocasız da olmuyor ne yapacaksın diyorlar bence.

Kocalarının bu şekilde olması.ne yapalım, koca koca diye anca bunu bulabildim, eee kocasız da olmuyor ne yapacaksın diyorlar bence.

Normalde yorumlarina gicik oluyorum ama bir yandan bu yorumuna hak verdim.
Coğunluk(herkes değil) evlenmek ve üremek istiyor neticede yaş gelince panik havasi oluyor ben ne zaman cocuk yapacak, nasil olacak diye.
Bu kadar fazla sayida evlenmek isteyen herkesin cok duzgun adamlari almasi zor. Eleyebilenler kotuleri eleyip duzgunleri aliyor, kalanlar digerlerine kaliyor. Mecbur evleniliyor cocuk için, yaş için.

Son düzenleme:
Zannetmiyorum. Herşeyi bu kadar mükemmel yapabilen insan benim gözümde idealisttir ve sırf kocaya yaranmak için bu yükleei çekmez. Verilen örnekteki kadın hem eğitim hayatını hem iş hayatını hem özel hayatını dengeleyebilen bir insan.

Ama genel olarak öbür kadınların bu mantıkta olması evet olabilir

aslında ben de sadece bunu konuşmak istemiştim ama herkes tüp bebek hakkında ahkam kesiyor :) daha kadınlar birbirini anlamıyorsa erkeklerden bizi anlamasını beklememek lazım :)

Tedavi sürecindesiniz ve eşinizle ilişki yasağınız mevcut. Bu durumda yapılacak cilvenin, Boğaya kırmızı bayrak sallamaktan farkı nedir ?

Biz sizi anlıyoruz da; siz olayın bütününe bakmak istemiyorsunuz.

Tamam rahatlık icin pijema giy ama bolarmis,polar pijema giymek zorunda değilsin ki, şu tarz kadife - günlük pijemalarla gayet rahat ve seksi olabilirsin
Bir arkadaşın dediği gibi, siz biraz racon kesiyor gibisiniz. Bence bu tavriniz adamı yoruyordur. Bazı insanlar işve cilve sever. Ben de valla erkekte cilve severim ya şarkı söylerken bana konser veriyor gibi yapsın, bir şeye sordugumda 'evet' yerine öpücükle karşılık versin, gözlerime bakıp müzik aleti çalsın, böyle bakışıyla derdini anlatsın,az edalı işveli olsun:)

Valla yorumları okuyorumda kadinin kadına ettiğini tüm dünya bir araya gelse edemezkadın normal bir soru sormuş burdakilerinin çoğunun kocası mübarek peygamber karısından başka kadına bakmıyor hiç olurmu ramazan vakit.guvenmeden tüp bebek yapma diyenler ne alaka ya.herkesin aklı beyni var çocuk için sizemi soracak bazı şeyleri paylaşırken her yetkiyi her şeyi söyleme özgürlüğünü kendinizde görmeyin rica ediyorum.en dürüst koca sizde,en çok güven veren koca sizde olduğu için çocuk yaptınız.soru farklı bilen cevaplasın bilmeyende konu sahibini bunalıma sokmasin.herkes 4*4 mübarek

Sizi anlıyorum gerçekten bazen bende gelen yorumlara ve önerilere o kadar şaşırıyorum ki. Ama bu konuda söylenenler bana garip gelmedi. Konu sahibi eşine cilve yapmazsa gözünün başkasına kayacağından şüphelendiğini söylediği için insanlarda (üslup daha düzgün olabilir orda haklısınız) uyarma ihtiyacı hissediyor. Ayrıca bu soru biraz cevapsız bir soru. Ne denilebilir adamı tanımayız, etmeyiz. Kayadabilir, kaymayadabilir. Böyle bir konu olduğu için herkesin farklı bir yerinden yorum yapması normal gibi.

Eee benimde fazla kilom var bazen bende düşünüyorum acaba eşim zayıf fit bir kadın olmamı istermiydi.acaba bana söyleyemiyormu üzülürüm diye çok şişman değilim ama balık etliyim.olabilir kadınız ya şeytan zekasına sahibiz kuşku yapımızda var Allah aşkına şuraya yazan kadınlardan ben asla bian bile düşünmedim kocamın aklı başkasına kayarmi diye düşünmeyen varmı.ozaman bende şöyle bir tez atayım ortaya.dusunmediyseniz kocanizi sevmiyorsunuz demektir.seven insan her şeyi düşünür kuşku duyatlr kaybetme korkusu yaşar.ama ne bilim en iyisi benim en doğrusu benim kocam yada guvenmedigin adamdan ne çocuk yapiyorsun diye soru sormak hoş değil.ben her konuda kocama güvenirim her şeyde.amaaaaa nefis araya girince kardeşime güvenmem.bianlik şeytana uyma diye birşey var.benim anlatmak istediğim başka şey.lutfrn herşeyin güzeli sadece sizde değil.suoer bir hayat varmış gibi kendinizi kanıtlamaya çalışmayın.bunu genel söylüyorum arkadaşım şahsınıza anlamayin

Hamilelikte ya da doğum olduktan sonra aldatacak adam zaten bunlar olmasa da Bi fırsatını bulunca aldatır. Ne güzel bakımlı kadınlar aldatılıyor. Bebek sadece hızlandırabilir bu süreci. İşve cilve istedi kıyafetine özenmesini istedi diye bu adamda aldatma potansiyeli var anlamına gelmiyor. Konu sahibi de yaşamadan bilemez dediğin gibi biz burdan yapar ya da yapmaz diye fal açamayız.

Yok ben sizi çok iyi anlıyorum dediğim gibi bazı konularda bende sizin gibi düşünüyorum. Kk nın yarısı boşangiller yarısı bu adamı neden baba yaptıngillerden oluşuyor. Azınlık kesimde mutlaka var demek istediğiniz şeyi çok iyi anladım. Ordada işte üslup devreye giriyor. Acıtacak şekilde filtresiz söyleniyor o evet bir miktar rahatsız edici. Ama şu bir gerçek hamileyken ve sonrasında bir müddet cinsel hayat etkileniyor. Böyle bir kuşkusu olan ve bunu yazacak, konu açacak kadar dert eden birisi için bunları da düşünmek gerekir diye düşünüyorum. Anlık düşünmek ile bunu dert etmek çok farklı

Elbette belki yaşı küçük bı kadın.belki daha tez canlı.herkesin yapısı farkli dusunebilirde.ama huraaaa etmeye gerek yok ona kızıyorum.o bosanın diyenler hele ne kadar kolay söylüyorlar aklım sasiyo.sunu demek daha kolay degilmi.evet kardeşim olabilirse olmayabilir de ama sen elinden geldiğince özenli ol kocana karşı temiz ol sevgi dolu ol,tatlı dillli ol.ozaman son ihtimal bile değil dense konu sahibide rahat etseydi.butun fitne fesat sokuldu şimdi. Lafım size değil elbette ama üslup ve tatlı dil kullanmayı unutmusuz.maalesef

Ya ne alaka. Bazılarının hayat enerjisi yüksektir. Herkes tripli ve mıymıntı olmak zorunda mı.. bazılarına yirmili yaşlarda bile çalışmak zor geliyor. Çünkü uyuşuk kişiler onlar, zora gelemiyorlar, bir şeyler üreteyim, bir amaca hizmet edeyim, ortaya bir ürün çıkarayım anlayışına sahip değiller.Airbus kaldıran kadının motivasyonu da bulduk bir iş napalım ekmek parası apla düşüncesi mi sana göre…

Ben dusunmuyorum akli kayar mi diye. Kendimi begeniyorum seviyorum cunku şöyle olsaydim, böyle ister miydi acaba tarzi bir sey aklima gelmiyor. Cunku güzelim daha ne bulacak? Daha iyisini bulabiliyorsa ve gitmek istiyorsa gitsin ne yapabilriim?

Düne kadar 24 beden giyiyordum dün 25 beden pantolonlar aldim.(34-36 beden arasina denk geliyor.) Eski halim zayif gelmeye basladi gozume biraz kilo almak istedim aldim, vermek istersem veririm. Vucudum benim elimde sonucta olagan disi bir durum olmadikca.
Bu eş sevmekle sevmemekle alakali degil. İnsan kendini sevince boyle seyler dusunmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…