Ay ben kendim isterim evde saten pijamalarla geziyim, misler gibi kokayım. Sırnaşık sırnaşık dokunayım edeyim falan. Ben de yönetici olarak çalışıyorum çook yoruluyorum ama ne biliyim kişilikle alakalı demek ki. Bana bakmasından hoşuna gitmesinden zevk alıyorum
Yaa ben de resmen böyle acı çeker gibi yutkunması falan çok hoşuma gidiyorhatta karşımda salak salak kıvranmasından koskoca adamın maymuna şekilden şekile girmesinden ve beni arzuladığını hissetmekten bu sebeple file corabı, jartiyeri falan cok seviyorum
evet kadın olmanın keyfini yaşıyorum :)Yaa ben de resmen böyle acı çeker gibi yutkunması falan çok hoşuma gidiyor
Dekolte giy yeri gırgırla
Yaşınız fazlamı biraz. Hayır yani 9 aylık bı evlilikte tüp bebek biraz erken sanki. O cilve iside yap diyince olmuyor. Benimki 9 yıldır istiyor ama öle sadece istiyor işte dişil enerjili bir insan değilim olmuyor. Denedim ben bile kendime yapmacık geldim kendimi inandiramadim yaniarkadaşlar ben 9 aylık evliyim, eşimin bana olan davranışları hep çok iyidir şimdilik bir yanlışını görmedim, giyimime falan karışmaz zaten izin vermem böyle bir şeye, çalışan biriyim kendime dikkat ediyorum ama öyle aşırı şık mini etek falan giymiyorum en başından beri, eşim zaten çuval giysen ben beğenirim diyor ancaaaaakkk evdeyken hep güzel giyinmemi istiyor böyle değişik gecelikler çamaşırlar falan, tamam istiyor ama ben özel sektörde müdür olarak çalışıyorum eve gelene kadar anam ağlıyor, evimde oturup pijamalarımı giyip yayılmak istiyorum ya :) bazen bana sen niye bana cilve yapmıyorsun diyo, ya arkadaşlar bu cilve nasıl yapılıyor biri bana bunu anlatabilir mi???? arada onun istediğini de giyiyorum ama bu ara tüp bebek tedavisi gördüğüm için uzak duruyoruz , eşimi sevsem de erkek milletinin hiç birine asla güvenmiyorum, bu süreçte gözü başkasına kayar mı bi halt eder mi diye düşünmeden edemiyorum, haa yaparsa önce ya bi tarafını keserim yada topuğundan vururum sonra boşarım :) cidden bebek öncesi hormonlarımdan mı bilmiyorum canım sıkılıyor bu duruma
peki taytlar ince bodyler falan giyseniz bir anda değilde yavaş yavaş alıştırsanız kendinizi, zevk alabilirsinizYaşınız fazlamı biraz. Hayır yani 9 aylık bı evlilikte tüp bebek biraz erken sanki. O cilve iside yap diyince olmuyor. Benimki 9 yıldır istiyor ama öle sadece istiyor işte dişil enerjili bir insan değilim olmuyor. Denedim ben bile kendime yapmacık geldim kendimi inandiramadim yani
Tayt ince body bunlar seksi sayılmıyor canm ben zaten öyle giyinen biriyim beklenti çok başkapeki taytlar ince bodyler falan giyseniz bir anda değilde yavaş yavaş alıştırsanız kendinizi, zevk alabilirsiniz
işte tayt yerine file corap içine ince corap giyip giy üstüne bir ince body ile olay tamamdır kastettiğim oydu ama bazı kadınlara bir anda file corap dozu cok gelebiliyorTayt ince body bunlar seksi sayılmıyor canm ben zaten öyle giyinen biriyim beklenti çok başka
Aynen kadının kadına ettiğini bir dünya bir araya gelse edemezValla yorumları okuyorumda kadinin kadına ettiğini tüm dünya bir araya gelse edemezkadın normal bir soru sormuş burdakilerinin çoğunun kocası mübarek peygamber karısından başka kadına bakmıyor hiç olurmu ramazan vakit.guvenmeden tüp bebek yapma diyenler ne alaka ya.herkesin aklı beyni var çocuk için sizemi soracak bazı şeyleri paylaşırken her yetkiyi her şeyi söyleme özgürlüğünü kendinizde görmeyin rica ediyorum.en dürüst koca sizde,en çok güven veren koca sizde olduğu için çocuk yaptınız.soru farklı bilen cevaplasın bilmeyende konu sahibini bunalıma sokmasin.herkes 4*4 mübarek
Çok varoş ve avam bir görüntü.işte tayt yerine file corap içine ince corap giyip giy üstüne bir ince body ile olay tamamdır kastettiğim oydu ama bazı kadınlara bir anda file corap dozu cok gelebiliyor
işte tayt yerine file corap içine ince corap giyip giy üstüne bir ince body ile olay tamamdır kastettiğim oydu ama bazı kadınlara bir anda file corap dozu cok gelebiliyor
File çorap, saten gecelik böyle çok nasıl desem 40 yaş, orta boylu çarşıda küçük telefon aksesuar dükkanı işleten adamların zevkine hitap eden bir şey. Genç de sayılmam çok 30 yaşına gireceğim bir aya ama bizim nesilde dalga geçilen şeyler bunlar artık. Saten gecelik de öyle.Adam nereye düştüm ben der zevkiniz tarzınız çok degisik