Rabbim ömür boyu düşünmek zorunda bırakmasın.Brat Pitt bile eşini aldatti hatırlatırım.iyi aksamlarBen dusunmuyorum akli kayar mi diye. Kendimi begeniyorum seviyorum cunku şöyle olsaydim, böyle ister miydi acaba tarzi bir sey aklima gelmiyor. Cunku güzelim daha ne bulacak? Daha iyisini bulabiliyorsa ve gitmek istiyorsa gitsin ne yapabilriim?
Düne kadar 24 beden giyiyordum dün 25 beden pantolonlar aldim.(34-36 beden arasina denk geliyor.) Eski halim zayif gelmeye basladi gozume biraz kilo almak istedim aldim, vermek istersem veririm. Vucudum benim elimde sonucta olagan disi bir durum olmadikca.
Bu eş sevmekle sevmemekle alakali degil. İnsan kendini sevince boyle seyler dusunmuyor.
Rabbim ömür boyu düşünmek zorunda bırakmasın.Brat Pitt bile eşini aldatti hatırlatırım.iyi aksamlar
Tamam rahatlık icin pijema giy ama bolarmis,polar pijema giymek zorunda değilsin ki, şu tarz kadife - günlük pijemalarla gayet rahat ve seksi olabilirsinEki Görüntüle 3233918 Eki Görüntüle 3233919 Eki Görüntüle 3233920
Bir arkadaşın dediği gibi, siz biraz racon kesiyor gibisiniz. Bence bu tavriniz adamı yoruyordur. Bazı insanlar işve cilve sever. Ben de valla erkekte cilve severim yaşarkı söylerken bana konser veriyor gibi yapsın, bir şeye sordugumda 'evet' yerine öpücükle karşılık versin, gözlerime bakıp müzik aleti çalsın, böyle bakışıyla derdini anlatsın,az edalı işveli olsun:)
Hangi cilve kanununda gelen yarene 'yasak' demek var ki?Ve sonra sen adama doğru hamle yaptığında; adam sana "unuttun mu yasak"desin. Sonra neler olurdu böyle bir durumda ?
Hangi cilve kanununda gelen yarene 'yasak' demek var ki?
Şimdi burada minik bir ayrım var. Genel gordugum üzere konuşuyorum coğu erkek evlenince en başta annelerinin de gazıyla acaip isteklere giriyor, anamı ara, totomu kası, yengemfile gidelim vs vs. Sınır çizmek gerekiyor. Sınır tanimayan bir okuzse de ayrılmak. Yemeği beğenmedin mi kendin yap, lokantaya git. Timsirik anneninmi özledin koşa koşa git. Ama cinsellik eşlerin sadece birbiri ile yapmaya söz verdiği bir durum. O yüzden sizin sinirlarinizi aşmayacak, sizi rahatsız etmeyecek şekilde karşınızdakinin isteklerini göz önüne alın.arkadaşlar ben 9 aylık evliyim, eşimin bana olan davranışları hep çok iyidir şimdilik bir yanlışını görmedim, giyimime falan karışmaz zaten izin vermem böyle bir şeye, çalışan biriyim kendime dikkat ediyorum ama öyle aşırı şık mini etek falan giymiyorum en başından beri, eşim zaten çuval giysen ben beğenirim diyor ancaaaaakkk evdeyken hep güzel giyinmemi istiyor böyle değişik gecelikler çamaşırlar falan, tamam istiyor ama ben özel sektörde müdür olarak çalışıyorum eve gelene kadar anam ağlıyor, evimde oturup pijamalarımı giyip yayılmak istiyorum ya :) bazen bana sen niye bana cilve yapmıyorsun diyo, ya arkadaşlar bu cilve nasıl yapılıyor biri bana bunu anlatabilir mi???? arada onun istediğini de giyiyorum ama bu ara tüp bebek tedavisi gördüğüm için uzak duruyoruz , eşimi sevsem de erkek milletinin hiç birine asla güvenmiyorum, bu süreçte gözü başkasına kayar mı bi halt eder mi diye düşünmeden edemiyorum, haa yaparsa önce ya bi tarafını keserim yada topuğundan vururum sonra boşarım :) cidden bebek öncesi hormonlarımdan mı bilmiyorum canım sıkılıyor bu duruma
Leoparlı tayt değil miydi oDekolte giy yeri gırgırla
Leopar tatlar değil miydi oDekolte giy yeri gırgırla
Oda olacak tabiLeopar tatlar değil miydi o
Valla 20 senelik evliyim hiç öyle beklentileri olmadı.biz gayet pijama terlik takılıyoruz ben istersem erotik şeyler giyerim o talep etmez.arkadaşlar ben 9 aylık evliyim, eşimin bana olan davranışları hep çok iyidir şimdilik bir yanlışını görmedim, giyimime falan karışmaz zaten izin vermem böyle bir şeye, çalışan biriyim kendime dikkat ediyorum ama öyle aşırı şık mini etek falan giymiyorum en başından beri, eşim zaten çuval giysen ben beğenirim diyor ancaaaaakkk evdeyken hep güzel giyinmemi istiyor böyle değişik gecelikler çamaşırlar falan, tamam istiyor ama ben özel sektörde müdür olarak çalışıyorum eve gelene kadar anam ağlıyor, evimde oturup pijamalarımı giyip yayılmak istiyorum ya :) bazen bana sen niye bana cilve yapmıyorsun diyo, ya arkadaşlar bu cilve nasıl yapılıyor biri bana bunu anlatabilir mi???? arada onun istediğini de giyiyorum ama bu ara tüp bebek tedavisi gördüğüm için uzak duruyoruz , eşimi sevsem de erkek milletinin hiç birine asla güvenmiyorum, bu süreçte gözü başkasına kayar mı bi halt eder mi diye düşünmeden edemiyorum, haa yaparsa önce ya bi tarafını keserim yada topuğundan vururum sonra boşarım :) cidden bebek öncesi hormonlarımdan mı bilmiyorum canım sıkılıyor bu duruma
Haftasonu izniniz falan yokmu haftada 2 gün falan giyebilirsiniz.arkadaşlar ben 9 aylık evliyim, eşimin bana olan davranışları hep çok iyidir şimdilik bir yanlışını görmedim, giyimime falan karışmaz zaten izin vermem böyle bir şeye, çalışan biriyim kendime dikkat ediyorum ama öyle aşırı şık mini etek falan giymiyorum en başından beri, eşim zaten çuval giysen ben beğenirim diyor ancaaaaakkk evdeyken hep güzel giyinmemi istiyor böyle değişik gecelikler çamaşırlar falan, tamam istiyor ama ben özel sektörde müdür olarak çalışıyorum eve gelene kadar anam ağlıyor, evimde oturup pijamalarımı giyip yayılmak istiyorum ya :) bazen bana sen niye bana cilve yapmıyorsun diyo, ya arkadaşlar bu cilve nasıl yapılıyor biri bana bunu anlatabilir mi???? arada onun istediğini de giyiyorum ama bu ara tüp bebek tedavisi gördüğüm için uzak duruyoruz , eşimi sevsem de erkek milletinin hiç birine asla güvenmiyorum, bu süreçte gözü başkasına kayar mı bi halt eder mi diye düşünmeden edemiyorum, haa yaparsa önce ya bi tarafını keserim yada topuğundan vururum sonra boşarım :) cidden bebek öncesi hormonlarımdan mı bilmiyorum canım sıkılıyor bu duruma
Ağzına sağlıkiçinizden geliyorsa giyin gelmiyorsa zaten çok yapmacık oluyor, alışmadık popoda don durmuyor yaniyalnız sizin de kocanızdan talepleriniz olabilir gayet, daha kaslı veya cinselliği daha uzun süre sürdürebilen bir erkek isteyebilirsiniz. sizin taleplerinizi normal karşılıyor mu kendisi? ortalama ilişki süresi 1 dk olan türk erkeğinin de seksi ve cilveli kadın isteyişi beni benden alıyor
Ferhans sen misin yoksa?Erkekler bence daha sadakatli günümüzde.benim birçok sevgilim beni tek eşliliğe alıştırmak için senelerce uğraşmiştı.zaten gündüz kuşağı programları da malumunuz.bana da hep tek eşlilikten şaşmayan, göz ucuyla bile kimselere bakmayan erkekler denk geldi.naparsın.çoluk çocuk falan da hep cahil cühelaya nasip oluyor.onlar da müge anlı, esra erol, didem bipmem kim falan izleyip, kadın milletine güven olmaz mı demeli şimdi ? Adamlar bir de bizimle birlikteyse nedense gözümüzde daha piyasalı bir hal alıyor.adam seni, beni zor bulmuş belki kıymete bindiriyoruz adamları.tabi bizim kk üyeleri kesin çok alfa erkeklerle(!) birliktedir.ona ne şüphe
Nasılda belli oluyor yahuTabi ki.