eşim zaten çuval giysen ben beğenirim diyor ancaaaaakkk evdeyken hep güzel giyinmemi istiyor böyle değişik gecelikler çamaşırlar falan, tamam istiyor ama ben özel sektörde müdür olarak çalışıyorum eve gelene kadar anam ağlıyor, evimde oturup pijamalarımı giyip yayılmak istiyorum ya :) bazen bana sen niye bana cilve yapmıyorsun diyo, ya arkadaşlar bu cilve nasıl yapılıyor biri bana bunu anlatabilir mi???? arada onun istediğini de giyiyorum ama bu ara tüp bebek tedavisi gördüğüm için uzak duruyoruz , eşimi sevsem de erkek milletinin hiç birine asla güvenmiyorum, bu süreçte gözü başkasına kayar mı bi halt eder mi diye düşünmeden edemiyorum
benim sorduğum şey tüp bebek değil yalnız, tüp bebek sorsaydım o konuda açardım soruyu
ya arkadaşlar bu cilve nasıl yapılıyor biri bana bunu anlatabilir mi????
Erkekler bence daha sadakatli günümüzde.benim birçok sevgilim beni tek eşliliğe alıştırmak için senelerce uğraşmiştı.zaten gündüz kuşağı programları da malumunuz.bana da hep tek eşlilikten şaşmayan, göz ucuyla bile kimselere bakmayan erkekler denk geldi.naparsın.çoluk çocuk falan da hep cahil cühelaya nasip oluyor.onlar da müge anlı, esra erol, didem bipmem kim falan izleyip, kadın milletine güven olmaz mı demeli şimdi ? Adamlar bir de bizimle birlikteyse nedense gözümüzde daha piyasalı bir hal alıyor.adam seni, beni zor bulmuş belki kıymete bindiriyoruz adamları.tabi bizim kk üyeleri kesin çok alfa erkeklerle(!) birliktedir.ona ne şüpheErkek bu yapar mı yapar. Şayet ben hiç birine güvenmiyorumKendisi işveli istiyor ya, siz de şöyle kaslı ol falan deyin. Biraz da onlar emek versin
aslında ben de sadece bunu konuşmak istemiştim ama herkes tüp bebek hakkında ahkam kesiyor :) daha kadınlar birbirini anlamıyorsa erkeklerden bizi anlamasını beklememek lazım :)Konuyla alakasız ama bu erkeklerin istekleri neden bitmiyor?
Annemle iyi geçin, çocuk yap, bakımlı ol, yemek yap, ev temiz olsun, çocuk yap, cilve yap, ütü yap...
İnsan sen ne yapacaksın ben bunları yaparken diye sormaz mı? Sorsa da ne cevap alır?
Burdaki kadınlar tüp bebek sürecinde sizi nelerin beklediğini söylemek istiyor. Transfer öncesi ve sonrası cinsel ilişki yasaklanıyor. Aldığınız hormonlar yüzünden yumurtalarınız şişiyor ve zaten cinsel ilişki zul haline geliyor. Kaldi ki belki başka operasyonlarda yapacaklar. Velev ki hamile kaldınız. Ondan sonrası da cinsellik için çok parlak bir süreç değil. Keza doğum sonrası.aslında ben de sadece bunu konuşmak istemiştim ama herkes tüp bebek hakkında ahkam kesiyor :) daha kadınlar birbirini anlamıyorsa erkeklerden bizi anlamasını beklememek lazım :)
aslında ben de sadece bunu konuşmak istemiştim ama herkes tüp bebek hakkında ahkam kesiyor :) daha kadınlar birbirini anlamıyorsa erkeklerden bizi anlamasını beklememek lazım :)
Burdaki kadınlar tüp bebek sürecinde sizi nelerin beklediğini söylemek istiyor. Transfer öncesi ve sonrası cinsel ilişki yasaklanıyor. Aldığınız hormonlar yüzünden yumurtalarınız şişiyor ve zaten cinsel ilişki zul haline geliyor. Kaldi ki belki başka operasyonlarda yapacaklar. Velev ki hamile kaldınız. Ondan sonrası da cinsellik için çok parlak bir süreç değil. Keza doğum sonrası.
Sizin eşiniz bunların hiçbiri yokken size “işve cilve yap” diyorsa bunlarla zaten başa çıkamaz.
bu kadar kişi içinde ne demek istediğimi anlayan tek kişi siz oldunuz, teşekkür ediyorum..Başa çıkmak zorunda. O evladı istiyorsa ve karısını seviyorsa bunu dert etmeyecektir. Dert ederse karısına değil yatak arkadaşına ihtiyacı var demektir.
Aynen çalışıyorum çok ozguvenliyim hahajajajajajahaa yaparsa önce ya bi tarafını keserim yada topuğundan vururum sonra boşarım :)
Sağlık için anlıyorum ama yeni evlilik cilve, fantezi, saten, kırbaç demektir. Çünkü heyecan var işin içinde. Bence eşiniz çok da büyük bişey istememiş sizden. Baba evindeki gibi yayılıp yatmak evlilikte pek olmuyor sanırım çünkü evin içinde sizi arzulayan bi adam dolanıyor.
Eee zaten arzuluyorsa giymeye ne gerek var o zamanSağlık için anlıyorum ama yeni evlilik cilve, fantezi, saten, kırbaç demektir. Çünkü heyecan var işin içinde. Bence eşiniz çok da büyük bişey istememiş sizden. Baba evindeki gibi yayılıp yatmak evlilikte pek olmuyor sanırım çünkü evin içinde sizi arzulayan bi adam dolanıyor.
sizinki öz güven olabilir , her dk aldatılan dövülen , hor görülen kadınlar var, erkekse ben erkeğim yaparım diyip geçiyor, yapan cezasını çekmeli yanına kar kalmamalı, ben böyle gördüm, burda ise insanlar neden sığ düşünüyor anlamıyorumAynen çalışıyorum çok ozguvenliyim hahajajajajaja
aslında ben de sadece bunu konuşmak istemiştim ama herkes tüp bebek hakkında ahkam kesiyor :) daha kadınlar birbirini anlamıyorsa erkeklerden bizi anlamasını beklememek lazım :)
bu kadar kişi içinde ne demek istediğimi anlayan tek kişi siz oldunuz, teşekkür ediyorum..