- 12 Kasım 2012
- 1.570
- 1.365
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayol size de yaranılmazKonuyla alakasız ama bu erkeklerin istekleri neden bitmiyor?
Annemle iyi geçin, çocuk yap, bakımlı ol, yemek yap, ev temiz olsun, çocuk yap, cilve yap, ütü yap...
İnsan sen ne yapacaksın ben bunları yaparken diye sormaz mı? Sorsa da ne cevap alır?
Hayatım senin en uzun ilişkin 3 gün sen kimsenin seni aldatacağı kadar yanında kalmıyorsun ki. Bi evlen Bi cepte gözük üstüne 5 10 sene geçsin Bi çocuk yap hele bak bakalım erkeklerin sadakati hakkında ne düşünüyorsun.Erkekler bence daha sadakatli günümüzde.benim birçok sevgilim beni tek eşliliğe alıştırmak için senelerce uğraşmiştı.zaten gündüz kuşağı programları da malumunuz.bana da hep tek eşlilikten şaşmayan, göz ucuyla bile kimselere bakmayan erkekler denk geldi.naparsın.çoluk çocuk falan da hep cahil cühelaya nasip oluyor.onlar da müge anlı, esra erol, didem bipmem kim falan izleyip, kadın milletine güven olmaz mı demeli şimdi ? Adamlar bir de bizimle birlikteyse nedense gözümüzde daha piyasalı bir hal alıyor.adam seni, beni zor bulmuş belki kıymete bindiriyoruz adamları.tabi bizim kk üyeleri kesin çok alfa erkeklerle(!) birliktedir.ona ne şüphe
Konuyu bir bütün olarak ele alıyor arkadaşlar.başını, sonunu, neden, sonuç ilişkisini ennince ayrıntisına kadar tartarak, çk yönlü yorumlar yapıyorlar.siz diuorsunuz ki bir hikaye yazdım.ama siz sadece ortadaki paragrafa göre yorum yapın.aslında ben de sadece bunu konuşmak istemiştim ama herkes tüp bebek hakkında ahkam kesiyor :) daha kadınlar birbirini anlamıyorsa erkeklerden bizi anlamasını beklememek lazım :)
Yahu fantezi diye bişi var, libido var dünyada icat edildi bunlarEee zaten arzuluyorsa giymeye ne gerek var o zaman
Eee o da önemli şimdi.kaç tane konu açıyor kadıncağızlar koca bulamıyorum diye.ironi yapmıyorum.onların da işine gelmese dört dörtlük bir erkek beklerler yani.herkes herşeyin farkında.Ayol size de yaranılmaz
Evinin kadını, çocuklarının anası yapıyor ya sizi bundan daha büyük bir şeref olabilir mi?
Ayol size de yaranılmaz
Evinin kadını, çocuklarının anası yapıyor ya sizi bundan daha büyük bir şeref olabilir mi?
yani bence bu tarz erkekler kendilerini aşırı beğendiği ve önemsediği için evlenmiş olmak, eşlerini onlardan mahrum etmemiş olmak onlara yeterli geliyor. Birşey koymaları gerektiğini düşünmüyor. Bu saydığınız şeylerin hepsini isteyen erkekler genellikle eşlerini de çalıştırmıyor zaten. Çalışan bir kadının bunların hepsini yapabilmesi çok zor, imkansız hatta. O yüzden sayemde çalışmıyor tribinde bile olabilir.Belki de biz onları şereflendiriyoruzdur çocuklarımızın babası olarak seçerek, onlara sadık kalarak (böyle bir şeye inandığımdan söylemiyorum).
Ancak en basitinden toplanıp pikniğe bile gitseniz herkes bir şey yapar getirir ya. Durmadan talep eden erkek kendisi ortaya ne koyacak onu merak ediyorum.
Bence cinsel gücü yüksekse okeydir benim için.çok zor iyisi çıkıyor çünkü.Belki de biz onları şereflendiriyoruzdur çocuklarımızın babası olarak seçerek, onlara sadık kalarak (böyle bir şeye inandığımdan söylemiyorum).
Ancak en basitinden toplanıp pikniğe bile gitseniz herkes bir şey yapar getirir ya. Durmadan talep eden erkek kendisi ortaya ne koyacak onu merak ediyorum.
iki taraf da birbirni şereflendiriyor bence.Belki de biz onları şereflendiriyoruzdur çocuklarımızın babası olarak seçerek, onlara sadık kalarak (böyle bir şeye inandığımdan söylemiyorum).
Bence cinsel gücü yüksekse okeydir benim için.çok zor iyisi çıkıyor çünkü.
Bence cinsel gücü yüksekse okeydir benim için.çok zor iyisi çıkıyor çünkü.
yani bence bu tarz erkekler kendilerini aşırı beğendiği ve önemsediği için evlenmiş olmak, eşlerini onlardan mahrum etmemiş olmak onlara yeterli geliyor. Birşey koymaları gerektiğini düşünmüyor. Bu saydığınız şeylerin hepsini isteyen erkekler genellikle eşlerini de çalıştırmıyor zaten. Çalışan bir kadının bunların hepsini yapabilmesi çok zor, imkansız hatta. O yüzden sayemde çalışmıyor tribinde bile olabilir.
Pardon neyi sormuştunuz tam olarak anlayamıyoruzbenim sorduğum şey tüp bebek değil yalnız, tüp bebek sorsaydım o konuda açardım soruyu
Sıfır yardımla çok zor gibi geldi bana, belki de ben yapamadığım içindir. Helal olsun hem çalışıp hem bu saydıklarını yapabilen kadınlaraYoo çalışan kadın da yapar. Pek çok arkadaşım her şeyi dört dörtlük çekip çevirebiliyor, özel hayat dahil. Eşin şahsiyeti önemli bu noktada.
Siz dünyanın en işveli,en cilveli kadını olsanız da,karakteri buna müsait olan bir adam her şekilde aldatır.Kaldi ki eşiniz de dünyanın sayılı yakışıklılarından biri değildir herhalde.9 aylık evlilikte,bebek için niye bu kadar acele ediyorsunuz ayrıca?arkadaşlar ben 9 aylık evliyim, eşimin bana olan davranışları hep çok iyidir şimdilik bir yanlışını görmedim, giyimime falan karışmaz zaten izin vermem böyle bir şeye, çalışan biriyim kendime dikkat ediyorum ama öyle aşırı şık mini etek falan giymiyorum en başından beri, eşim zaten çuval giysen ben beğenirim diyor ancaaaaakkk evdeyken hep güzel giyinmemi istiyor böyle değişik gecelikler çamaşırlar falan, tamam istiyor ama ben özel sektörde müdür olarak çalışıyorum eve gelene kadar anam ağlıyor, evimde oturup pijamalarımı giyip yayılmak istiyorum ya :) bazen bana sen niye bana cilve yapmıyorsun diyo, ya arkadaşlar bu cilve nasıl yapılıyor biri bana bunu anlatabilir mi???? arada onun istediğini de giyiyorum ama bu ara tüp bebek tedavisi gördüğüm için uzak duruyoruz , eşimi sevsem de erkek milletinin hiç birine asla güvenmiyorum, bu süreçte gözü başkasına kayar mı bi halt eder mi diye düşünmeden edemiyorum, haa yaparsa önce ya bi tarafını keserim yada topuğundan vururum sonra boşarım :) cidden bebek öncesi hormonlarımdan mı bilmiyorum canım sıkılıyor bu duruma
Sıfır yardımla çok zor gibi geldi bana, belki de ben yapamadığım içindir. Helal olsun hem çalışıp hem bu saydıklarını yapabilen kadınlara
Allah nazarlardan saklasın. Gerçekten çok kıymetli bir özellik, bende kaçanlardan olurum.Gerçekten hayret ediyorum ben de.
Okuldan arkadaşım var hem ailesinden hem eşinin ailesinden uzakta. Çocuğu oldu kendi başına büyüttü. Evi pırıl pırıl, yemeğini yemeye doymazsınız, doktora yaptı bir de çalışma hayatını sürdürdü. Eşi de umursamaz adamın biridir, tutmaz bir şeyin ucundan.
Allah öyle bir kuvvet ya da kabiliyet veriyor bazılarına demek ki. Ben olsam o kadar yükü görünce imdat diye kaçarım herhalde.