Erkeklerin bu yaptığı normal mı sizce

Evet 23 yasındayım.. Ben de o genellemelerı sacma buluyorum, arkadasım da üstüne öyle dıyınce acaba ben mı yanlıs dusunuyorum dıye suphelendım. Zaten bu sekılde ben de görüşmeye devam etmeyi dusunmuyorum, rahatsız oldum gercekten

Ada'm Nasıl biri olduğunu belli etmiş. Değişmez ki. Bunu böyle kabul edebilecek misin?

Senden de arkadaslarindan da bu igrenc hayatindan da biktim. Dunyada neler oluyor azcik bi dön de bak..
Banlanacaksam da banlanayim umrumda degil. Cidden artik midemi bulandirmaya basladin. Yazik, cok yazik!! Isin gücün para, cevren igrenc insanlar kayniyor ama nedir hepsi zengin diye cekiyorsun?? Bu mu ya? Bu mu hayatin? Cidden artik bunalttin...
Oh be rahatladim...

Kizin nasil bi hayati varmis ki merak ettim dogrusu du eski konularina bakim bari

Hiç de normal değil. Hayatında biri olsun olmasın abaza gibi her kadın fotosuna atlanmaz. Erkek de olsa kadın da olsa insanın bir ağırlığı olmalı. Her hıyarım var diyene tuzlukla koşulmaz.
Adam sağlam ayakkabı değil. Uzak dur.

Sanırım "Adam" kelimesini yanlışlıkla yazdınız.. :)
Herkes adam olamıyor.. :)
Anlattıklarınıza göre 36 yaşında ki şahıstan yaşça küçük olmanıza rağmen sizi daha olgun gördüm.
Keşke erkeklerde dediğiniz gibi düşünse ama maalesef ki her erkek olgun ve oturaklı bir kişiliğe sahip olamıyor..

Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın....

Adamin dusuncesi: herseyim var superim olgun herkes in isteyecegi bi erkegim evlenmek neyime can yakmak varken".

Bu adamın kafası belden aşağı çalışıyor sizde sorguluyorsunuz bu amcam normal değil neden kendi yaşına uygun kimselerle arkadaşlık kurmuyorsun bence iletişimi kes bu amcayla tak sepeti koluna herkes kendi yoluna de önüne bak bu amcayla yuva kurarsan boynuzlarından kapılardan geçemezsin

Ortada madem daha büyük bi ilişki yok sende tam anlamiyla bu adama baglanmamisken hemen uzaklasmalisin bence.
Yani kusura bakma da 20 yaşında ergenlik çağında ki bi delikanlidan bahsetmiyosun
36 yaşına gelmiş kocaman adam bu niyeti de evlilikse bence tek derdi senin fotograflarina hayran hayran bakmak olmalıydı
Yarın öbür gün olurda işler ilerlerse iliskinizde, bu adam da aynı şeyleri yapmaya devam ederse çok can sıkıcı bir durum çıkar ortaya.
Hemen uzaklas ondan

Adamın paçalarından buram buram ihanet ve doyumsuzluk akıyor. Yol yakınken kaç!

Yani çok ilginç merak ettim hiç bu durumu ima ettin mi dolaylı yoldan yani ergen de degilki sana yaklaşımı da önemli ciddiyetsiz biri gibi geldi gunahini da almiyimda

Caim bu adam.bildigin a..zan yani,arayis icinde ,seninle iliskisi.olsada bu devam edecek ,bence erken daha ,i k iskini.noktala ,yas farki cok fazla ,esimle aramda 5 yas var ,bu makul degilmi ,ama bazen.yle bisiy oluyorki ,diyorum.iyiki 7 yas1 0 yas yok aramizda ,cunku ilerde ikinizde yaslaninca o sana ayakuyduramayacak ,esini secerken ilerisinide dusunmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…