Erkeklerın bayıldığı kusurlar?

yüzümün çok güzel olduğunu söylerler ama dişlerim biraz bozuk.ama bunu hiç sorun etmeyen bi nşanlım var.düzelttirmek dahi gelmiyo içimden.herkez yüzünün güzelliği kapatıyor dişini diyor mutlu oluyorum =)=)

iyi bir seks her erkeğin istediği gerisini görmezden gelebiliyorlar.
hatta beyinleri onlara bu kusurlarla ilgili bile seksle alakalı bir hikaye uydurabiliyor ve seksi bulabiliyolar:)
ben burdan onu anladım sizce de öyle mi ??

Kilo alma sebebiyle oluşan çatlaklar bence hoş. Özellikle de kalçada olanlar. Onu benden başkası göremiyor" Metin - 24 yaş

bulun metini bana

iyi bir seks her erkeğin istediği gerisini görmezden gelebiliyorlar.
hatta beyinleri onlara bu kusurlarla ilgili bile seksle alakalı bir hikaye uydurabiliyor ve seksi bulabiliyolar:)
ben burdan onu anladım sizce de öyle mi ??

hem öyle hemde değil bana göre...seks sırasında hoş gelir ama normalde tekrar görmek istediği gibi görür...

ben erkek arkadaşıma çatlağım da var selülitim de dediğim de hadi yaaa demişti ilk.. ama burnum kemerli beğeniyo laylaylom :))

tüm bu kusurların hepsine yada bir kaçına sahip biriyle mutlu olan bir erkek varmıdır acaba

Bir deri bir kemik kadınları sevmiyorum. Kadına sarıldığında biraz yumuşak olmalı yani tutulacak kadar kilolu olmalı.

tam kıvam

Tek gamzem var ve bunu cok seven biri vardi.. acaba bu yorumu o mu yapmis kih kih kih

kadınların erkeklerde göbeği sevmesi gibi bişey olsa gerek...
bende misal düzgün burunlu erkeklerden hoşlanmam.sevgülümün burnu hafif yandır çook sevimli :)))

bayıldım ben bunlara ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…