Erkeklerın bayıldığı kusurlar?

Bence erkekleri dış güzelliğimize değil iç güzelliğimize ruh güzelliğimize aşık etmeliyiz
çünkü asıl vazgeçilmez olan budur.dışarıda uzungüzel bacaklı bir bayana ben bile bakıyorum
ince belli kıvrımlı hatlara sahip hatunlara ahhh bende böyle olsam diyorum bence bir insanın
kaşına gözüne aşık olunmaz eğer öyle bir aşksa biz yaşlandıkça ve büzüştükçe o aşk biter:1::1::1:

Zevkler ve renkler tartışılmaz :) tabii . ama şimdi bazı yazılar çok saçma gelir bize . insan düşünür yani çatlakları kim beğenir ki :3:

tartışılmaz elbette yani ben erkek arkadaşımla konuşuyorum ayy şuralarımda çatlaklar var diye ne o ne ki diyo yani erkekler biraz çatlaktan bihaber zaten problem yok yani :82:

Mesela benim boyum 1.50 ben şimdiye kadar kompleks yaptım bunu şimdi elin adamı geldi (kendisi 1.75) bodur tavuk her dem piliç, sen benim pilicimsin asla yaşlanmayacak olan karımsın dedi, bütün hayatım boyunca o kadar şey boşa gitti cık cık cık... Halbuki ben hazırlamıştım kendimi ancak topuklu ayakkabıyla beğenilmeye :61:

Gülerken ağzımın alt kısmı yamulur, topluluk içinde gülmemeye çalışırdım şimdiye kadar, onu da beğendi. :69:

uzun boylu olmamı erkek arkadaşım çekici buluyo evet :1: bacaklarımın uzunluğu düzgünlüğü hoşuna gidiyo çünkü :1:
burnum çok küçük dop burunlu diye onuda çok sever :1:

Yeni anne olan bayanlar kilolu, göğüsleri süt dolu ve çatlaklar sebebiyle seksi olmadıklarını düşünür. Bu nedenle bir erkekle flört etmek istemez. Ancak ben yeni anne olan kadınları seksi buluyorum." Murat - 27 yaş

ben bunu pek sevmedim:19:

iyide bunlar istisna bence biri onu sever biri bunu ben karşıma çıkana o da kesn hoşlanıordur bunlardan diyemem ya

Dikkatinizi çekerim hep olgun insanlar yani en azından yaş olarak... Şimdiki ergenler için falan geçerli değil bu düşünceler bencee

aşkın gözü kördür diye boşuna dememişler.tabi burda aşkın ömrü ne kadar sürer bu önemli:1::1:

biraz "nefes alsın yeter" olmuş gerçi ama
ergenlik arifesindeki iki delikanlının şöyle bir konuşmasını duymuştum "yavv bnm abim de hep kadın dediğin balık eti olacak der o ne biliyor musun?"
sanırım yeni nesil daha böyle 0 beden ve makyajlı vs tarzı severken bizim kuşak daha böyle etli butlu ya da minyon sevimli denilen tipleri tercih ediyor
bi de mesela ben saçımı kestirdim geçenlerde en az bir 20 santim kesildi bütün kız arkadaşlarım çıglıklar attılar aaaa ne kadar çok kestirmissin şeklinde. öğle arası kuafördeyken cep telefonundan konuştuğum bir erkek iş arkadaşım ise işyerinde laf açılınca "aaa evet sen sen saç kestiriyordun de mi konuşmuştuk ne biliyim aynı saç yine toplayabiliyorsun" dedi ayrıntıya dikkat o kadar yani halbuki belimdeki saç omzumda şimdi :37:

Kilo alma sebebiyle oluşan çatlaklar bence hoş. Özellikle de kalçada olanlar. Onu benden başkası göremiyor" Metin - 24 yaş Acaba her erkek metin gibi mi düşünüyor :D

erkekleri takan kim? ben ya da biz zayıf düzgün bir fiziği kendi morelimiz için seviyoruz.erkekler için yapıldığını düşünenler yanlış düşünüyorlar!

Kilo alma sebebiyle oluşan çatlaklar bence hoş. Özellikle de kalçada olanlar. Onu benden başkası göremiyor" Metin - 24 yaş
bunu sevdim :27:

Back