- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Burcu murcu
-
Ay dün bir hatun cinsellikle ilgili bir konuda üşenmemiş bütün sayfaları okuyup beğenmedim koymuş.ben surat secmeye useniyorum.. begenmediklerime birsey yok bide ugrasiyorlar
Ters teper derken? Daha dar oldugu icin istiyor cogu erkek.. kadinda sevgiliyse baska kadina gitmesin diye istemeyerek yapiyor baslarda. Zamanla kacinilmazsa zevk alma mantiginda ilerliyor. Kaldiki gercekten birazda olsa zevk vermese bu kadar kisi gay olmazdiAslında erkekler için prostat orgazmına yol açtığından anal ilişki zevkli olabiliyor.
Planınız ters tepebilir yani.
Ejderha dovmeli kizi izledin mi.Valla bekaret ayagina erkekleri buna alistiran yine biz kadinlariz yani.. once vibratoru ona sokcan sonra o da gelip sana yapsin.. madem cok zevk alinir birseyse o zevkten o da mahrum kalmasin
Bilmiyorum ben useniyorum dogrusu.. ama boyke bi secebek konulmussa kullanma haklari varAy dün bir hatun cinsellikle ilgili bir konuda üşenmemiş bütün sayfaları okuyup beğenmedim koymuş.
Milletin ne boş vakti, hayatı falan var.
Hayır bi de kendi fikirlerimi söylüyorum, kimseye birşey diretmiyorum
Tabii ki var da öyle 10 dakika boyunca sadece benim tüm mesajlarıma bu işareti kullanması.Bilmiyorum ben useniyorum dogrusu.. ama boyke bi secebek konulmussa kullanma haklari var
"Önce ona sokacaksın" dediniz. Ben de "adam zevk alır, işine gelir" diyorum.Ters teper derken? Daha dar oldugu icin istiyor cogu erkek.. kadinda sevgiliyse baska kadina gitmesin diye istemeyerek yapiyor baslarda. Zamanla kacinilmazsa zevk alma mantiginda ilerliyor. Kaldiki gercekten birazda olsa zevk vermese bu kadar kisi gay olmazdi
Ha o sekilde ters teper diyorsun.. Cogu erkek ben gaymiyim der istemez zaten.. bu sekilde tehdit edilebilir erkek. Gerci yapmak isteyen illa birini bulur bunu yapar."Önce ona sokacaksın" dediniz. Ben de "adam zevk alır, işine gelir" diyorum.
Kadın ile erkeğe zevk verme süreci aynı değil.
Erkekte anal ilişkide prostat uyarımı olduğu için erkek orgazm oluyor. Kadında öyle bir durum olmuyor. Hatta o yüzden heteroseksüel olup, karısından sevgilisinden anal uyarım isteyen erkekler var.
Izlemem gereken birsey mi:)Ejderha dovmeli kizi izledin mi.
Izle sonra konusalim.Izlemem gereken birsey mi:)
Tamam yazarim sanaIzle sonra konusalim.
Izledim izlemez olaydim: ( o pis sisko herifi ve kiza tecavuz etme sahnesini aklimdan atmam gerek: ( senin dedigin sahne kizin herife saapmasiydi dimi:) buarada cok kotu bitti film, hatta berbat bitti: (Izle sonra konusalim.
Her film bir etki bırakır. Hayat da öyle değil midir tontri. Sonu kötü biten ne hayatlar var.Izledim izlemez olaydim: ( o pis sisko herifi ve kiza tecavuz etme sahnesini aklimdan atmam gerek: ( senin dedigin sahne kizin herife saapmasiydi dimi:) buarada cok kotu bitti film, hatta berbat bitti: (
Oyle tabii, o kiza tecavuz ederken cirpinisi.. valla izlerken resmen hissettim cigerlerim agridi: (Her film bir etki bırakır. Hayat da öyle değil midir tontri. Sonu kötü biten ne hayatlar var.
neden olmasın, sonuçta farklı bir deneyim.Ben de merak ediyorum kadınlara zevk veriyor mu ?
serapm88 sen hiç denedin mineden olmasın, sonuçta farklı bir deneyim.
Arkadan ilişkide hamile kalınır mi ?Gerekli naziklikte yapıldığında acı vs çekmiyorsunuz. Herhangi bir acı hissi bile olmuyor. Hatta ayrı bir zevki bile var.
Siz kendinize saygısızlık olarak görüyorsanız yapmazsınız olur biter.
Evet hemde ilk girisdeArkadan ilişkide hamile kalınır mi ?
Gercekten miEvet hemde ilk girisde
Allah iyiliğini versin ne diye korkutuyorsun kızıEvet hemde ilk girisde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?