Erkeklerin arkadan ilişki merakı nedir ?

ben surat secmeye useniyorum.. begenmediklerime birsey yok bide ugrasiyorlar
Ay dün bir hatun cinsellikle ilgili bir konuda üşenmemiş bütün sayfaları okuyup beğenmedim koymuş.
Milletin ne boş vakti, hayatı falan var.

Hayır bi de kendi fikirlerimi söylüyorum, kimseye birşey diretmiyorum

Aslında erkekler için prostat orgazmına yol açtığından anal ilişki zevkli olabiliyor.
Planınız ters tepebilir yani.
Ters teper derken? Daha dar oldugu icin istiyor cogu erkek.. kadinda sevgiliyse baska kadina gitmesin diye istemeyerek yapiyor baslarda. Zamanla kacinilmazsa zevk alma mantiginda ilerliyor. Kaldiki gercekten birazda olsa zevk vermese bu kadar kisi gay olmazdi

Bilmiyorum ben useniyorum dogrusu.. ama boyke bi secebek konulmussa kullanma haklari var

"Önce ona sokacaksın" dediniz. Ben de "adam zevk alır, işine gelir" diyorum.

Kadın ile erkeğe zevk verme süreci aynı değil.
Erkekte anal ilişkide prostat uyarımı olduğu için erkek orgazm oluyor. Kadında öyle bir durum olmuyor. Hatta o yüzden heteroseksüel olup, karısından sevgilisinden anal uyarım isteyen erkekler var.

Ha o sekilde ters teper diyorsun.. Cogu erkek ben gaymiyim der istemez zaten.. bu sekilde tehdit edilebilir erkek. Gerci yapmak isteyen illa birini bulur bunu yapar.

Izledim izlemez olaydim: ( o pis sisko herifi ve kiza tecavuz etme sahnesini aklimdan atmam gerek: ( senin dedigin sahne kizin herife saapmasiydi dimi:) buarada cok kotu bitti film, hatta berbat bitti: (
Her film bir etki bırakır. Hayat da öyle değil midir tontri. Sonu kötü biten ne hayatlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…