- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
- Konu Sahibi Burcu murcu
-
Bu Naziklik nasıl oluyorGerekli naziklikte yapıldığında acı vs çekmiyorsunuz. Herhangi bir acı hissi bile olmuyor. Hatta ayrı bir zevki bile var.
Siz kendinize saygısızlık olarak görüyorsanız yapmazsınız olur biter.
Es yada sevgilinin nazikce dokunuslari pek fazla acitmiyor ki yapmak istemeyen yapmasin yani zorla olacak bisey degilBu Naziklik nasıl oluyor
Yani herkesin şeyi kendineEs yada sevgilinin nazikce dokunuslari pek fazla acitmiyor ki yapmak istemeyen yapmasin yani zorla olacak bisey degil
Mesela hurraaa diye girmeyerek, ufak ufak kadının tepkilerine göre ilerlemek.Bu Naziklik nasıl oluyor
O kalasin kafasina merdaneyle vurcan boyle belki adam olurMesela hurraaa diye girmeyerek, ufak ufak kadının tepkilerine göre ilerlemek.
Bilemiyorum fazla mı detay vermiş olacağım ama bu şekilde birlikte olduğum 2 erkek oldu.
Acıyor diye tepki verdiğimde ki onları denemek için yapmıştım biri 'Çıkarayım istersen hemen'' derken diğeri gayet kalasça 'Bir şey olmaz' demişti.
Amaan harcadığım eforu değmez bile.O kalasin kafasina merdaneyle vurcan boyle belki adam olur
Amaan harcadığım eforu değmez bile.
Şimdi ise o nazik beyefendiyi düşlüyorum çoğu zaman, bu ona en büyük ceza
Amaan harcadığım eforu değmez bile.
Şimdi ise o nazik beyefendiyi düşlüyorum çoğu zaman, bu ona en büyük ceza
Bende merak ediyorum dpgruduMesela hurraaa diye girmeyerek, ufak ufak kadının tepkilerine göre ilerlemek.
Bilemiyorum fazla mı detay vermiş olacağım ama bu şekilde birlikte olduğum 2 erkek oldu.
Acıyor diye tepki verdiğimde ki onları denemek için yapmıştım biri 'Çıkarayım istersen hemen'' derken diğeri gayet kalasça 'Bir şey olmaz' demişti.
O değilde mesajımakoyan ablaları da hiç anlamadım vallahi. Amaç?
Adamin basina ne gelirse meraktan gelirmis:)Ben de merak ediyorum kadınlara zevk veriyor mu ?
ben surat secmeye useniyorum.. begenmediklerime birsey yok bide ugrasiyorlarO değilde mesajımakoyan ablaları da hiç anlamadım vallahi. Amaç?
Zaten insan vucuduna zarar verdigi icin haram yoksa mubah olurduSağlıksız iki tarafa da zarar veren bir eylemin neresi güzel ya! Diğer yollar mı tıkandı nedir bu boş meraklarGörmemişin şeyi olmuş nereye sokacağını şaşırmış. Midem bulandı.
İstemediğiniz bir şeyi asla yapmayın. Müslümansa eşiniz dini yönden de yasak olduğunu söyleyin. Onlarca makale var iki tarafa da olan zararları hakkında.
Aslında erkekler için prostat orgazmına yol açtığından anal ilişki zevkli olabiliyor.Valla bekaret ayagina erkekleri buna alistiran yine biz kadinlariz yani.. once vibratoru ona sokcan sonra o da gelip sana yapsin.. madem cok zevk alinir birseyse o zevkten o da mahrum kalmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?