Erkeklerin amaçları nedir

H

havvam_07

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi havvam_07
ya kızlar bişey soracam bi erkeğin amacının başka olup olmadığını nasıl anlarsınız ben erkekleri bi türlü çözemiyorum
bana bu konudaki görüşlerini söylerseniz sevinirim
:çok üzgünüm:

• Konu Sahibi havvam_07
konuyu biraz daha açsan canım yeni tanımaya başladığın biri falan mı varfisfisfis
onun hareketlerinden mi şüpheleniyorsunbenneyaptımki

• Konu Sahibi havvam_07
evet canım konuyu biraz daha açarsan ne demek istediğini anlıycaz amaafisfisfis

• Konu Sahibi havvam_07
havvacım canım o erkegin sana yaklasmasından belli olur canım ne istediği önemli olan senin burda ne anlatman canım konuyu birza ac yani on agöre yorum yapalım güzelim

• Konu Sahibi havvam_07
ya benim bi erkek arkadaşım var yaklaşık 2 buçuk senedir birlikteyiz şimdiye kadar yanlış bi hareketini görmedim son zamanlarda çok değişti bana karşı hareketleri benimle daha çok yakınlaşmak istiyor ve çok çapkın olmaya başladı birlikte olduğumuzda gezerken yani yanımızdan mini etekli kız geçti mi gözlerini dikiyo ben neden böyle yapıyorsun dediğimde de seni kızdırmak için aşkım diyor ya kızlar benim çok derdim var ya ooff

• Konu Sahibi havvam_07
Neden kendine dert ediyosunki..Yaşın küçük..Ve öğrencisin...

Sende bak erkeklere o bakıyorsa:1closedeyes:

• Konu Sahibi havvam_07
ya benim bi erkek arkadaşım var yaklaşık 2 buçuk senedir birlikteyiz şimdiye kadar yanlış bi hareketini görmedim son zamanlarda çok değişti bana karşı hareketleri benimle daha çok yakınlaşmak istiyor ve çok çapkın olmaya başladı birlikte olduğumuzda gezerken yani yanımızdan mini etekli kız geçti mi gözlerini dikiyo ben neden böyle yapıyorsun dediğimde de seni kızdırmak için aşkım diyor ya kızlar benim çok derdim var ya ooff

başına bi iş gelmeden ayrıl hemen o cocuktan sonra çok üzülürsün
velet niyeti bozmuş :kahve:

• Konu Sahibi havvam_07
çok seviyorum ama ne yapıcam kopamıyorum bi türlü ondan beni üzdügü zaman bi şekilde kendini bana affetiriyor çok mu aptalım neyim ben ya aşk gözümü kör etmiş galiba

• Konu Sahibi havvam_07
Bütün erkeklerin aklı bir tek şeye çalışır. Evlendiklerinde eşelri iyi yemek yapamıyorsa da iyi yatak arkadaşıysa, o kadından biraz zor vaz geçerler. Hepsi aynı kuzum, sadece bazen sabırları fazla oluyor. Nefsine ne kadar hakim olabildikleridir aslolan!

arkadaşım bende 19 yaşımdayım ama bi erkek arkadaşım yok
çok mu çirkinim? hayır değilim ama ne olursa olsun
mesleğimi elime alıncaya kadarda olmayacak
bende bir kızım ve bende 19 yaşındayım
ben istemem mi bi erkek arkadaşım olsun ama yapma
bu forumu bi oku kendine engel olamayıp
kötü bişey sakın yapma sonra çok fena olur
daha 18 yaşındasın erkekler bu metodu çok iyi kullanırlar
önce aşık ettiklerini sanırlar :kızgın: sonra da sapıtırlar
ayrıl kesinlikle ondan ayrıl kendine yazık etme
daha 18 yaşındasın :)

Bunun ilgili bi karikatür vardı o çok güzel açıklıyordu karikatürü anlatım kadının kalbi olması gereken yerde erkeğinki değildi nerde olduğunu anladınız siz

gözlerini önüne dökünce bırak bacağı dünyayı rüyasında görür artık :mymeka:
bu tür durumlarda şiddete evetjeyyar

hımmm...2 buçuk senedir birlikteymişssiniz..Yani ortada verilen bir emek var..Bir erkek niyetini en başından belli eder diye düşünüyorum fisfisfis(yanlış mı düşünüyorum acaba)Tamam şuna bende hemfikirim kadınlar kadar duygularını bastıramıyorlar..Bu çocuğun niyeti seninle farklı amaç için olsaydı emin ol şimdiye kadar çoktan taviz vermişti..Son zamanlarda daha yakın olmaya başladı diyosun bu noktada yapacağın ona dur demenyasakkelime Kesinlikle ödün verme..Seven erkek sabırlı olur canım:kızgın: Sana saygısı sevgisi varsa onu ilk uyarmanda dikkate alacaktır ve frenleyecektir kendini. Baktınki olmuyor işte o zaman pek düşünme yollarını ayır derim...

ne demek gözlerini dikicek mini etekli kıza :kızgın:
o biraz sıkar şekerim çok istiyosa aslın mini etekli kızları tepe kullansın bensiz hayatta :dilcikar:

tabi neler kaçırdığının farkındamıdır orası şaibeli :1closedeyes:

kızlar bu yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim bana bazı seylerin farkına varmama yardımcı oldunuz belkide inanmayacaksınız ama benim hiç ama hiç kız arkadaşım yok antalya geldigimden beri çok yanlız kaldım bu konuda sizler iyi ki varsınız

çok seviyorum ama ne yapıcam kopamıyorum bi türlü ondan beni üzdügü zaman bi şekilde kendini bana affetiriyor çok mu aptalım neyim ben ya aşk gözümü kör etmiş galiba

yok cnm aptal diilsin daha çok küçüksün.
Belki reşit olman için yeterli bi yaş 18 ama erkekleri tanımak için onların gerçek niyetlerini anlayabilmek için yeterli diil.Sen bi okulunu bitir daha ne adamlarla karşılaşıcaksın.Ne bu acele.Çok sevioyorum napıcam çok derdim var ne demekKötü Kazen
Ablan varsa ona anlat durumu o sana doğru yolu göstericektir.(Yoksada biz ablaların sana doğru yolu göstermeye çalışıoruz bizi dinle.)Körpecik bi kızsın üzülmeni istemma.s.

bak canım bence bi erkeğin amacını kesinlikle bi kadın anlar diye düşünüyorum benim fikrim eğer sen gerçek seviyosa zaten san iyi davranı güzel bi ilişkiniz olur ama sana kötü şekilde yaklaşıp senden bişeyler almaya çalışıyosa kısaca ne yaparsam kardır diyosa o erkeğin amacı kötüdür zaten seven bi erkek bunu yapmaz çünkü bilirki ilerde zaten onun olucaksın oyüzden davranışlarıda ona göre olur dimi ama

bn aşkımı çok gözlemlerim hal we hareketlerini ne edio nere bakıo kimlere göre konuşması nasıl ama bn hep şizofreniye bağlıyodum olayı yada öyleydi onun samimiyetine inanıyorum ama erkek olduğunu hiç unutmuyorum ,bütün erkekleri tek düzeyden inceledim aşkımıda hep diyerleri gibi gördüm çünkü hepsi aynıydı erkek olmanın gereğide bu zaten ama hiç kabullenmedim bunu şayet onun gözü kayarsa bnm de gözüm kayar onada bunu farkettiririm zatenjeyyar

beni sinir etmek için de olsa sevgilim yanımda yada benden uzakta başkasına bakamaz bu sinir

etmek için de yapılmaz zaten tamamen sevgilinin yaptığı şeye bulduğu bir kılıf başka birşey değil.

küçüksün ve aklı başında harekey et böle yapn birini kabul etme boşver bırak gitsin. Bölesi sokakta

çoook adam gibisini bul

canim eger sevgilin sadece bir kere bi kiza baktiysa senin yaninda ozmn gercekten seni kizdirmak icin olabilr ama eger hep yapiyorsa ozmn kizdirmayi birak seni kücük düsüryor bence cünkü bi erkek sevgilisinden sevdigi kizdan baska kimseyi görmemeli! canim bende 19 olcam ve bugüne kadar hic sevgilim olmadi valla cirkinmiyim degilmiyim bilmiyorum (karar veremiyorum) ama sunu söyleyebilirim ki eger iki tarafinda yasi kücükse hele erkekse üstelik zaten hemen ciddi düsünmez diye düsünüyorum yani gözlemlerime göre konusuyorum canim cevremdeki erkekler (kizlar da dahil) 16-23 yaslarina kadar ciddi bi iliski düsünmüyorlar sadece eylenmek (bu eylnemke anlami yani yaninda birisi olsun gezsin tozsun yanlis anlasilmasin terbiyesizligi kastetmiyorum) o yüzden onun duygulurindan emin olana kadar kendini fazla kaptirma derim :)

X