- Konu Sahibi sersemsinem
genelde 40 dan sonra derler ama bilmiyorum .... ya hayatının başında evlenen erkekler bir süre sonra tabi pişman oluyor .... neden birşey yaşamadan evlenmdim diye ..ben ona bağlıyorum ... adam 25 inde evlendiyse 5-10 sene sonra genç yaşta edindiği sorumluluklar ve evliliğinin monotonluğu yüzünden yoldan çıkabiliyor .. bu herkes için geçerli değil tabi .. ama erkeklerin evliliklerini olgun yaşlarda yapması taraftarıyım ..... bekarlığın tadını çıkardıktan sonra evlenirseler pek sorun çıkacağını sanmıyorum ....
buna katılıyorum bende erken yaşta bir heyecana kapılıp evleniyorlar sonrada gözleri dışarıya kaymaya daha yatkın oluyor gibime geliyor ( genelleme yapmiyim tabi ) , mesela aldatma ile ilgili değil ama birkaç arkadşaım var aile baskısıyla evden doğru düzgün çıkamazlardı evlendiler şimdi eşlerinin başının etini yiyorlar çıkalım gezelim şuraya gidelim şurda eğlenelim içlerinde yaşayamadıkları kalmış kimisinin eşi ayak uyduruyor kimisi sıkılıyor , bende aksine çok rahattım istediğim gibi gezer tozar eğlenirdim ne saat sorunum vardı ne de aile baskısı eşimde aynı şekilde yaşamış şimdi ev kuşu modundayız dışardaysakda eve gitsekde sıcak sıcak çayımızı içsek diyoruz ...