- 28 Mart 2012
- 837
- 714
- 123
- Konu Sahibi sersemsinem
Arkadaşlar Merhaba;
Bir süredir, burada okuduklarımı ve çevremden duyduklarımı birleştirince şöyle bi genelleme çıktı karşıma.
Erkekler 30 ila 35 yaş arasında bi bocalama evresi yaşıyorlar, mutlaka gözleri bi kayıyo, (allah gözü kayanı şaşı etsin) mutlaka başka bir kadının lafı sözü geçmeye başlıyor eşlerin arasında nedense!
Kendilerine öz güvenleri mi artıyor yoksa evlilikten mi sıkılıyorlar ya da malum yerlerde kabarmalar mı oluyor? anlayamıyorum.
En büyük ablam, eniştem 35 yaşlarına geldiğinde bi anda böyle sorunlar yaşamaya başladı.
Bi küçük ablam eşi 33 yaşına geldiğinde (şu günlerde) sorun yaşıyor.
Benim eşim 30 yaşına geldi ve tırsmaya başladım.:18::18:
Yaştan olmuyorsa evliliğin 5 ila 8. yıllarında da aldatma sorunları çıkabiliyor.
ben mi yanlış düşünüyorum sizin yorumlarınız nelerdir?
Benzer durumu yaşayanlarınız, politik bi yol izleyeniniz var mı?:26:
Bir süredir, burada okuduklarımı ve çevremden duyduklarımı birleştirince şöyle bi genelleme çıktı karşıma.
Erkekler 30 ila 35 yaş arasında bi bocalama evresi yaşıyorlar, mutlaka gözleri bi kayıyo, (allah gözü kayanı şaşı etsin) mutlaka başka bir kadının lafı sözü geçmeye başlıyor eşlerin arasında nedense!
Kendilerine öz güvenleri mi artıyor yoksa evlilikten mi sıkılıyorlar ya da malum yerlerde kabarmalar mı oluyor? anlayamıyorum.
En büyük ablam, eniştem 35 yaşlarına geldiğinde bi anda böyle sorunlar yaşamaya başladı.
Bi küçük ablam eşi 33 yaşına geldiğinde (şu günlerde) sorun yaşıyor.
Benim eşim 30 yaşına geldi ve tırsmaya başladım.:18::18:
Yaştan olmuyorsa evliliğin 5 ila 8. yıllarında da aldatma sorunları çıkabiliyor.
ben mi yanlış düşünüyorum sizin yorumlarınız nelerdir?
Benzer durumu yaşayanlarınız, politik bi yol izleyeniniz var mı?:26:
Son düzenleyen: Moderatör: