• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekleri peşinden koşturma rehberi

Bu kendini güçlü görüp yalnız olan kadınların tesellisi galiba😑 madem bu kadar basit herkes böyle fok balığı ağzıyla gezinsin ortalıkta 😄
Sevgilimin yanında hiç de aciz gibi davranmam, davranamam. Taktik düşünüp 5 üzerinden 3 değer vereyim şımarmasın da diyemem ama biliyorum ki her konuda üzerime titrer, kul köle olacak kadar gurursuz değil ama aşık bana. Olgun erkeklerle (yaş olarak kastetmiyorum) beraber olursanız aradaki farkı görürsünüz.
Yorum olarak sizi alıntıladım çünkü en son siz yazmışsınız ama yorumum genele.
Kendiniz yazmışsınız “olgun erkeklerle” diye ne güzel yazmışsınız “olgun erkek” kısmıda herkesin karsısına çıkmıyor maalesef iki olgun yetişkin insanın birbirine olan iletişimi bellidir.
Fakat ortalıkta “çok güçlü kadın, net kadın” naraları atan erkeklerin mıy ıy ağlak kadınlara yönelip tercih ettiği aşikar. Zaten o erkek tercihiyle de karakterini, kişiliğini göstermis oluyor.

Herkesin hayatını bir film olarak düşünürsek herkes kendi hayatının başrolüdür. Siz kendi hayatınızda figüran olmayı seçerseniz ona göre değer görür ve kolay vazgeçilirsiniz. Hayatımın iplerini kimseye vermedim bugüne kadar, güçlü ve kendime güvenli oldum, beni yaşam tarzımla, hayat görüşümle kabul etmeyip değiştirmeye çalışanları ben hayatımdan çıkardım. Sonuç olarak benim için ailesini silmeyi göze alarak peşimden gelen bir adamla evliyim .

Kendiniz yazmışsınız “olgun erkeklerle” diye ne güzel yazmışsınız “olgun erkek” kısmıda herkesin karsısına çıkmıyor maalesef iki olgun yetişkin insanın birbirine olan iletişimi bellidir.
Fakat ortalıkta “çok güçlü kadın, net kadın” naraları atan erkeklerin mıy ıy ağlak kadınlara yönelip tercih ettiği aşikar. Zaten o erkek tercihiyle de karakterini, kişiliğini göstermis oluyor.
O erkekler olgun olmuyor zaten.
Olsalar da seçimlerini yapmış oluyorlar ve insanları seçimleri belirler. Benim duruşumu etkilemezdi bu durum.

Herkesin hayatını bir film olarak düşünürsek herkes kendi hayatının başrolüdür. Siz kendi hayatınızda figüran olmayı seçerseniz ona göre değer görür ve kolay vazgeçilirsiniz. Hayatımın iplerini kimseye vermedim bugüne kadar, güçlü ve kendime güvenli oldum, beni yaşam tarzımla, hayat görüşümle kabul etmeyip değiştirmeye çalışanları ben hayatımdan çıkardım. Sonuç olarak benim için ailesini silmeyi göze alarak peşimden gelen bir adamla evliyim .
Bana kalırsa bu da çok tehlikeli. Onu bu yaşa kadar getirmiş anne babasını(geniş ailesini) bir kadın için geride bırakacak kadar gözü kör adam, karşısına başka biri çıkınca da sizi(cekirdek ailesini) geride bırakabilir. Dilerim böyle bir sey yaşamazsınız. Şunu da söyleyeyim ben sizin yerinde olsaydım bu tür bir adamı kabul edemezdim. Bir anne ve babamız var ama eş her zaman bulunur.

Gerçekten olası varsa oluyor. Taktikle fln bir yere kadar. Adamın duygusu gerçek değilse gidiyor. Sadece çok bunaltmamak, çok triplenmemel lazım. Kendiniz için de aman biterse biter beni üzen düşünsün kafasında olun. Kendiniz için ama. Emin olun eğer doğru insansa duracaktır

Bana kalırsa bu da çok tehlikeli. Onu bu yaşa kadar getirmiş anne babasını(geniş ailesini) bir kadın için geride bırakacak kadar gözü kör adam, karşısına başka biri çıkınca da sizi(cekirdek ailesini) geride bırakabilir. Dilerim böyle bir sey yaşamazsınız. Şunu da söyleyeyim ben sizin yerinde olsaydım bu tür bir adamı kabul edemezdim. Bir anne ve babamız var ama eş her zaman bulunur.
Olabilir de. Hayatımı olasılıkları düşünerek yaşamadım hiç. Kendine güvenmekten ve güçlü olmaktan kastım da bu. Varlığına her gün şükrettiğim o adam karşısına biri çıkıp da bir daha hiç bir zaman sahip olamayacağı manevi tatmini elinin kenarıyla itip beni silerse arkasından sadece uğurlar olsun derim.

İnsan aşk ve evlilik konusunda önce kendisini tanıyacak, binbir tür tip ve huy var

Back
X