- 20 Temmuz 2019
- 1.562
- 2.848
- 133
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23 yaşındayım size göre küçüğüm evet.Yaşınız küçük sanırım. Blöf falan yapmayın. Boşverin.
her Erkek farklıdır. Karakterini anlayıp ona göre davranmaya çalışabilirsiniz. Ama kendi karakterinizden ödün vermeden. Yani hayatta doğrularınız , kırmızı çizgileriniz herzaman olsun.
Aslında birkac kere annem gibisin lafını duydum ama ne bileyim annesini çok seviyor beni de annesine benzetiyorsa iyi bir şeydir herhalde diye düşünmüştüm demek ki yanlış düşünmüşümBir erkeğin hayatında ona herşeyi feda edebilicek annesi zaten bulunuyor...Bence sizin bunları yapmanız gereksiz karşınızdakine olağan geliyor,,sizin olağan olmayan şeyleri denemeniz gerekir,,herşeyi yapmayın,konuşmayın,heryere gitmeyin az geride durun ama izleyin...
Üzülmeyin daha yaşınız genç sizin yaşınızda bende hatalar yaptım,hepsi deneyim tecrübe oldu bana,şunu bilin aşık olun deliler gibi sevin ama ona dünya senin etrafında dönüyor hissini vermeyin,duygularınızı çok coşkulu göstermeye gerek yok...kendi hayatınıza odaklanan iş,çevre,hobiler,bırakın o sizi izlesin...Aslında birkac kere annem gibisin lafını duydum ama ne bileyim annesini çok seviyor beni de annesine benzetiyorsa iyi bir şeydir herhalde diye düşünmüştüm demek ki yanlış düşünmüşüm![]()
Aslında sormak istediğim şuydu hanımlar;
Instagram'da falan görüyorum da tonlarca Dm alan kızlar var. Işte ne bileyim bütün erkekler onlara kul köle. Nasıl oluyor bu?![]()
Neden sıkı giyin falan gibisinden cümleler kuruyorsun? Koca koca adamlar sanki bebek mi bu haatalansın. Ayrıca hastalanırsa da hastalansın o da onun sorunu. Sıkı giyin , yemeğini yedin mi, erken yat falan filan deme bunları. Bırakacaksın ne hali varsa görecekler :) Bir de nasıl peşimden koştururum bakış açını değiştirmelisin. Çirkin bir istek bence bu. Aslında o kişiyi hiç istemediği halde bir şekilde sürekli onu peşinden koşturup resmen işkence eden narsistler var malesef piyasada. Ama bu onların kendi çirkin düşünce dünyaları değil mi? Siz onlardan olmayın. Fedakarlık da küçük küçük şeyler olabilir ama kendinizi kaybetmeyin olur mu :) SevgilerAslında birkac kere annem gibisin lafını duydum ama ne bileyim annesini çok seviyor beni de annesine benzetiyorsa iyi bir şeydir herhalde diye düşünmüştüm demek ki yanlış düşünmüşüm![]()
Yanlış anlamayın ben de çoğu şeyi bilmiyorum. Yaş çok büyük etki oluşturmuyor çoğu şeyde. Benden daha Olgun olduğunuz konular vardır.23 yaşındayım size göre küçüğüm evet.
Bunların hiçbirini yapmam benimkisi sadece meraktıDm’e mesaj yağmuru gelenler genelde paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Ya güzel yerler gezip güzel güzel fotoğraflar paylaşıyorlar ya da dekolteli fotoğraflar paylaşıyorlar.
Spor sayfalarına yorum yapmak da işe yarıyor futboldan anlıyorsanız. Böyle bir çabam olmamasına rağmen twitterda onlarca kişi takip ediyor sırf futbol sayfalarında takıldığım için.
Yeni mekanlara girmek, oralarda check-in yapmak ya da oralarla ilgili paylaşımlar yapmak da işe yarıyor. Üniversiteye başladığım yaz facebookta hakkımda kısmına üniversitemin adını yazmıştım. Hiç abartmıyorum ağustostan eylül sonuna kadar 150’yi geçik arkadaşlık isteğim olmuştu. (Ne kadar birikecek diye kabul etmiyordum) Böyle şeylerle sosyal medyada ilgi görürsünüz ama bunların hiçbiri mutlu sağlıklı bir ilişki kazandırmaya garanti olmaz.
Maalesef hep karşıma iyiniyetimi sömüren insanlar çıktı İnşallah bundan sonrası güzel olur ❤Yanlış anlamayın ben de çoğu şeyi bilmiyorum. Yaş çok büyük etki oluşturmuyor çoğu şeyde. Benden daha Olgun olduğunuz konular vardır.
Ama bu yaşa kadar çok şey gözlemliyor insan. Blöf genelde arkadaşlık ilişkilerine de zarar veriyor. Bunu iyi biliyorum.
fedakarlık Yaparken dikkatli olun. İyi niyet sömürülmeye çok açık oluyor.
Çabasız, o kızlar çok güzel çok mükemmel olduğu için olmuyor yaniBunların hiçbirini yapmam benimkisi sadece meraktışimdi her parça yerli yerine oturdu teşekkürler
![]()
H2O değil sanırım ben denedim onu, o olmuyor ahahahaAyh formulu buldugunuzda beni de etiketleyiverin kaderdaslar![]()
Içime su serpildiÇabasız, o kızlar çok güzel çok mükemmel olduğu için olmuyor yanisadece kendilerini öyle gösteriyorlar
![]()
Is basa dustu yineH2O değil sanırım ben denedim onu, o olmuyor ahahaha
Ay bu nee Ben nasıl ezberleyeyim bunuuuIs basa dustu yine
EET=(Sx.Gk)+(Td.Za)-Fdk/EIQ
Hadi gene iyisiniz verdim formulu yapiverin gari
Erkekleri elde tutma =(sex.guzellik)+(tatli dil.zeka)-fedakarlik/erkegin iq suAy bu nee Ben nasıl ezberleyeyim bunuuu
Aha nerde hata yaptığımı buldum. Zeki erkek seviyorum benErkekleri elde tutma =(sex.guzellik)+(tatli dil.zeka)-fedakarlik/erkegin iq su
Boluden sonrasi onemli.iq ne kadar dusukse elde tutma orani o kadar artar
Ben de kimsenin peşinden koşmam ama işte koşanlar oluyor görüyoruz. Kadında mi marifet adamda mi bilmiyorum tabi.Bence kafa yapınızı değiştirin. Karşımdaki insanın aşkından ölsem bana ayrılalım dediğinde ısrar etmem ayrılmayalım diye. Evliyim, çocuğum var şu an kocam gelip boşanmak istiyorum dese demem ki evliliğimize bir şans daha verelim, çocuğumuzun hatrı için. Beni istemeyen insanın peşinden koşmam. Blöf yapmayı bırakın. 3 haftalık, 4+5 aylık ikişki diyorsunuz siz kim neden kendisini istemeyeni iknaya çabalasın? Bana da şiir yazan olmadı eksikliğini de hissetmedim. Siz dizilerde gördüğümüz romantik, aşkından dünyaları yıkan tipleri arıyorsunuz sanırım ama onlar gerçek değiller, olmaları da mümkün değil. Gerçekçi olun biraz