- 14 Ekim 2023
- 86
- 29
- 24
-
- Konu Sahibi medinegirginer23
Kadınmış derken??? görüntü mü,hâl ve hareket gibi mi,yoksa kankaya mı bağlıyorsunuz ???Öncelikle şunu baştan söyleyeyim kadınlardan hoşlanmıyorum. Sadece bir erkekle flört ediyorum bir süre geçtikten sonra durduk yere bana karşımdaki kadınmış gibi geliyor ve soğuyorum yıllardır böyle ve kesintisiz her erkekte başıma geliyor.
Sizce bunun sebebi nedir daha önce başına gelen varmı? Gerçekten bu durum çok sinirimi bozuyor
Arkadaş falan değil doğrudan o kişi bir kadınmış gibi geliyorErkekleri bir süre sonra normal arkadaşınızmış gibi mi görüyorsunuz kadından ziyade?
Hayır kankaya falan bağlamıyorum nasıl anlatsam bilemiyorum ama her konuda gözümde kadın rolünü alıyorKadınmış derken??? görüntü mü,hâl ve hareket gibi mi,yoksa kankaya mı bağlıyorsunuz ???
Kuşum Aydın gibi mi görüyosunuz?Hayır kankaya falan bağlamıyorum nasıl anlatsam bilemiyorum ama her konuda gözümde kadın rolünü alıyor
Aksine seçtiklerimin eril enerjileri o kadar yüksekki ama neden böyle oluyor bilmiyorum erkekleri kadın olarak görüyorumÇok dişil enerjisi yükseldi erkeklerin, sanırım doğru adayları seçemediniz
Haklısınız ama gitmekten çok çekiniyorum çünkü çok saçma bir durumun içindeyim ve yıllardır bu böylepsikolojik yardım almalısınız, hayatımda ilk defa "konuştuğum erkekten soğuyorum" durumunu bu şekilde anlatan birini görüyorum.
Hayır doğrudan kızmış gibiKuşum Aydın gibi mi görüyosunuz?
Adam ortama dağlihanogullari gibi girip az sonra kerimcana mi bağlıyor anlamadım.....Hayır kankaya falan bağlamıyorum nasıl anlatsam bilemiyorum ama her konuda gözümde kadın rolünü alıyor
Sizin konuştuğunuz erkeklerin hal ve hareketleri mi kadınca acaba?Arkadaş falan değil doğrudan o kişi bir kadınmış gibi geliyor
Ya sadece konuştuklarıma da özel değil aslında dünyadaki tüm erkekleri kız olarak görüyorum desem yeridirAdam ortama dağlihanogullari gibi girip az sonra kerimcana mi bağlıyor anlamadım.....
Hayır aksine eril enerjileri çok yüksek ama ben sanırım tüm erkekleri kız olarak görüyorum bir düşündüm de şimdiSizin konuştuğunuz erkeklerin hal ve hareketleri mi kadınca acaba?
Çok enteresanAksine seçtiklerimin eril enerjileri o kadar yüksekki ama neden böyle oluyor bilmiyorum erkekleri kadın olarak görüyorum
Hayır aksine eril enerjileri çok yüksek ama ben sanırım tüm erkekleri kız olarak görüyorum bir düşündüm de şimdi
Saçma olucak ama korona döneminde sosyal medyadan biriyle tanışıp flört etmiştim ve sonrasında onun erkek değilde bir kız olduğunu öğrenmiştim acaba bundan da kaynaklı olabilir mi?Çok enteresan
ben kendimi zorluyorum kıl yumağı bu adamları kadın şeklinde hayal edemiyorum,cinsiyetlerini değiştirip kadın olanları bile erkek olarak görüyorum
Tedavi olun bizi çok aşan bir durum bu belki sizin durumunuzun bir adı vardır ,daha kötü olmadan tedavi olmaya bakın hiç normal değilYa sadece konuştuklarıma da özel değil aslında dünyadaki tüm erkekleri kız olarak görüyorum desem yeridir