erkekleri çocuğa ikna etmek - vaji - doğum sigortası

Bu konu bana inandirici gelmedi. Egitimli biri bu kadar detay verip anlatmazdi. Vajinismusum der gecerdi. Masallah her ayrintisini anlatmis konu sahibi. Konudaki kocis sozunu de gordukten sonra hepten itici geldi konu bana. 27 yasindalar bir de sanirsiniz 57 yasindalar. 27 yasinda insanlar daha bekar olanlar var onlar ölsun o zaman. Egitimliler boyle konusursa mahalledeki okumamis fatma teyzelerin 25i asmis kizlara evlenme baskisi yapmasini yadirgamamak lazim

Bu konu bana inandirici gelmedi. Egitimli biri bu kadar detay verip anlatmazdi. Vajinismusum der gecerdi. Masallah her ayrintisini anlatmis konu sahibi. Konudaki kocis sozunu de gordukten sonra hepten itici geldi konu bana. 27 yasindalar bir de sanirsiniz 57 yasindalar. 27 yasinda insanlar daha bekar olanlar var onlar ölsun o zaman. Egitimliler boyle konusursa mahalledeki okumamis fatma teyzelerin 25i asmis kizlara evlenme baskisi yapmasini yadirgamamak lazim

+++++
Girmiyor çıkmıyor kociş vb derken bana da konu bir garip geldi

Şu bebek aşkıyla yanıp tutuşan kadınları anlamıyorum.
Evlenmiş anında bebek olsun bi daha olsun bi daha olsun.
Hiç öyle bir kadın olmadım hormonal mi acaba.

Kardeşlerim adam iyi seks istiyor sevişmek istiyor sabaha kadar
bebe ağlaması, kusmuk, kakalı bez istemiyor neden anlamıyorsunuz?

Bakımsız, kendini salmış, mutsuz depresyonda kadın istemiyor.
Evde kaynana, kayınbaba, kayınço ile aylarca bebek bahanesiyle yaşamak istemiyor.
İyi sevişen ve zevk alan bir kadın istiyor.

Sonra da eşim doğumdan sonra değişti, bana elini sürmüyor diye ağlıyorsunuz.
Erkekler geç olgunlaşır onlar hala şımarık bir bebek gibi.
Anneliği, babalığı olgun olmayan bir erkek yıllarca anlayamaz.
Anlam veremez. Anne depresyona giriyorsa baba da giriyor.
Bunlar kim noluyo diye bunalıma giriyorlar.
O yüzden bencil olmamakta fayda var.
+1

Cinselliği düzene koymadan çocuk yapmayın, evliliğinizin beraberliğinizin keyfini çıkarın, birbirinizin huyuna suyuna alışın, sonra çocuk olsun,
Allah uzun ömür versin ama daha 6 aylık evliyken annemin gazına gelip ilk kızıma hamile kaldım, şimdiki aklım olsa birkaç yıl eşimle zaman geçirirdim, hersey çok yeni olduğu için normal Doğum da yapamadım haliyle, hala içimde uktedir

önce sevişmeyi, cinsellikten zevk almayı öğrenin,
hayatınızı düzene koyun,
sonra kocişinizle boy boy bebişler yaparsınız,
bu ne acele?
ayrıca zaten cinsellikten zevk almayan bir çift için seçebileceğiniz en berbat yöntemle (geri çekilme) korunmaya çalışıyorsunuz, tebrik ederim, 3 kuruşluk keyif en iyi böyle ziyan edilir :olamaz:

Back
X