erkekleri çocuğa ikna etmek - vaji - doğum sigortası

neyil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
69
10
98
Kızlar merhaba biraz uzun olucak ama ben de sorunumu paylaşmak istiyorum.. 1 yıl 3 aylık evliyim 27 yaşındayız eşim de ben de.
Biz evlenmeden önce aa ne şirin falan sevgi pıtırcığı modunda aa 3 çocuk olsun 2 olsun konuşuyorduk bir ara sevgilim sorumluluk istiyo ya falan moduna girdik ve çocuk konusu kapanmış oldu. evlenince tabi aileler de biz de ilk bir yıl en azından gezelim rahatımıza bakalım modundaydık. zaten ben içime girme olayına zarzor alıştım. büyük tartışmalarımız oldu malesef aileler de gördü bildi çok az ama çok büyük şeyler yaşadık yaşamamamız gereken malesef onlar bizi yıktı. yani biraz da birbirimizi çok sevmemize rağmen abartılı tartışmalarımız olduğundan ben hem bebiş isteklerimi bastırıp hem de bir yandan evliliğimiz otursun moduna girdim ama bir yandan kocişimin konuyu açtırmaması gereksiz gerginlikleri beni endişelendirir oldu ve 1 yılın geçmesiyle istemio görünen aileler de bebiş konusu açmaya başladı.
bir diğer sorun ben evlnmeden hemen önce doğum sigortası yaptırdım parasını kendim ödedim kimseyle de paylaşmadım. açıkçası hem biraz korkuğum için iyi bir yerde doğum yapabilmek adına hem de ilerde bize rahatlık olması adına.. eğer söylesem eşim çok kızacaktı engel olacaktı. ama içime de dert oluyordu illa ki söylemem gerekiyordu sonuçta en sonunda ben de çok iyi bir anımızda konuyu açayım kurtulayım dedim. eşimle önce bebiş konusunu ciddi konuşsak mı yaşımız da gidiyor diye konuyu açtım o da 2018 yazı olabilir aslında ama sorumluluk almaktan da korkuyorum kendimi hazır hissetmio gibiyim dedi ben de evliliğimizin oturması konunda endişelerim olduğunu ama yaşımızın da gittiğini 2. çocuk da istiyoruz olcak mı olmıcak mı bilemiyoruz da daha dedim ve sigorta meselesini açtım bu konudan sonra o da çok kızdı tabi ama geçti çok şükür. arada o benim bbaşıma kakıp ona sinirlenicek ama napayım o kadarı olcak artık yani :KK43:
şimdi ise... bebek konusu her zmanki gibi açılmıyor. eğreti olmasın soğumasın diye açmaya korkuyorum biraz da o istemiyor ben istiyorum gibi olmasın ne bilm gururum incinmesin diye sigortaya kızmasın diye de tabi.. geçen bi gezi anında iyiyiz diye tatlı tatlı espri yapıp açayım dedim aşkıım istiyosak sanki yakın zamanda başlamamız mı gerekio sankiii yaramazlık yapmaya falan diye o o kadar gerildi ki neden şimdi açıosun konuyu yeri mi zamanımı sanki karar mı verdik gerildiğimi bilmiomsn aileler istio diye senin sigortanın süresi bitmesin diye çocuk mu yapıcaz ben yazın başlarız dedim belki açma konuyu bilmemne bana demediğini bırakmadı.
bense heyecandan sürekli hamileli bebişli rüyalar görüyorum. o kadar heyecanlanıyorum ki zaten olcak mı olmıcak mı.. bir yandan da mayıs gibi hep hayal ediyordum rahat olur diye düşündüğüm için hem isteyince hemen olmayabiliyor denemeye başlayalım istiyorum..
bu arada tam olarak vajinismus olmasam da ben de hala alışamadım.. ilk zamanlar zorlandım baya koktum ettim tam alıştm derken zevk alamıyorum diye eşim de canım yanıcak diye zaten az istiyen bir erkek onu da anlamıyorum çok tutkulu bir ilişkimiz var aslında ama ben daha çok istiyorum o hep üşengeçlikten artık utanıyorum ama işte dışarı boşalıyoruz falan.. yani şimdi zaten başlasak ancak ben alışıcam da içime boşalcak da vaktini denk getiricez de..
sonuç olarak kızlar napayım nasıl bir yol izleyeyim bilmiyorum..çocuğu sık boğaz etmek istemiyorum kesinlikle oda istesin o heyecanlanıp çocuk istesin istiyorum ama konuyu açıp kendimi ifade dahi edemiyorum. bir de sigorta meselesi aklına gelmesin diye işte.. bir yandan da keşke son anda söyleseydim şu sigorta meselesini şimdi onun yüzünden istiyorum da zannedebilir of ya napıcam ben bi el atıverin kızlar nasıl bir yol izleyeyim ?

Eşinizden gizli iş niye yaptınız onu anlamadım ben ? Bir de süreli bişey yani sonuçta.. elinizde patlayacak gibi doğum sigortası. Adamı rahat bırakın bence çok sık boğaz eden birisi olarak gördüm sizi..

daha eşinle sevişemiyorsun çocuk nasıl doğuracaksın ki? önce bir eşine alışsan. karı koca ilişkisini oturtsan sonra çocuk yapsan daha mantıklı. zaten ilişkiniz oturunca eşini bir şeye ikna etmen gerekmeyecektir. o da anlar artık vaktinin geldiğini..

Bi rahat bırakın adamı.
Biraz akışına bırakılır bazı şeyler, sigorta zamanı geçecek, yaş geçecek diye çocuk yapılmaz.
Yaşınız da 27 yani, nereye gidiyor yaş?
Eşim de zamanında beni çok daralttığı için sinir oluyorum bu konulara, eşinize nasıl baskı kurduğunuzun farkında değilsiniz.

Çok karisik yazmışsınız .cümleler devrik olmuş.ilk önce normal karı koca cinsel yaşantısına uyum sağlayın alisin.sonra bebek düşünürsünüz.evlenmeden dogum sigortası yaptırmanız çok saçma olmuş.daha hamile kalıp kalmayacaginiz meçhul.bu kadar kendinizi sartlamayin.sanki cocuk için evlenmissiniz.bu işler nasip.

Tam olarak neden çocuk sahibi olmak istiyorsunuz?
Ya bir de cinsel hayatınızda oturtamadiginiz bazı şeyler varken çocuk sahibi olmak çok gerçekçi bir yaklaşım değil. her şeyin sizin istediğiniz gibi istediğiniz zamanda olmasını beklemeyin karşınızdaki insanı da düşünün biraz

Yaşınız geçmiyor cnm.. önce kendini ve eşini sıkmayı bırak..

Madem çocuk istiyorsun önce bi kadın doğum uzmanına git.. çocuk düşündüğünüzden bahset.. ben planlı gebelikten yanayım. . Hamile kalmadan 3 ay önce folik asit içilmeli..

Biraz akışına bırak ve eşinin istemesini , evliliğinin oturmasını bekle..

Kociş, bebiş, içime girme olayı kelimeleri beni benden aldı özellikle de sonuncusu. Biri de prezervatife kılıf demişti neyse konu o değil. Bebiş kociş kelimelerinden sonra neden çocuk yapmayı çok istediğiniz anlaşıldı zaten....

Son düzenleme:
Pembiş kurdeleşler falan da önemli

Çocuğu yapmak değil,bakmak zor. Hazır hissetmiyorsa zorlama,bakımını tek başına yapamazsın.

Çocuk sahibi olmayı istemeniz çok doğal. Anne olma arzusu güzel birşey. Ama tek taraflı olmuyor malesef. Bizim durum da sizinkine benziyordu. Ben hiç konusunu açamazdım eşim gerilmesin diye. Çünkü o bana en 2 sene demişti. 2 sene dolmadı daha ama etrafın baskısı, yeni doğan bebekleri sevmeler, etrafta bebeksiz arkadaşı kalmadı filan derken baba olma arzusu geldi bizimkine.
En büyük korkum istemediğimiz için Allah sınar da bebek olmazsa diyeydi. Ama dua ederken diyodum Allahım istemeyen ben değilim bunun üzüntüsünü yaşatma diyordum. Çok şükür yaşatmadı.
Sabırla bekle
Sigorta biterse bitsin. Yaşın da geç değil.
Eşin o bebeği istemedikten sonra özelde yapsan ne yapmasan ne. Huzur önemli. Birlikte istemek o heycanı yaşamak önemli

Kızlar merhaba biraz uzun olucak ama ben de sorunumu paylaşmak istiyorum.. 1 yıl 3 aylık evliyim 27 yaşındayız eşim de ben de.
Biz evlenmeden önce aa ne şirin falan sevgi pıtırcığı modunda aa 3 çocuk olsun 2 olsun konuşuyorduk bir ara sevgilim sorumluluk istiyo ya falan moduna girdik ve çocuk konusu kapanmış oldu. evlenince tabi aileler de biz de ilk bir yıl en azından gezelim rahatımıza bakalım modundaydık. zaten ben içime girme olayına zarzor alıştım. büyük tartışmalarımız oldu malesef aileler de gördü bildi çok az ama çok büyük şeyler yaşadık yaşamamamız gereken malesef onlar bizi yıktı. yani biraz da birbirimizi çok sevmemize rağmen abartılı tartışmalarımız olduğundan ben hem bebiş isteklerimi bastırıp hem de bir yandan evliliğimiz otursun moduna girdim ama bir yandan kocişimin konuyu açtırmaması gereksiz gerginlikleri beni endişelendirir oldu ve 1 yılın geçmesiyle istemio görünen aileler de bebiş konusu açmaya başladı.
bir diğer sorun ben evlnmeden hemen önce doğum sigortası yaptırdım parasını kendim ödedim kimseyle de paylaşmadım. açıkçası hem biraz korkuğum için iyi bir yerde doğum yapabilmek adına hem de ilerde bize rahatlık olması adına.. eğer söylesem eşim çok kızacaktı engel olacaktı. ama içime de dert oluyordu illa ki söylemem gerekiyordu sonuçta en sonunda ben de çok iyi bir anımızda konuyu açayım kurtulayım dedim. eşimle önce bebiş konusunu ciddi konuşsak mı yaşımız da gidiyor diye konuyu açtım o da 2018 yazı olabilir aslında ama sorumluluk almaktan da korkuyorum kendimi hazır hissetmio gibiyim dedi ben de evliliğimizin oturması konunda endişelerim olduğunu ama yaşımızın da gittiğini 2. çocuk da istiyoruz olcak mı olmıcak mı bilemiyoruz da daha dedim ve sigorta meselesini açtım bu konudan sonra o da çok kızdı tabi ama geçti çok şükür. arada o benim bbaşıma kakıp ona sinirlenicek ama napayım o kadarı olcak artık yani :KK43:
şimdi ise... bebek konusu her zmanki gibi açılmıyor. eğreti olmasın soğumasın diye açmaya korkuyorum biraz da o istemiyor ben istiyorum gibi olmasın ne bilm gururum incinmesin diye sigortaya kızmasın diye de tabi.. geçen bi gezi anında iyiyiz diye tatlı tatlı espri yapıp açayım dedim aşkıım istiyosak sanki yakın zamanda başlamamız mı gerekio sankiii yaramazlık yapmaya falan diye o o kadar gerildi ki neden şimdi açıosun konuyu yeri mi zamanımı sanki karar mı verdik gerildiğimi bilmiomsn aileler istio diye senin sigortanın süresi bitmesin diye çocuk mu yapıcaz ben yazın başlarız dedim belki açma konuyu bilmemne bana demediğini bırakmadı.
bense heyecandan sürekli hamileli bebişli rüyalar görüyorum. o kadar heyecanlanıyorum ki zaten olcak mı olmıcak mı.. bir yandan da mayıs gibi hep hayal ediyordum rahat olur diye düşündüğüm için hem isteyince hemen olmayabiliyor denemeye başlayalım istiyorum..
bu arada tam olarak vajinismus olmasam da ben de hala alışamadım.. ilk zamanlar zorlandım baya koktum ettim tam alıştm derken zevk alamıyorum diye eşim de canım yanıcak diye zaten az istiyen bir erkek onu da anlamıyorum çok tutkulu bir ilişkimiz var aslında ama ben daha çok istiyorum o hep üşengeçlikten artık utanıyorum ama işte dışarı boşalıyoruz falan.. yani şimdi zaten başlasak ancak ben alışıcam da içime boşalcak da vaktini denk getiricez de..
sonuç olarak kızlar napayım nasıl bir yol izleyeyim bilmiyorum..çocuğu sık boğaz etmek istemiyorum kesinlikle oda istesin o heyecanlanıp çocuk istesin istiyorum ama konuyu açıp kendimi ifade dahi edemiyorum. bir de sigorta meselesi aklına gelmesin diye işte.. bir yandan da keşke son anda söyleseydim şu sigorta meselesini şimdi onun yüzünden istiyorum da zannedebilir of ya napıcam ben bi el atıverin kızlar nasıl bir yol izleyeyim ?
Önce cinsel sorunlarınız için bir vajinismus uzmanı doktor bulun, eşin evlilikteki cinsel tatminsizlikten ve bu şaka yollu söyledim, espirisine söyledim gibi şeylerden rahatsız olmuş olabilir. Artık bu konuyu kapat ve birlikte en iyi şekilde vakit geçirmeye bak. İş yeri sorunlarını dinle, sofralar hazırla vb adam iyi bir evlilik yaptığına ikna olsun ve tabi tatiller geziler ayarla ki bu sorunlar unutulsun çözüme odaklanılsın. Adam mutsuz gibi geldi bana.

Şu bebek aşkıyla yanıp tutuşan kadınları anlamıyorum.
Evlenmiş anında bebek olsun bi daha olsun bi daha olsun.
Hiç öyle bir kadın olmadım hormonal mi acaba.

Kardeşlerim adam iyi seks istiyor sevişmek istiyor sabaha kadar
bebe ağlaması, kusmuk, kakalı bez istemiyor neden anlamıyorsunuz?

Bakımsız, kendini salmış, mutsuz depresyonda kadın istemiyor.
Evde kaynana, kayınbaba, kayınço ile aylarca bebek bahanesiyle yaşamak istemiyor.
İyi sevişen ve zevk alan bir kadın istiyor.

Sonra da eşim doğumdan sonra değişti, bana elini sürmüyor diye ağlıyorsunuz.
Erkekler geç olgunlaşır onlar hala şımarık bir bebek gibi.
Anneliği, babalığı olgun olmayan bir erkek yıllarca anlayamaz.
Anlam veremez. Anne depresyona giriyorsa baba da giriyor.
Bunlar kim noluyo diye bunalıma giriyorlar.
O yüzden bencil olmamakta fayda var.

Doğum sigortası birlikte alınacak bir karardır ya. Çok erken olmuş ayrıca vajinismusu yenmeden, cinselliği tatmadan çocuk yapmayı eşinizi geçtim sizin istememeniz lazım. Bir erkeğe çok istemedikten sonra ne kadar istesem de babalık şansı vermem ben. Zaten bana göre çok büyük bir sorumluluk.

Canım ben ailelerin, arkadaşlarının ve bir çok insanın sana söylemediklerini söyleyim.
Evlat dünyanın en güzel duygusu. Üstüne hissedilecek tek bir güzellik daha olduğuna inanmıyorum. Kokusu cennet kokusu, gülüşü aşk..
Bunları herkes biliyor zaten, şimdi bunları bir kenara koy.
Bir yandan da, aşırı sorumluluk, aklına eseni yapamamak demek.
Seni ruh hastası edecek kadar uykusuz ve yorgun geçen, çoook uzun süren günler geceler demek.
Bitmek bilmeyen anıra anıra ağlamalar demek.
Her daim ağrıyan kollar bacaklar demek.
Herşeyden önce bebişini düşünmek demek.
Aldığın nefesi bile bebeğine göre ayarlamak demek.
Eşinin dediği gibi be sigortaya ne ailelere göre olacak iş değil.
Üstelik daha evliliğiniz çok çok yeni.
Oturmayan şeyler var, sen de demişsin.
Senin şuan eşine bir ihtiyacın varsa, çocuktan sonra bin oluyor o ihtiyaç.
İstemeden baskıyla olursa yanında olur mu, iknayla olucak şey mi bu? Değil..
Evlat gerçekten tarifsiz, Allah isteyene, bakabilecek olana nasip etsin.
Amaa, sevgi pıtırcığından ibaret değil..
Bunları iyi düşün.
Aileler kaç gün yanında olur.
En çok kendine güven .Çocuk her daim genel de anneye kalır. Baba bile bir yere kadar bakabilir çocuğa.
Gece kalkıp emziremez sonuçta gibi..
Uzunnn uzun yazdım sana, bir otur bunları düşün.
Eşine bence sor bana çok destek olman lazım diye konus karar verdiğinizde .
Israr etme teklif etme, gençsin daha.
Daha ne anlatayım :)

Hersey hallolur ve o mutlu aileye cocuk gelir. Evlendik e ben istiyorum yas da gecmesin gerisi beni ilgilendirmiyor diye degil... esinizin istemesi onemli degil mi sence? Benim esim cocuk diye tuttursa gitse sigorta bile yasma
Ben daha da istemezdim acikcasi.

1 yıl gezelim tozalım birbirimize alışalım demişsin

1 yılda nereyi gezdiniz eşinle?

1 yılda eşine alışabildin mi? yazdığın kadarıyla sorunların var

1 yılda neleri aştınız? karşılıklı konuşamıyorsunuz daha yazdıklarından çıkan sonuç bu

27 ne için geç? sen şimdi 1.yi yapsan da yetmeyecekki sana 2. ne zaman olacak diyeceksin

eşinle sorunların var, cinsellikle ilgili sorunların var daha bunları düzeltmeden neden çocuk istiyorsun. çocuk büyülü bir şey değilki bütün sorunlarınız senin hamile kalmanla düzelsin

bir de ilk defa okudum daha evlenmeden önce doğum sigortası yaptıranı pess

Back
X