- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
valla haklısınYa çok şey istemiyoruz ki iki güzel söz yeteerr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla haklısınYa çok şey istemiyoruz ki iki güzel söz yeteerr
Sana noldu kuzum, seninkinin türü de camis olduguna gore pek ic açıcı degil ama anlat sen yinede :)
Zaman geçsede başıma gelcekleri hep beraber görsek
Yemege gitmek için yer arıyordun karar verdin mi
Normal biri cikmadi derken?Benim karsima hic normal biri cikmadgi icin bol bol anlatırım artik
Tam bu sefer olcak diyorum gercekten etkileniyorum filan adamlar ya cok caliskan ckiyor ya da borc bataginda ben oleyim en iyisi oleyim sansim yolNormal biri cikmadi derken?
Kiz anlatsanaa hadiii
Bu bile bazi hödüklere o kadar agir geliyo kiYa çok şey istemiyoruz ki iki güzel söz yeteerr
lokmada kahvaltı çok güzel olur obaya hiç gitmedim nedenseAhahahha
Gezi icin baska bir gun maşukiyeye
Yemek icinde lokma ve oba arasinda kararsiz kaldim canim
Saydirmak bizim isimiz zaten tatlim ayipsiniyi olmuş ama bu topic arada gelip saydırır saydırır giderim olmaz mı
Saydirmak bizim isimiz zaten tatlim ayipsin
Arkandayiizz
Fotograflarina baktigim kadariyla lokma daha samimi geldi bana oraya gideriz buyuk ihtimallokmada kahvaltı çok güzel olur obaya hiç gitmedim nedense
Benim sevgilimde camış sayilir yasen niye dertlisin seninki de mi camış yoksa
havalar soğumadan güzel bi gün geçirirsinizFotograflarina baktigim kadariyla lokma daha samimi geldi bana oraya gideriz buyuk ihtimal
1 ay sonra cikicaz amahavalar soğumadan güzel bi gün geçirirsiniz
ekimde soğumaz heralde gerçi erkeklere güven olmadığı gibi havalarada güvenilmiyor1 ay sonra cikicaz ama
İnsallah havalar cok sogumamis olur
Staja yeni basliycam cunku
Kiz deme oyleTam bu sefer olcak diyorum gercekten etkileniyorum filan adamlar ya cok caliskan ckiyor ya da borc bataginda ben oleyim en iyisi oleyim sansim yol
Benim sevgilimde camış sayilir ya
Bir kiz arkadasi var onunla gorusmeni istemiyorum dedim 40 takla atti iletisimini koparmamasi icin
Ne dediysem dönmedi fikrinden
Ayrilik noktasina bile geldim ama o vazgecirdi hep
Onunla gorusturucem seni gordugunde de ayni fikirde olursan soz gorusmiycem daha dedi. Bizde boyle karar verdik
Kizla pek gorusmuyolar zaten kiz baska bir sehirde
Ama olsun yine de bu o kizla gorusmesi anlamina gelmez dimii
Balik burcu mu?Ben de geldim 4 yılı aştı benim çocuğum büyüdü kocaman oldu ama hala askere yollayamadık bazı şeyleri geç algılıyoruz bir de çok hayalperest iliskimiz pek monoton bulustugumuz zamanlarimiz da aksine hep bi aksiyon benim bebeğim bir de aşırı öfkeli ve alıngandır bu huyunu duzeltemedim bir turlu ( bana karsı değil çevresine karşı)