- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim:) bi de beyfendi beyaz tenli kizlardan hoslanirmis bana kışın ortasinda demesin mi rengin daha da acilmiyo mu diye resmen onun icin bi hatayım
Aynen gittim sacimi kestirdim konusmadi bile benimle_Nicomedia_ .!.:Yok artık ya benimki doğal seviyor. Ben açık kumralım. Geçen saçlarımın uçlarını kızıl yaptım ona bile kızdı neden istemediğim şeyleri yapıyorsun diye
ben de bu kız arkadaşlar yüzünden ayrıldım bacım. vallaha heriften de soğudum lanet gitsin yaaaaActigin topik bile erkeklerle alakali diyen arkadaslarimi duyuyorum burdan
Eee napalim birazda erkekleri cekistirelim ama dimi
Evli olanlar eslerini, sevgili olanlarda sevgililerini anlatsin madem
Benimkinden baslayayim ben anlatmaya...
Benimki tam bir hödüktü, romantizmden zerre caktigi yoktu ama yavas yavas benim hamur sekil almaya basliyo sanki
2 aylik sevgiliyiz ama su ana kadar tartistigimiz tek konu onun kiz arkadasi
En sonunda sizi tanistiricam o zaman karar verirsin dedi anca oyle susturdu beni
Bu erkekler niye boylee
Kusursuz iliskisi olan var mi?
Hani hic sorunumuz yok diyen?
Sizin sorunlariniz neler?
sorunumuz çok birbirine benziyor romeom yalnız seninkinin tavrına can kurban. benimki asla seni bu kızlarla tanıştırayım demediği gibi kesinlikle kızlarla görüşmekten vazgeçmiyor bu konu yüzünden 6 ay ayrı kaldık çok özlemiştim dayanamadım barıştım, ama yine çok yakın zamanda başka bir kızla tarih tekerrür etti. birde facede etiketlemiş kızı gözüme sokar gibi. kıyamet kopunca da değerli bir arkadaşım anlamanı beklemiyorum diye bir cevap aldım ve bitirdim birdaha başlamamak üzereTek kiz arkadasi oymus
Kendinden 1 yas buyukmus
Sevgilisi varmış
Oyle sey olmasi imkansızmış
Bulustugumuzda ben kiza haksizlik yaptigimi anliycakmisim
Falan filan iste
Ama kiz bize nispet yapiyor fakat beyfendi bunu goremiyor bizim de sorunumuz bu
Ay yorumlarina cok guldumTesekkur eder"_Nicomedia_, post: veya t0379, member: 502281"]Neden
HaKC rlıortasında QUOTE]
Tesekkur ederim:) bi de beyfendi beyaz tenli kizlardan hoslanirmis bana kışın ortasinda demesin mi rengin daha da acilmiyo mu diye resmen onun icin bi hatayım
Dedigi şeye bak hadsizsorunumuz çok birbirine benziyor romeom yalnız seninkinin tavrına can kurban. benimki asla seni bu kızlarla tanıştırayım demediği gibi kesinlikle kızlarla görüşmekten vazgeçmiyor bu konu yüzünden 6 ay ayrı kaldık çok özlemiştim dayanamadım barıştım, ama yine çok yakın zamanda başka bir kızla tarih tekerrür etti. birde facede etiketlemiş kızı gözüme sokar gibi. kıyamet kopunca da değerli bir arkadaşım anlamanı beklemiyorum diye bir cevap aldım ve bitirdim birdaha başlamamak üzere
Gecen gun ona sarilirken bile aklima o kiz geldiben de bu kız arkadaşlar yüzünden ayrıldım bacım. vallaha heriften de soğudum lanet gitsin yaaaa
Seni guldurduysem ne mutlu:) Allah kimseyi ayirmasin :) bizim tipimiz her seyimiz ayni hatta boyumuz da ayni topuklu da giyemiyorum gogsum olmasa ayni beden bile giyicez dusun yani dun bi ceket aldim insalah uzerine konmazsin dedim o bana buyuk olur demesin miAy yorumlarina cok guldum
Havuzda senden baska kiz olmamasi
Rengin daha da acilmiyo mu falan
Odunlar modunlar ama napalim yani,rabbim ayirmasin