• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekleri büyüleyen Afrodizyak Parfümler

ya kızlar bitane parfüm varadı este aluder bali dream çiçek kokusu ama bi koku bu kadar güsel ve hoş kokar öle bayıcı bi koku değil böle nasıl desem kokladığımda kendimden geçiyorum tam bir kadın kokusu deneyen varmı? bide bu parğüm heryerde yok galiba baktım internetten ama bi kaç sitede vardı.

Dolce Gabbana The One harika bir kokuymuş bugün denedim görümceme hediye almak için kokladım bayıldım çok beğendim eşim de çok beğendi :jeyyar:

alt notasında vanilya var orta notalarda da yasemin

kesinlikle büyüleyici bir kokudur.hem de herkesi kadın erkerk farketmeden.koklayan herkesin sorduğu bir parfüm pudralı ve çok kalıcı.bayanssulusmile

bir de unutmadan kızlar ysl cinema bu parfümde erkekleri etkiliyormuş ve çok kullananı yok weekend,ruch ya da amor amor gibi 3 kişişden biri gibi kokmuyor farklı oluyorsunuz.bayanssulusmile

hicpotenic poison yeni aldım kokusu hoşuma gitmedi tavsiye üstüne almıştım oysa ki
kullandıklarım bunlar armani diamonds ,nina ricci ve amor amor en güzel ve en kalıcı parfümler tavsiye ediyorum

Hipnotic poision koluma sıktım ve tanıdığım herkese koklattım. Kimse aman da aman ne güzel kokuymuş demedi. Hımm iyi bilmem filan dediler. Özellkle erkeklerde kesinlikle afrodizyak etki yapmadığını söyleyebilirim. Oysa ki cheriyi sıktığımda bile koklarken içime giriyordu herkes. Hele sevgilim bayılıyordu. O da hipnotic poision ı pek beğenmedi.
Rici rici yi de ben denedim dün. Kimseye koklatmadım ama kendi adıma beğenmediğimi söyleyebilirim. Umduğum gibi değildi diyelim.

parfumeri sektorunde calısan bi erkek dedikı... gucci rush ve hypnotıc poıson begenen erkeklere artık amele dıyoruz... baska parfum tanımayan tıpler.. o kadar guzel olan başsa parfumler varkı... o bahsettıgım kısı sunları tavsıye etti.. bulgari jasmin noir.. versace christal noir... givenchy absouletly irresistble.. armani code...

Bence o arkadaş amelenin ta kendisi. Her insanın farklı zevkleri vardır. Giyimde, makyajda vs. olduğu gibi. O arkadaş foruma şöyle bir bakarsa herkesin tek bir parfümde tamam hepimiz bunu beğeniyoruz diye ortak karara varmadıklarını, birine harika gelen parfümün diğerine itici geldiğini görür. Tabi onun burdakileri okumasına gerek bile olmaması lazım malum işi parfüm bunu bilmesi gerekir. Üstelik bulgari ve irresistble gucci rush dan daha çok kullanılan parfümler artık o parfümerinin neresinde çalışıyorsa.. Eğer insanlara seçimlerinden dolayı amele diyebiliyorsa o arkadaş bu sözcük tamda onu anlatıyor demektir..

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir bilgiyi paylaşmak isterim kaydirigubbakcemile2
bu seneki değerlendirmede en beğenilen parfümler aşağıdaki şekildeymiş, paylaşmak istedim sositososito

Kadın parfümleri..

Lancome, Hypnose Senses. Fiyatı 171 TL
Si Lolita de Lolita Lempicka. Fiyatı 203 TL
La Prairie Life Threads Gold edt. Fiyatı 212 TL
Estee Lauder, Sensuous. Fiyatı 206 TL
Versace, Bright Crystal. Fiyatı 225 TL
Clinique, Happy yılbaşına özel 30 ml. Fiyatı 39 TL
Armani, Idole d’Armani. Fiyatı 227 TL
Givency Ange ou Demon Le Secret. Fiyatı 212 TL
Loewe, Loco Loewe. Fiyatı 209 TL
Calvin Klein, Euphoria. Fiyatı 225 TL
Chanel, Coco Mademoiselle. Fiyatı 270 TL
Sisley, Eau de Sisley. Fiyatı 198 TL
Armani Diamonds Elle. Fiyatı 157 TL
Burberry The Beat. Fiyatı 185 TL
D&G 3 Limperatrice edt. Fiyatı 149 TL
Yves Saint Laurent Parisienne. Fiyatı 180 TL
Charel Scarlett. Fiyatı 119 TL
Costume National Scent 21. Fiyatı 218 TL
Armani Code. Fiyatı 179 TL
Guerlain Idylle. Fiyatı 306 TL
Loewe Quizas Quizas Quizas Edt. Fiyatı 179 TL

Ben bunların içinde Armani, Idole d’Armani zarif, sexsi ve oldukça etkili diye düşünüyorum kullanıyorum tenime çok yakıştığını düşündüğüm bir koku, denemeyenler varsa tavsiye ederim. opuyorumnanaktan

hypnotic çok ağır bence ben yanımdan bvi bayan geçince öfff diyorum çok ağır kokuyor ya:S naomiyi çoğu erkek beğeniyor bence de çok güzel bi koku..yerimseniben

Donna Karan New York red delicious woman dehşet artı sexy koku!!! sewgilimde bayılıyor.. dpde warmdıır die sordum ama kmseden ses ckmadı!!!

chanel no5 çok kadınsı teninize sürüyorsunuz ama giysilerinizde bi hafta kalıyor kokusu yasemin kokusu ağır basıyo günlük kullanım için biraz ağır ama özel günler için çok güzel

Estee Lauder, Sensuous çiçek gibi kokuyor, hoş tatlı.. ama yazın en güzeli bile çok kullanılamıyor parfümlerin, ağırlaşıyor sanki koku, parfüm yaz işi değil bence, ayy sonbahar gelse de parfümlerimi sıksaam özledim yahuuu..

nina ricci premier jour aldım opuyorumnanaktan
enfes bir koku,ağır değil ama çok kalıcı bayanssulusmile
sürdüğümde eşim misler gibi kokuyosun der yerimseniben
tavsiye ederim arkadaşlar

armani code,bvlgari jasmin noir,narcisso roidguez,escada magnetism,britney spears midnight fantasy,chanel coco..
bunlar benim en çok iltifat alan parfümlerim..

Back