• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERKEKLER VE KADINLAR

melekizzzzzki

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2022
56
42
18
28
Merhaba kızlar sizi bugünden itibaren kadınları ve erkekleri ayıran ince noktaları alacağım . 1 erkekler ihanet ettikleri zaman kadınlara karşı herzaman geçerli bir bahaneleri vardır. Ama kadın erkeğe zorunlu sebeplerden dolayı ihanet ettti zaman asla kabul etmezler ve sizi bir o.... olarak görürler. Sizce bunun doğrusu nedir ?

Zorunlu sebeplerden dolayı diye kadın olsun erkek olsun öyle birşey yok... Bu bir bahane ben ihaneti hertürlü iki taraftada eşit görüyorum sonuçları ve sebepleri herne olursa olsun karakter meselesi...
Güncelleme

son zamanlarda şu var sinir kontrolu olmayan erkekler tarafından beni aldattı diye öldürülen kadın cinayetleri var erkekler manyaklık seviyesine geçip cana kastediyor.. Kadınlarda böyle birşey söz konusu değil ...

Merhaba kızlar sizi bugünden itibaren kadınları ve erkekleri ayıran ince noktaları alacağım . 1 erkekler ihanet ettikleri zaman kadınlara karşı herzaman geçerli bir bahaneleri vardır. Ama kadın erkeğe zorunlu sebeplerden dolayı ihanet ettti zaman asla kabul etmezler ve sizi bir o.... olarak görürler. Sizce bunun doğrusu nedir ?
Namussuzluğun ahlaksızlığın zorunlu sebebi olmaz

Siz kimsiniz ki 😂😂

Bu arada ihanetin zorunlu sebebi nasıl oluyor onu da anlamadım. Hayatınızdaki erkeği aldatmanız için biri kafanıza silah mı dayadı?

Pardon da hangi engin bilginize dayanarak bu kanıya ulaştınız? Hayatınızda kaç erkeği aldattiniz mesela? Benim ev arkadaşımin aynı anda idare ettiği lise yıllarından kalma iki flörtü ayni şehri kazanıp eve çıktı,sonradan tabii ki ikisinin de bu kızla sevgili olduğu ortaya çıktı. Biri yillarca peşinde koştu 'bu olayı unutalım,herşeyi bırakıp xy ülkesine tasinalim' diye:) böyle kaç tane örnek var, baska kocaya kaçan karılarını erkekler affediyor, Tv'de görüyoruz. Benim çevremde de çok örnek var boynuz yiyip devam etmek isteyen erkeklerle ilgili. Ne saçma bir genelleme.

Back