- 14 Nisan 2016
- 2.699
- 1.137
-
- Konu Sahibi aytenlikadinlar
Ayrıldık ve ayrıları daha şurda 2 gün oldu ben helak olmuş ama o gününü gün ediyor. Kadınlara karşı olan zaafı aldatması ve yalanları yüzünden bitirdim. Bitirme nedenlerimi sıralarsak;
bana hataları neler onu da yazayım kızlar kendisi araç tamir ustası ve hataları;
1: gece 11 de müşteriye araç bırakmaya gidiyorum deyip 3 e kadar eve gelmemesi ve aramaması
2: 1 günlük ayrılığımızda başka bir kadınla hemen aldatması ve ben bunu sonradan ortaya çıkarışım
3: arkadaşıma gidiyorum orada kalacam deyip ben gece 12 de 5 defa görüntülü arayıp açmayışı ve 2 de ne oldu neden aradın yazışı
4: ben araba tamire gidiyorum arkadaşımın deyip te ben 50 sefer aradım açmadı açıklaması telefon arabada kalmış
5: arkadaşlarla içicem deyip yine ben arayıp açmadı ve gece 2 de arkadaşı beni arayıp sızdı benim evimde uyudu deyişi
ve daha aklıma gelmeyen hataları.
Yok canım diğer konusunu biliyorum. Başka nickleydi benim dediğim.Konu acmisti annem erkek arkadasini istemiyordu dovup sovmesi yok biri sadece kotu kadinlara karsi zaafi var demisti
:) hatırlayanlar bile oldu aynen sonunda farkettim uçkuruna düşkün olduğunu ve ben ona bir kez bile yanlış yapmamışken
Erkeklerin jeton sonradan düşer üzülürler ama ondan önce rahatça yapamadıklarını yaparlar sonra yavaş yavaş pişmanlık başlarAyrıldık ve ayrıları daha şurda 2 gün oldu ben helak olmuş ama o gününü gün ediyor. Kadınlara karşı olan zaafı aldatması ve yalanları yüzünden bitirdim. Bitirme nedenlerimi sıralarsak;
bana hataları neler onu da yazayım kızlar kendisi araç tamir ustası ve hataları;
1: gece 11 de müşteriye araç bırakmaya gidiyorum deyip 3 e kadar eve gelmemesi ve aramaması
2: 1 günlük ayrılığımızda başka bir kadınla hemen aldatması ve ben bunu sonradan ortaya çıkarışım
3: arkadaşıma gidiyorum orada kalacam deyip ben gece 12 de 5 defa görüntülü arayıp açmayışı ve 2 de ne oldu neden aradın yazışı
4: ben araba tamire gidiyorum arkadaşımın deyip te ben 50 sefer aradım açmadı açıklaması telefon arabada kalmış
5: arkadaşlarla içicem deyip yine ben arayıp açmadı ve gece 2 de arkadaşı beni arayıp sızdı benim evimde uyudu deyişi
ve daha aklıma gelmeyen hataları.