- 7 Ağustos 2019
- 56
- 9
- 31
-
- Konu Sahibi aytenlikadinlar
Annen haklıymış değil mi? Boşu boşuna üzdün kadınıAyrıldık ve ayrıları daha şurda 2 gün oldu ben helak olmuş ama o gününü gün ediyor. Kadınlara karşı olan zaafı aldatması ve yalanları yüzünden bitirdim. Bitirme nedenlerimi sıralarsak;
bana hataları neler onu da yazayım kızlar kendisi araç tamir ustası ve hataları;
1: gece 11 de müşteriye araç bırakmaya gidiyorum deyip 3 e kadar eve gelmemesi ve aramaması
2: 1 günlük ayrılığımızda başka bir kadınla hemen aldatması ve ben bunu sonradan ortaya çıkarışım
3: arkadaşıma gidiyorum orada kalacam deyip ben gece 12 de 5 defa görüntülü arayıp açmayışı ve 2 de ne oldu neden aradın yazışı
4: ben araba tamire gidiyorum arkadaşımın deyip te ben 50 sefer aradım açmadı açıklaması telefon arabada kalmış
5: arkadaşlarla içicem deyip yine ben arayıp açmadı ve gece 2 de arkadaşı beni arayıp sızdı benim evimde uyudu deyişi
ve daha aklıma gelmeyen hataları.
evet haklıymış adam benden ayrılmış ayrılmamış umrunda bile değilAnnen haklıymış değil mi? Boşu boşuna üzdün kadını
bir de biz aynı apartmandayızErkekler üzülür hem de çok ama 3 ay sonra üzülür. Sen kendini acılara bağlarsın, kahrolursun ölürsün bitersin sonra ayağa kalktığın an erkek oluşumu başlar ağlamaya
Kusura bakma ama zaten birlikteyken de çok umursamıyordu.evet haklıymış adam benden ayrılmış ayrılmamış umrunda bile değil
Senin sanki başka üyeliğin vardı değil mi? Konun çok tanıdık.bir de biz aynı apartmandayız
evet haklıymış adam benden ayrılmış ayrılmamış umrunda bile değil
adam seni zaten sevmemişki, neden üzülsün:)Ayrıldık ve ayrıları daha şurda 2 gün oldu ben helak olmuş ama o gününü gün ediyor. Kadınlara karşı olan zaafı aldatması ve yalanları yüzünden bitirdim. Bitirme nedenlerimi sıralarsak;
bana hataları neler onu da yazayım kızlar kendisi araç tamir ustası ve hataları;
1: gece 11 de müşteriye araç bırakmaya gidiyorum deyip 3 e kadar eve gelmemesi ve aramaması
2: 1 günlük ayrılığımızda başka bir kadınla hemen aldatması ve ben bunu sonradan ortaya çıkarışım
3: arkadaşıma gidiyorum orada kalacam deyip ben gece 12 de 5 defa görüntülü arayıp açmayışı ve 2 de ne oldu neden aradın yazışı
4: ben araba tamire gidiyorum arkadaşımın deyip te ben 50 sefer aradım açmadı açıklaması telefon arabada kalmış
5: arkadaşlarla içicem deyip yine ben arayıp açmadı ve gece 2 de arkadaşı beni arayıp sızdı benim evimde uyudu deyişi
bir de biz aynı apartmandayız
hayır yok tek buSenin sanki başka üyeliğin vardı değil mi? Konun çok tanıdık.
oturup düşününce evetKusura bakma ama zaten birlikteyken de çok umursamıyordu.
Ayrıldık ve ayrıları daha şurda 2 gün oldu ben helak olmuş ama o gününü gün ediyor. Kadınlara karşı olan zaafı aldatması ve yalanları yüzünden bitirdim. Bitirme nedenlerimi sıralarsak;
Ayrıldık ve ayrıları daha şurda 2 gün oldu ben helak olmuş ama o gününü gün ediyor. Kadınlara karşı olan zaafı aldatması ve yalanları yüzünden bitirdim. Bitirme nedenlerimi sıralarsak;