- 7 Ağustos 2019
- 56
- 9
- 31
-
- Konu Sahibi aytenlikadinlar
sevgili iken böyle yapanNeyi soruyorsun arkadaşım buz gibi aldatılıyormuşsun işte. Hala neyi anlamaya çalışıyorsun kiilk defa dogru bi sey yapıp bitirmişsin. Arkasında dur. Kurcalama. Her erkek bir değil ayrıca. Umarım doğru düzgün birini bulursun. Bu tuhaf insan kılıklıdan da uzak dur. Belanı arama
Mis gibi kendin veriyorsun cevapları. Uzak dur. Dediğim gibi belanı aramasevgili iken böyle yapan
Sen sevmediğin biri için ağlar mıydın? O niye ağlasın?Ayrıldık ve ayrıları daha şurda 2 gün oldu ben helak olmuş ama o gününü gün ediyor. Kadınlara karşı olan zaafı aldatması ve yalanları yüzünden bitirdim. Bitirme nedenlerimi sıralarsak;
bana hataları neler onu da yazayım kızlar kendisi araç tamir ustası ve hataları;
1: gece 11 de müşteriye araç bırakmaya gidiyorum deyip 3 e kadar eve gelmemesi ve aramaması
2: 1 günlük ayrılığımızda başka bir kadınla hemen aldatması ve ben bunu sonradan ortaya çıkarışım
3: arkadaşıma gidiyorum orada kalacam deyip ben gece 12 de 5 defa görüntülü arayıp açmayışı ve 2 de ne oldu neden aradın yazışı
4: ben araba tamire gidiyorum arkadaşımın deyip te ben 50 sefer aradım açmadı açıklaması telefon arabada kalmış
5: arkadaşlarla içicem deyip yine ben arayıp açmadı ve gece 2 de arkadaşı beni arayıp sızdı benim evimde uyudu deyişi
ve daha aklıma gelmeyen hataları.
Konu acmisti annem erkek arkadasini istemiyordu dovup sovmesi yok biri sadece kotu kadinlara karsi zaafi var demistiSenin sanki başka üyeliğin vardı değil mi? Konun çok tanıdık.
tamam aynı hesap eski konulara bakarsan aynısı tek hesabım var ve aynı konuları açtımKonu acmisti annem erkek arkadasini istemiyordu dovup sovmesi yok biri sadece kotu kadinlara karsi zaafi var demisti
:) hatırlayanlar bile oldu aynen sonunda farkettim uçkuruna düşkün olduğunu ve ben ona bir kez bile yanlış yapmamışkenBu adam şey değil mi,daha önce evli akrabasıyla ilişki yaşayan?
Kalkmış birde erkekler neden üzülmez diyorsunuz, adamın derdi sadece uckuru olduğu için olabilir mi?
ve hatalarının hepsini ben yapmadım yanlış anlama ön yargılısın diyorduE adam aldatiyormus zaten düzenli olarak, neyine üzülecek ki?
demek ki seni seviyormusAsiri uzulup hirs yapip tehditler etmesinden kufurler etmesinden rahatsiz etmesinden iyidir umursamamasi
Keske benim eskisi de umursamasa diye dualar etmekten yoruldum.
Bu sevgi degil kuyruk acisidemek ki seni seviyormus
biz kadınlar üzmüyor kırmıyor aldatmıyorBu sevgi degil kuyruk acisi
Ruh hastasi
Seven insan aldatmaz yalanlar soylemez aptal yerine koymaz sevdigi kadini
Ben artik yeter deyip gidince kendi hatasi oldugu icin yediremedi her turlu karaktersiz ve haysiyetsiz
Ben onca yilin hatrina bir kotu soz soylememek icin direndim asil gercek sevgi bu
Bunun cinsiyetle alakasi yok kibiz kadınlar üzmüyor kırmıyor aldatmıyor
öyle tabi ama sonuç olarak yapan hep onlarBunun cinsiyetle alakasi yok ki
Karakter meselesi