ERKEKLER NEDEN ÜZÜLMEZ?

sevgili iken böyle yapan

Sen sevmediğin biri için ağlar mıydın? O niye ağlasın?

Bu adam şey değil mi,daha önce evli akrabasıyla ilişki yaşayan?

Kalkmış birde erkekler neden üzülmez diyorsunuz, adamın derdi sadece uckuru olduğu için olabilir mi?

Bu adam şey değil mi,daha önce evli akrabasıyla ilişki yaşayan?

Kalkmış birde erkekler neden üzülmez diyorsunuz, adamın derdi sadece uckuru olduğu için olabilir mi?
:) hatırlayanlar bile oldu aynen sonunda farkettim uçkuruna düşkün olduğunu ve ben ona bir kez bile yanlış yapmamışken

seven erkek üzülür ama seven erkek...
seni eski konundan da hatırlıyorum çocuk zaten tekin değilmiş annenin de bir bildiği varmış
sağlık olsun diyelim artık önünüzdeki hayata odaklanın

Asiri uzulup hirs yapip tehditler etmesinden kufurler etmesinden rahatsiz etmesinden iyidir umursamamasi
Keske benim eskisi de umursamasa diye dualar etmekten yoruldum.

demek ki seni seviyormus
Bu sevgi degil kuyruk acisi
Ruh hastasi
Seven insan aldatmaz yalanlar soylemez aptal yerine koymaz sevdigi kadini
Ben artik yeter deyip gidince kendi hatasi oldugu icin yediremedi her turlu karaktersiz ve haysiyetsiz
Ben onca yilin hatrina bir kotu soz soylememek icin direndim asil gercek sevgi bu

biz kadınlar üzmüyor kırmıyor aldatmıyor

“Kadınlara karşı olan zaafı aldatması ve yalanları yüzünden bitirdim” dediğin insandan üzülmesini beklemek? Bence sen de kurtulduğuna şükret, illa üzüleceksen de böyle bi adamı kendine dert edişine üzül

Anladigim kadariyla iliskinize deger vermiyormus. Bu yazdiginiz maddelerden biri bile yeter de ikincisi olunca ayrilmaliydiniz. Ve kendinizi boyle bir adam icin uzmeyin lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…