bu konuda hemen hemen herkes erkeklerin değiştiklerini söylüyor ve benim bile korkularım başladı artık mayısta evleniyorum ve burda öyle şeyler okuyorumkı etki altında kalmamk mümkün değil.Evet erkekler değişiyormuş bence bunun sebebi benim oldu duygusu kaplıyor kaybetme korkusu bitiyor bence ondan böyle yapıyorlar.Senin dediğine gelince annesı dıyorsun yani kayınvaliden erkekler evlenince dahada bir anneci oluyorlarmış,doğuştan böyle erkekler anneye düşkündür ve evlenince acaba biz gelinler el kızımı oluyoruz bir arkadaşımdan biliyorum nişanlıyeken ne anne vardı ne bişey vardı der ama şimdi annem diyor sureklı dıyor,acaba karısında annesinin düzenini bulamayınca annem diyorlar anlamış değilim sonuçta evlenene kadar annesinin düzenine alışmış oluyor erkek ve zorluk yasıyor olabilir.Zaten gelin kayınvalide çatışmaları neden çıkıyorki zaten erkek annem deikçe kadın kaynanaya düşman oluyor adeta,ama huzur bozan kaynanalarda az değil.Anne ve kadın arasında ince bir çizgi var bunu erkek ayarlamalı bence..ben tamamen cevreden gördüklerimi yazdım daha evlenmeden bu okuduklarımda gördüklerimden okadar acabalarım olduki.Allah herkese güzellikler nasip etsin...